Αποστολέας Θέμα: Diver για ένα και μοναδικό ρολόϊ  (Αναγνώστηκε 7551 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Diver για ένα και μοναδικό ρολόϊ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 07, 2021, 22:40:12 μμ »
..............

Τα χιλιοστά της διαμέτρου του ρολογιού δεν λένε πάντα όλη την αλήθεια. Έχεις χρόνο μπροστά σου να σκεφτείς και στη μεγάλη πόλη να δοκιμάσεις.

Για το τέλος έχω να πω το εξής.
Κράτα χαρακτήρα.
Μην παρασύρεσαι από όμορφες και φαντεζί φωτογραφίες. Μην παρασύρεσαι από το hype κάποιων ρολογιών. Κινήσου εντός των δυνατοτήτων σου. Εάν θες τη "μεγάλη ιδέα" συγκέντρωσε το χρήμα και μετά σκέψου.

+ 10000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 07, 2021, 23:03:17 μμ »
Omega seamaster με διαφορά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος time haunted

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 07, 2021, 23:45:08 μμ »
nivada  depthmaster pac man  ψαχτο αν το βρεις και δεν θα το μετανιωσεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος time haunted

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 07, 2021, 23:48:33 μμ »
Φίλε μου... Δύσκολη ερώτηση.
Το βασικότερο που με ενοχλεί και χωρίς παρεξήγηση είναι οι δόσεις. Κι αυτό γιατί από όλα αυτά προσωπικά θα διάλεγα το Ω. Το οποίο είναι και μακράν το ακριβότερο όλων.

Κάτι ακόμα να αναφέρω. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά να ξέρεις ότι θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για σημάδια στο ρολόι. Οπότε μπορείς να δεχθείς το ίδιο ένα ρολόι που θα πάρεις με 1500 και θα έχεις ξεμπερδέψει ή ένα ρολόι με 5000 το οποίο ακόμα θα πληρώνεις και ίσως να έχει φορτωθεί με σημάδια;

Το bb58 είναι ίσως μια προφανής επιλογή για ένα καλό ρολόι.

Εγώ πάντως δεν θα άφηνα εκτός παιχνιδιού την Oris και θα έβαζα στο παιχνίδι την Tag Heuer.

Τα χιλιοστά της διαμέτρου του ρολογιού δεν λένε πάντα όλη την αλήθεια. Έχεις χρόνο μπροστά σου να σκεφτείς και στη μεγάλη πόλη να δοκιμάσεις.

Για το τέλος έχω να πω το εξής.
Κράτα χαρακτήρα.
Μην παρασύρεσαι από όμορφες και φαντεζί φωτογραφίες. Μην παρασύρεσαι από το hype κάποιων ρολογιών. Κινήσου εντός των δυνατοτήτων σου. Εάν θες τη "μεγάλη ιδέα" συγκέντρωσε το χρήμα και μετά σκέψου.
ΣΩΩΩΣΤΤΤΤΟΟΟΤΑΤΟΟΣ ΑΠΛΩΣ ΛΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΟΣ .ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΣ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος SAn

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 08, 2021, 06:47:27 πμ »
Σωστός ο Παναγιώτης. Τόσα χρόνια αυτοσυγκράτηση, λίγο ακόμα δεν θα πάθω κάτι. Η αλήθεια είναι πως και εμένα με ενοχλούν οι δόσεις και θα ήταν η πρώτη φορά ever που το σκέφτομαι σαν επιλογή.
watchman, γράφω στο πρώτο ποστ, κάρπόες 18-18,5, καθημερινό (δουλειά συνήθως πουκάμισα με ή χωρίς ζακέτα-πουκάμισο, βράδυ , καλοκαίρι σε πιο light ντύσιμο )  σε τελείως χύμα καταστάσεις βάζω και smartwatch.
Πολύ όμορφο και το bell&rose  θα μπει στη λίστα δοκιμαστικών. Το μαύρο μου άρεσε περισσότερο από το μπλε
Το aquis το έχω βάλει στη λίστα, κάτι με ξενίζει στις φωτο στη στεφάνη. Δεν ξέρω τι..
Για breitling νομίζω δεν υποστηρίζω τον καρπό. Για tag θα τα ξαναδώ απλά μου φαίνονται πιο σπορ, να μην είναι ρολόι χαμαλαίων
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Seiko, κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Συνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 08, 2021, 07:55:33 πμ »
Δημήτρη,
Η αναζήτηση για "ένα και μοναδικό ρολόι" είναι πολύ όμορφο και ενδιαφέρον ταξιδάκι που σου εύχομαι να το απολαύσεις.
Εννοείται ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείς, πρέπει να δοκιμάσεις και να διαβάσεις - ενημερωθείς καλά, πρέπει να υπολογίσεις πολύ καλά τις οικονομικές σου δυνατότητες και το κυριότερο όλων να χαλαρώσεις και να βρεις ποιο είναι το ρολόι που αρέσει σε εσένα και όχι σε όλους εμάς τους υπόλοιπους.
Η επιλογή που θα κάνεις, θα δοκιμαστεί στον χρόνο. Πλέον, σχεδόν όλα τα ρολόγια είναι καλοφτιαγμένα και αξιόπιστα αλλά στο πέρασμα του χρόνου "αντέχουν" αυτά που έχουν κλασικό και απλό σχεδιασμό, ισορροπημένες διαστάσεις και βάρος, ένα σοβαρό και δυνατό brand name.
Οι Omega - Tudor - Breitling έχουν εξαιρετικές προτάσεις.
Κατά την προσωπική μου άποψη, το καταδυτικό δεν θα μπορούσε να είναι το "ένα και μοναδικό ρολόι", θεωρώ ότι θα με κούραζε.
Από Omega θα επέλεγα ένα Aqua Terra και από Tudor θα επέλεγα το BB41 (χωρίς rotating bezel). Την Breitling δεν την έχω ψάξει γιατί έχω ένα κολληματάκι με τα Navitimer που στα δικά μου μάτια επισκιάζουν όλα τα υπόλοιπα.
Φυσικά, τα προσωπικά γούστα και οι προσεγγίσεις αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Τίποτα από τα παραπάνω δεν το λέω - γράφω με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα με δόσεις. Αγοράζω αυτό που μπορώ με τα λεφτά που διαθέτω ή περιμένω μέχρι να βρω τα λεφτά που χρειάζονται για το ρολόι που πραγματικά μου αρέσει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 08, 2021, 08:11:28 πμ »
Έχει επίσης υπ όψιν ότι όλες  οι παραπάνω συμβουλές και τις δικιάς μου συμπεριλαμβανομένης όσο έγκυρες και εάν ακούγονται  δίνονται από ανθρώπους που ξεκίνησαν κάποτε να αγοράσουν ΕΝΑ και μόνο καλό ρολόι όποτε ….ευχαριστήσου το ταξίδι της επιλογής γιατί όταν θα φτάσεις στον προορισμό,με τα επιλογές που έχεις παραθέσει είμαι σίγουρος ότι θα βάλεις πλώρη  για παραπέρα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ εάν συνεχισεις να παρακολουθείς και να συμμετέχεις στην παρέα μας….Θεώρησε τον εαυτό σου προειδοποιημένο 😎🙃
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 08, 2021, 08:27:10 πμ »
Black Bay 58 σε μπλε. Και του αλωνιού και του σαλονιού.
Αλλιως LLD.Πολυ όμορφο με ποιότητα που δεν βρισκεις ευκολα σε αυτην την τιμή .Δοκιμασε ομως γιατι φοριέται λιγο μεγαλύτερο.
Μπρασελε για το LLD βρισκεις ποιοτικο και φτηνο σε uncle seiko.
https://www.uncleseiko.com/collections/legend-diver/products/beads-of-rice-bracelet-for-the-longines-legend-diver
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rpdrummer

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 08, 2021, 08:59:53 πμ »
Λοιπόν Δημήτρη αυτοί είναι ωραίοι προβληματισμοί αλλά θέλουν προσοχή.
Το μότο είναι "δικά σου λεφτά δικό σου γούστο δικός σου καρπός δικό σου πορτοφόλι"
Οπότε θα βοηθούσαν λεπτομέρειες του στυλ κάθε πότε θα το φοράς, μέγεθος καρπού, ντύσιμο κλπ λεπτομέρειες.
Άποψη μου σύμφωνα με τη λίστα σου bb41ήbb58 αναλόγως καρπού και να υπολογίζεις γύρω στο 3Κ πάνω κάτω,oris 65 φανταστικό και βίνταζ όπου oris..η τα αγαπάς ή τα μισείς (εγώ τα αγαπώ)..μη σε ξενίζει η χρυσή λεπτομέρεια γιατί αυτή είναι η "γλύκα"του....μη ξεχνάς είναι reduced vintage.
Longines στα ίδια επίπεδα.
Γνώμη μου εάν δεν θες να μπείς σε δόσεις τσέκαρε τις σειρές της oris aquis από 41 -43mm
Άλλη επιλογή δική μου που τη βρίσκεις με έκπτωση κάτω από 3Κ είναι bell & ross br v aeronavale (το μπλεδάκι)εγώ επισυνάπτω το μαύρο.
Καλή συνέχεια και όχι βιασύνες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το bell & ross στη φωτογραφία ποιο μοντέλο είναι;

EDIT: Άκυρο! Τώρα το είδα στη παράθεση.

Στάλθηκε από το PCT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 08, 2021, 10:55:30 πμ »
Έχει επίσης υπ όψιν ότι όλες  οι παραπάνω συμβουλές και τις δικιάς μου συμπεριλαμβανομένης όσο έγκυρες και εάν ακούγονται  δίνονται από ανθρώπους που ξεκίνησαν κάποτε να αγοράσουν ΕΝΑ και μόνο καλό ρολόι όποτε …

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 08, 2021, 11:05:32 πμ »
Έχει επίσης υπ όψιν ότι όλες  οι παραπάνω συμβουλές και τις δικιάς μου συμπεριλαμβανομένης όσο έγκυρες και εάν ακούγονται  δίνονται από ανθρώπους που ξεκίνησαν κάποτε να αγοράσουν ΕΝΑ και μόνο καλό ρολόι όποτε ….ευχαριστήσου το ταξίδι της επιλογής γιατί όταν θα φτάσεις στον προορισμό,με τα επιλογές που έχεις παραθέσει είμαι σίγουρος ότι θα βάλεις πλώρη  για παραπέρα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ εάν συνεχισεις να παρακολουθείς και να συμμετέχεις στην παρέα μας….Θεώρησε τον εαυτό σου προειδοποιημένο 😎🙃
Ισχύει...!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 08, 2021, 11:15:42 πμ »
Πάντως εγώ θα τονίσω ότι το bell and Ross έχει εφαρμογή από άλλο πλανήτη.

Όπως επίσης από άλλο πλανήτη είναι και το μπρασελέ του.

Και στα χρήματα που το βρίσκεις από έξω είναι μια επιλογή πολύ πολύ σοβαρή.

Ακόμα με στοιχειώνει προσωπικά (το GMT στην περίπτωση μου) και δύσκολα θα το γλυτώσω φέτος.  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 08, 2021, 11:22:16 πμ »
Αυτο παει με ολα νομιζω, μπορεις να πιεσεις και για την τιμη υποθεςτω.
https://www.baume-et-mercier.com/en/collections/riviera-men/watch-riviera-10616-date.html
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 08, 2021, 11:24:05 πμ »
Πάντως εγώ θα τονίσω ότι το bell and Ross έχει εφαρμογή από άλλο πλανήτη.

Όπως επίσης από άλλο πλανήτη είναι και το μπρασελέ του.

Και στα χρήματα που το βρίσκεις από έξω είναι μια επιλογή πολύ πολύ σοβαρή.

Ακόμα με στοιχειώνει προσωπικά (το GMT στην περίπτωση μου) και δύσκολα θα το γλυτώσω φέτος.  :D
Είναι ρολογάρα Παναγιώτη τι να λέμε..

Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pasas21

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 08, 2021, 11:45:41 πμ »
Πρώτα απ' όλα είναι η μάρκα ένα και μοναδικό ρολόι και τα λεφτά δε σου περισσεύουν. Οι καλές και γνωστές μάρκες είναι μετρημένες ρολεξ, omega breitling Tudor. Rolex αφήνουμε απ' έξω πανάκριβα το ομεga που θες είναι κ αυτό στα 5 χιλ. Ε μένει μόνο tudor η breitling μαζεύεις λίγα ακόμα λεφτά πας κοντά στα 3 χιλ και το πήρες. Πρόκειται για είδη πολυτελείας δεν υπάρχουν μετρήσιμα χειροπιαστό πράγματα. Μη παρεις μάρκες όχι γνωστές bell&ross ας πούμε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions