Αποστολέας Θέμα: seiko sumo vs tissot seastar 1000  (Αναγνώστηκε 14812 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος timekeeper

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: seiko sumo vs tissot seastar 1000
« Απάντηση #90 στις: Δεκέμβριος 07, 2021, 23:03:29 μμ »
Thank you for wasting our time.  ;)

φιλε Gnl1977 το οτι δεν με <θαμπωσε> το seiko (χωρις να λεω οτι δεν ειναι ωραιο ρολοι)  σε σχεση με το tissot δεν νομιζω οτι αυτα τα οποια αναφερθηκαν εδω στον μιτο αυτο και για τα 2 ρολογια ειναι χασιμο χρονου αντιθετος πιστευω οτι αρκετοι φιλοι μεσα σε αυτους και εγω φυσικα μαθαμε καμποσα πραγματα για τα 2 αυτα ρολογια, αν θελεις την αποψη μου μετα απο ολη αυτην την κουβεντα το συμπερσμα που βγαζω ειναι οτι το seiko αντικειμενικα ισως να εχει καλυτερο μηχανισμο σε σχεση με τον κατ'εμε αντιζηλο του (ακομα και ο πωλητης μου ανεφερε οτι η αποφαση ειναι δυσκολη και οτι και ο ιδιος θα ηθελε και τα 2 να φοραει)  ομως το ολο πακετο (μηχανισμος-χρωματισμος καντραν-λουρακι-μπρασελε-παρουσια επανω στον καρπο)  ειναι αυτο το οποιο με εκαναν να εχω μια πιο θετικη γνωμη για το tissot
καταλαβαινω οτι εισαι fun τις seiko ομως σε καμια περιπτωση η ολη διαδικασια δεν ηταν χασιμο χρονου τουλαχιστον στο δικο μου μυαλο
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
kontinos,Beastaras,Wolf-,
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δεκέμβριος 07, 2021, 23:20:08 μμ »
φιλε δαντη 80 ευχαριστω για την προταση ομως το θεωρω <υπερβολικο> με μια πρωτη ματια αλλα και το vs ηταν μεταξυ των 2 αυτων ρολογιων
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #92 στις: Δεκέμβριος 07, 2021, 23:27:13 μμ »
φιλε Gnl1977 το οτι δεν με <θαμπωσε> το seiko (χωρις να λεω οτι δεν ειναι ωραιο ρολοι)  σε σχεση με το tissot δεν νομιζω οτι αυτα τα οποια αναφερθηκαν εδω στον μιτο αυτο και για τα 2 ρολογια ειναι χασιμο χρονου αντιθετος πιστευω οτι αρκετοι φιλοι μεσα σε αυτους και εγω φυσικα μαθαμε καμποσα πραγματα για τα 2 αυτα ρολογια, αν θελεις την αποψη μου μετα απο ολη αυτην την κουβεντα το συμπερσμα που βγαζω ειναι οτι το seiko αντικειμενικα ισως να εχει καλυτερο μηχανισμο σε σχεση με τον κατ'εμε αντιζηλο του (ακομα και ο πωλητης μου ανεφερε οτι η αποφαση ειναι δυσκολη και οτι και ο ιδιος θα ηθελε και τα 2 να φοραει)  ομως το ολο πακετο (μηχανισμος-χρωματισμος καντραν-λουρακι-μπρασελε-παρουσια επανω στον καρπο)  ειναι αυτο το οποιο με εκαναν να εχω μια πιο θετικη γνωμη για το tissot
καταλαβαινω οτι εισαι fun τις seiko ομως σε καμια περιπτωση η ολη διαδικασια δεν ηταν χασιμο χρονου τουλαχιστον στο δικο μου μυαλο

Άκου φίλε μου, κακώς συμπεραίνεις πως αναφερθηκα σε "χάσιμο χρόνου" επειδή δεν σου άρεσε το Seiko! Ok? Το ποιά εταιρεία προτιμώ εγώ δεν έχει καμία μα καμία σχέση στην αναφορά μου.

Μίλησα για "χάσιμο χρόνου" (κατα την αντίληψη τη δική μου πάντα) γιατί έφτιαξες μια ψηφοφορία ανάμεσα σε δύο ρολόγια που σε ενδιαφέρουν για αγορά, χωρίς κάν να έχεις ιδία άποψη και, ακόμα χειρότερα, χωρίς κάν εσύ ο ίδιος να έχεις δεί δια ζώσης και φορέσει στον καρπό σου!
Παρότρυνες μάλιστα επανηλειμενα τα μέλη να συνεχίσουν να ψηφίζουν καταθέτοντας την άποψη τους - επαναλαμβάνω, για ρολόγια που ούτε κάν είχες δεί απο κοντά!
Αδυνατώ να κατανοήσω σε τί θα σε ωφελούσε ολη αυτή η παράθεση απόψεων και η ψηφοφορία, ειδικά απο την στιγμή που μέσα σε αυτό το φόρουμ έχει ειπωθεί αμέτρητες φορές πως ο μεγαλύτερος κριτής είναι ο καρπός στην επιλογή ρολογιού, πως ποτέ δεν επιλέγουμε ρολόι απο φωτογραφίες, πως πάνω απο όλα επιλέγουμε με οδηγό το δικό μας γούστο (και όχι γνώμες άλλων), και πως οι φωτό και τα στεγνά νούμερα δεν είναι πάντα καλοί σύμβουλοι....
Έχοντας λοιπόν όλα αυτά κατά νου, είχες όλα τα "εφόδια" ώστε να επιλέξεις...
Παρ'ολα αυτά, καμιά 40αρια άνθρωποι είχαν όλη την καλή διάθεση να "χάσουν τον χρόνο" τους για να σου πούνε την γνώμη τους για αυτά τα δύο ρολόγια που εσύ καλά καλά δεν είχες δεί απο κοντά!
Σου εύχομαι να βρεις λοιπόν το ρολόι εκείνο που θα σε "θαμπώσει", ανεξαρτήτως μάρκας και χωρίς την γνώμη τρίτων....
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,oikonikos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δεκέμβριος 07, 2021, 23:33:17 μμ »
Timekeeper άλλαξε γνώμη σε παρακαλώ...!!
 :D
Ποιος τον ακούει τον Gnl...
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Beastaras,
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #94 στις: Δεκέμβριος 07, 2021, 23:38:49 μμ »
Timekeeper άλλαξε γνώμη σε παρακαλώ...!!
Ποιος τον ακούει τον Gnl...

Να σου πω ένα μυστικό?
Στο συγκεκριμένο vs, tissot ψήφισα..... ;)
(Το sumo είναι "περίεργη" περίπτωση)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δεκέμβριος 07, 2021, 23:52:08 μμ »
Άκου φίλε μου, κακώς συμπεραίνεις πως αναφερθηκα σε "χάσιμο χρόνου" επειδή δεν σου άρεσε το Seiko! Ok? Το ποιά εταιρεία προτιμώ εγώ δεν έχει καμία μα καμία σχέση στην αναφορά μου.

Μίλησα για "χάσιμο χρόνου" (κατα την αντίληψη τη δική μου πάντα) γιατί έφτιαξες μια ψηφοφορία ανάμεσα σε δύο ρολόγια που σε ενδιαφέρουν για αγορά, χωρίς κάν να έχεις ιδία άποψη και, ακόμα χειρότερα, χωρίς κάν εσύ ο ίδιος να έχεις δεί δια ζώσης και φορέσει στον καρπό σου!
Παρότρυνες μάλιστα επανηλειμενα τα μέλη να συνεχίσουν να ψηφίζουν καταθέτοντας την άποψη τους - επαναλαμβάνω, για ρολόγια που ούτε κάν είχες δεί απο κοντά!
Αδυνατώ να κατανοήσω σε τί θα σε ωφελούσε ολη αυτή η παράθεση απόψεων και η ψηφοφορία, ειδικά απο την στιγμή που μέσα σε αυτό το φόρουμ έχει ειπωθεί αμέτρητες φορές πως ο μεγαλύτερος κριτής είναι ο καρπός στην επιλογή ρολογιού, πως ποτέ δεν επιλέγουμε ρολόι απο φωτογραφίες, πως πάνω απο όλα επιλέγουμε με οδηγό το δικό μας γούστο (και όχι γνώμες άλλων), και πως οι φωτό και τα στεγνά νούμερα δεν είναι πάντα καλοί σύμβουλοι....
Έχοντας λοιπόν όλα αυτά κατά νου, είχες όλα τα "εφόδια" ώστε να επιλέξεις...
Παρ'ολα αυτά, καμιά 40αρια άνθρωποι είχαν όλη την καλή διάθεση να "χάσουν τον χρόνο" τους για να σου πούνε την γνώμη τους για αυτά τα δύο ρολόγια που εσύ καλά καλά δεν είχες δεί απο κοντά!
Σου εύχομαι να βρεις λοιπόν το ρολόι εκείνο που θα σε "θαμπώσει", ανεξαρτήτως μάρκας και χωρίς την γνώμη τρίτων....
εαν εχεις δει γραφομενα μου στον μιτο αυτο και ειμαι σιγουρος πως τα εχεις δει εφ'οσον <εχασες> χρονο σε αυτον τον μιτο αναφερω οτι ακομα και το ενα εκ των 2 να αγορασω το αλλο που δεν θα αγορασω τωρα ισως να ειναι ο επομενος στοχος μου για αγορα   ;)

ακομα και  πιο μπροστα να τα ειχα δοκιμασει παλι θα ζητουσα την αποψη των φιλων απο εδω μεσα,  αλλωστε οπως αναφερω στο δικο μου μυαλο παντα, θεωρω την ολη διαδικασια επιυχημενη μιας και ακουστηκαν αποψεις και για τα 2 ρολογια που πολυ πιθανον πιστευω να βοηθησουν μελλοντικα αλλα καινουργια μελη που θα θελησουν να αγορασουν ενα εκ των 2 ρολογιων

φιλικα,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς

Υ.Γ. επανειλημμένος (σε βαθμο κακουργηματος ισως) εχω ζητησει ευχαριστω απο ολους τους φιλους που πηραν μερος στην ψηφοφορια αλλα και παρεθεσαν στοιχεια για τα 2 αυτα ρολογια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δεκέμβριος 08, 2021, 00:06:45 πμ »
Να σου πω ένα μυστικό?
Στο συγκεκριμένο vs, tissot ψήφισα..... ;)
(Το sumo είναι "περίεργη" περίπτωση)
Τόση σιγουριά ότι θα βγει το seiko...?!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δεκέμβριος 08, 2021, 07:47:42 πμ »
Reverse psychology και έτσι.  :D

Πέρα από την πλάκα πάντως το συγκεκριμένο Tissot κάνει μόνο για σερβίρισμα.

Πραγματικά πολύ άβολο μέγεθος και μάλιστα το δείχνει. Δεν κρύβεται σχεδιαστικά.

Αν δεν σε τρελαίνει το Seiko τόσο, εγώ θα απέρριπτα και τα δύο.

Όχι τίποτα άλλο, θα το πάρεις το τισσοτ και να δω μετά πως θα σου πούμε μπράβο, πανέμορφο και άλλα τέτοια.  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δεκέμβριος 08, 2021, 08:01:25 πμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δεκέμβριος 08, 2021, 16:13:16 μμ »
Εγώ απορώ με το ότι αποφάσισες να αγοράσεις ένα από αυτά τα δύο συγκεκριμένα, αλλά χωρίς στην πραγματικότητα να θέλεις κάποιο από τα δύο. Το λέω αυτό γιατί το wow το νιώθεις μόνο με το Hamilton.

Για να καταλάβω λοιπόν... Σε απειλεί κανείς για να προβείς σε αγορά πετώντας τα 7-8 κατοστάρικα (δεν ξέρω πόσο κάνουν) σε ένα Seiko ή ένα Tissot που τελικά δεν θέλεις; Δεν κάνω πλάκα ούτε ειρωνεύομαι.
Ζητώντας από εμάς να αποφασίσουμε μέσω ψηφοφορίας ποιο ρολόι να πάρεις, και αφού τα έχεις δοκιμάσει στην πραγματικότητα με κανένα δεν νιώθεις ικανοποιημένος... Γιατί λοιπόν δεν ανοίγεις τις επιλογές σου και σε άλλα ρολόγια; Κάπου να πιάσουν τόπο τα χρήματά σου.

Ε; Τι λες;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Δεκέμβριος 08, 2021, 16:28:49 μμ »
Τώρα που τα είδε από κοντά και δεν τρελάθηκε...  μπορεί να δοκιμάσει κιαλλα κιαλλα κιαλλα...  και να βάλει ψηφοφορίες κτλπ...! Μπορεί και όχι..! Σιγά τα οα....  καλά κάνει ο φίλος...  Σιγά τα σοβαρά θέματα που ασχολούμαστε εδώ μέσα και μας σπαταλαει τον πολύτιμο χρόνο μας....   :D
friendly
0
funny
1
like
4
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Ευρυάναξ,
Members reacted like:
w@tcher,^Deadly_Sin^,timekeeper,kontinos,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δεκέμβριος 08, 2021, 16:30:54 μμ »
Και στην τελική ωραία κοντριτσα ο Ελβετός με τον Ιάπωνα..
 ;)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
timekeeper,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δεκέμβριος 08, 2021, 16:45:00 μμ »
Πήρε?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δεκέμβριος 08, 2021, 17:49:40 μμ »
Reverse psychology και έτσι.  :D

Πραγματικά πολύ άβολο μέγεθος και μάλιστα το δείχνει. Δεν κρύβεται σχεδιαστικά.

Αν δεν σε τρελαίνει το Seiko τόσο, εγώ θα απέρριπτα και τα δύο.

Όχι τίποτα άλλο, θα το πάρεις το τισσοτ και να δω μετά πως θα σου πούμε μπράβο, πανέμορφο και άλλα τέτοια.  :D
φιλε WasteG8 μια καλη κουβεντα παντα κολαει καπου εστω και αν δεν την εννοει και στο 100% τις 100% καποιος 

ειναι σαν της καλημερες που της λες και πεφτουν κατω που λενε  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δεκέμβριος 08, 2021, 17:58:51 μμ »
Εγώ απορώ με το ότι αποφάσισες να αγοράσεις ένα από αυτά τα δύο συγκεκριμένα, αλλά χωρίς στην πραγματικότητα να θέλεις κάποιο από τα δύο. Το λέω αυτό γιατί το wow το νιώθεις μόνο με το Hamilton.

Για να καταλάβω λοιπόν... Σε απειλεί κανείς για να προβείς σε αγορά πετώντας τα 7-8 κατοστάρικα (δεν ξέρω πόσο κάνουν) σε ένα Seiko ή ένα Tissot που τελικά δεν θέλεις; Δεν κάνω πλάκα ούτε ειρωνεύομαι.
Ζητώντας από εμάς να αποφασίσουμε μέσω ψηφοφορίας ποιο ρολόι να πάρεις, και αφού τα έχεις δοκιμάσει στην πραγματικότητα με κανένα δεν νιώθεις ικανοποιημένος... Γιατί λοιπόν δεν ανοίγεις τις επιλογές σου και σε άλλα ρολόγια; Κάπου να πιάσουν τόπο τα χρήματά σου.

Ε; Τι λες;

φιλε P.I.T. το το οτι το ουαου effect το επαθα με το HAM δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναφορεσω αλλο ρολοι στον καρπο μου και φυσικα αυτο ισχυει και για ολα τα προσωπικα αντικειμενα που εχει καποιος στην κατοχη του,  ολοι θελω να πω οτι εχουμε ενα αγαπημενο πουκαμισο ενα αγαπημενο ζευγαρι παπουτσια κτλ κτλ αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουμε αγορασει και αλλα παππουτσια η πουκαμισα σακκακια κτλ κτλ 
η αληθεια ειναι πως αν μπορουσα θα τα αγοραζα και τα 2 ρολογια ομως ειπαμε τουλαχιστον για τωρα το tissot και αν ειναι ολα καλα απο το καλοκαιρι και μετα βλεπουμε για το seiko ή καποιο αλλο το οποιο  ομως και παλι θα το βαλω σε ψηφοφορια  οπως εκανα και με αυτα τα 2  αν δεν εχουν αντίρρηση  και  οι διαχειρηστες του site
η αληθεια ειναι οτι εχω βαλει το ματι 1-2 κομματια τα οποια ομως ειναι στα διπλασια χρηματα απο αυτα, ομως  αυτο το vs θα το κρατησω για την επομενη φορα και φυσικα λιγο πιο οργανωμενο αφου θα εχω απο την αρχη φωτο μετα απο επισκεψη σε καταστημα και των 2 ρολογιων που θα παραθεσω προς ψηφοφορια
το tissot θα αγοραστει μετα τα χριστουγεννα σε 19 ημερες απο σημερα δλδ 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions