Δημήτρη,
Η αναζήτηση για "ένα και μοναδικό ρολόι" είναι πολύ όμορφο και ενδιαφέρον ταξιδάκι που σου εύχομαι να το απολαύσεις.
Εννοείται ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείς, πρέπει να δοκιμάσεις και να διαβάσεις - ενημερωθείς καλά, πρέπει να υπολογίσεις πολύ καλά τις οικονομικές σου δυνατότητες και το κυριότερο όλων να χαλαρώσεις και να βρεις ποιο είναι το ρολόι που αρέσει σε εσένα και όχι σε όλους εμάς τους υπόλοιπους.
Η επιλογή που θα κάνεις, θα δοκιμαστεί στον χρόνο. Πλέον, σχεδόν όλα τα ρολόγια είναι καλοφτιαγμένα και αξιόπιστα αλλά στο πέρασμα του χρόνου "αντέχουν" αυτά που έχουν κλασικό και απλό σχεδιασμό, ισορροπημένες διαστάσεις και βάρος, ένα σοβαρό και δυνατό brand name.
Οι Omega - Tudor - Breitling έχουν εξαιρετικές προτάσεις.
Κατά την προσωπική μου άποψη, το καταδυτικό δεν θα μπορούσε να είναι το "ένα και μοναδικό ρολόι", θεωρώ ότι θα με κούραζε.
Από Omega θα επέλεγα ένα Aqua Terra και από Tudor θα επέλεγα το BB41 (χωρίς rotating bezel). Την Breitling δεν την έχω ψάξει γιατί έχω ένα κολληματάκι με τα Navitimer που στα δικά μου μάτια επισκιάζουν όλα τα υπόλοιπα.
Φυσικά, τα προσωπικά γούστα και οι προσεγγίσεις αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Τίποτα από τα παραπάνω δεν το λέω - γράφω με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα με δόσεις. Αγοράζω αυτό που μπορώ με τα λεφτά που διαθέτω ή περιμένω μέχρι να βρω τα λεφτά που χρειάζονται για το ρολόι που πραγματικά μου αρέσει.