φιλε Gnl1977 το οτι δεν με <θαμπωσε> το seiko (χωρις να λεω οτι δεν ειναι ωραιο ρολοι) σε σχεση με το tissot δεν νομιζω οτι αυτα τα οποια αναφερθηκαν εδω στον μιτο αυτο και για τα 2 ρολογια ειναι χασιμο χρονου αντιθετος πιστευω οτι αρκετοι φιλοι μεσα σε αυτους και εγω φυσικα μαθαμε καμποσα πραγματα για τα 2 αυτα ρολογια, αν θελεις την αποψη μου μετα απο ολη αυτην την κουβεντα το συμπερσμα που βγαζω ειναι οτι το seiko αντικειμενικα ισως να εχει καλυτερο μηχανισμο σε σχεση με τον κατ'εμε αντιζηλο του (ακομα και ο πωλητης μου ανεφερε οτι η αποφαση ειναι δυσκολη και οτι και ο ιδιος θα ηθελε και τα 2 να φοραει) ομως το ολο πακετο (μηχανισμος-χρωματισμος καντραν-λουρακι-μπρασελε-παρουσια επανω στον καρπο) ειναι αυτο το οποιο με εκαναν να εχω μια πιο θετικη γνωμη για το tissot
καταλαβαινω οτι εισαι fun τις seiko ομως σε καμια περιπτωση η ολη διαδικασια δεν ηταν χασιμο χρονου τουλαχιστον στο δικο μου μυαλο
Άκου φίλε μου, κακώς συμπεραίνεις πως αναφερθηκα σε "χάσιμο χρόνου" επειδή δεν σου άρεσε το Seiko! Ok? Το ποιά εταιρεία προτιμώ εγώ δεν έχει καμία μα καμία σχέση στην αναφορά μου.
Μίλησα για "χάσιμο χρόνου" (κατα την αντίληψη τη δική μου πάντα) γιατί έφτιαξες μια ψηφοφορία ανάμεσα σε δύο ρολόγια που σε ενδιαφέρουν για αγορά, χωρίς κάν να έχεις ιδία άποψη και, ακόμα χειρότερα, χωρίς κάν εσύ ο ίδιος να έχεις δεί δια ζώσης και φορέσει στον καρπό σου!
Παρότρυνες μάλιστα επανηλειμενα τα μέλη να συνεχίσουν να ψηφίζουν καταθέτοντας την άποψη τους - επαναλαμβάνω, για ρολόγια που ούτε κάν είχες δεί απο κοντά!
Αδυνατώ να κατανοήσω σε τί θα σε ωφελούσε ολη αυτή η παράθεση απόψεων και η ψηφοφορία, ειδικά απο την στιγμή που μέσα σε αυτό το φόρουμ έχει ειπωθεί αμέτρητες φορές πως ο μεγαλύτερος κριτής είναι ο καρπός στην επιλογή ρολογιού, πως ποτέ δεν επιλέγουμε ρολόι απο φωτογραφίες, πως πάνω απο όλα επιλέγουμε με οδηγό το
δικό μας γούστο (και όχι γνώμες άλλων), και πως οι φωτό και τα στεγνά νούμερα δεν είναι πάντα καλοί σύμβουλοι....
Έχοντας λοιπόν όλα αυτά κατά νου, είχες όλα τα "εφόδια" ώστε να επιλέξεις...
Παρ'ολα αυτά, καμιά 40αρια άνθρωποι είχαν όλη την καλή διάθεση να "χάσουν τον χρόνο" τους για να σου πούνε την γνώμη τους για αυτά τα δύο ρολόγια που εσύ καλά καλά δεν είχες δεί απο κοντά!
Σου εύχομαι να βρεις λοιπόν το ρολόι εκείνο που θα σε "θαμπώσει", ανεξαρτήτως μάρκας και χωρίς την γνώμη τρίτων....