Αποστολέας Θέμα: Χριστουγεννιάτικη αγορά, βοήθεια...  (Αναγνώστηκε 12106 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Χριστουγεννιάτικη αγορά, βοήθεια...
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 20, 2011, 08:41:31 πμ »
Καλή μέρα σε όλους,

από μια ματιά εδώ βλέπω ότι ίσως τελικά αυτή η Frederique Constant ίσως έχει κάποια μοντέλα μέσα στο μπάτζετ μου και με μια μικρή υπέρβαση (την οποία τελικά από ότι φαίνεται δεν γίνεται να την γλιτώσεις), μπορούν να μπουν αρκετά ακόμα που -ομολογουμένως- μου αρέσουν πολύ.

Το ίδιο ισχύει και για τα μοντέλα της Louis Erard, κατόπιν ελέγχου στο ίδιο σάιτ. Μήπως όμως επειδή οι τιμές αυτές είναι σε μαγαζιά του εξωτερικού, εδώ οι αντίστοιχες τιμές είναι σημαντικά ανεβασμένες?

αν τώρα δεν σας έχω κουράσει με το όλο θέμα και έχετε ακόμα όρεξη και κουράγιο, θα ήθελα -όσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο- να ιεραρχήσουμε τις προτινόμενες εταιρείες από άποψη "ωρολογιακής βαρύτητας" και ονόματος, αφού είναι και αυτός ένας παράγοντας που θα παίξει ρόλο στην τελική επιλογή.

Επίσης θα ήθελα να μου προταθούν κάποια καταστήματα στην Αθήνα για να μπορέσω να δοκιμάσω από κοντά κάποια ρολόγια.

Και επειδή δεν είμαι από Αθήνα και δεν μπορώ να πω ότι ξέρω να κυκλοφορήσω και άνετα, θα παρακαλούσα να είναι όσο λεπτομέρης γίνεται η πρόταση, (π.χ. διεύθυνση κ.λ.π.) για να διευκολυνθώ στην αναζήτησή μου.

Εν αναμονή απαντήσεών σας...

Παναγιώτης
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 20, 2011, 08:48:02 πμ από aboulafia »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στάλθηκε από το Πι-Σι μου χρησιμοποιώντας... πληκτρολόγιο.

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 20, 2011, 09:49:44 πμ »
Kάνε μια βόλτα στις αντιπροσωπείες τους στην Ελλάδα, δοκίμασε στο χέρι σου ρολόγια (ο απόλυτος κριτής), ρώτα τιμές και κάνε παζάρια.

Frederique Constant
Greece
ALEX G. ANDREADIS & CO.
5 Voulis Street
10562 Athens
Phone: +30 210 3220 454 /60
Fax: +30 2103 214 293
aa22@otenet.gr

Louis Erard
M. Assourmadjian & Co
3, Paparrigopouloustr.
105 61 Athens
Tel. +30 210 3226 842
Telefax +30 210 3231 547
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 20, 2011, 10:03:01 πμ »
"Alternative"  εταιριες...δωσε μας μοντελα για να δουμε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 20, 2011, 17:57:36 μμ »
Καλησπέρα.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι προτείναμε το Seiko, νομίζω πως το Frederique Constant FC303 είναι μια πολύ δυνατή επιλογή

43mm, ETA 2824-2

Δεν ξέρω βέβαια αν είναι εντός των χρηματικών ορίων που έχεις θέσει (500-600€)... Αλλά ΑΝ μπορείς να ανέβεις λίγο...  :D

Το είδα στο chrono24

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 20, 2011, 17:59:53 μμ από damokles »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 20, 2011, 20:29:12 μμ »
Καλησπέρα και πάλι,

Καλησπέρα.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι προτείναμε το Seiko, νομίζω πως το Frederique Constant FC303 είναι μια πολύ δυνατή επιλογή

43mm, ETA 2824-2

Δεν ξέρω βέβαια αν είναι εντός των χρηματικών ορίων που έχεις θέσει (500-600€)... Αλλά ΑΝ μπορείς να ανέβεις λίγο...  :D

Το είδα στο chrono24

και εγώ εκεί το είχα δεί φίλε Δαμόκλη

...

από μια ματιά εδώ βλέπω ότι ίσως τελικά αυτή η Frederique Constant ίσως έχει κάποια μοντέλα μέσα στο μπάτζετ μου και με μια μικρή υπέρβαση (την οποία τελικά από ότι φαίνεται δεν γίνεται να την γλιτώσεις), μπορούν να μπουν αρκετά ακόμα που -ομολογουμένως- μου αρέσουν πολύ.

Το ίδιο ισχύει και για τα μοντέλα της Louis Erard, κατόπιν ελέγχου στο ίδιο σάιτ. Μήπως όμως επειδή οι τιμές αυτές είναι σε μαγαζιά του εξωτερικού, εδώ οι αντίστοιχες τιμές είναι σημαντικά ανεβασμένες?

...

απλά θέλω να επιβεβαιώσω τα περί τιμής. Αν είναι και εδώ στην Ελλάδα αντίστοιχη με αυτή που δίνουν και τα καταστήματα του εξωτερικού, τότε το σκέφτομαι σοβαρά να την κάνω μια μικρή υπέρβαση.
Να το δω και στο χέρι βέβαια πως είναι...

Η εταιρία τώρα, νομίζω ότι είναι μια αξιόλογη εταιρία στο χώρο έτσι? Και η ΕΤΑ 2824-2 τι λέει σε σχέση με την 6R15 του SEIKO?

Πάντα κάτι μας βασανίζει τελικά.

"Alternative"  εταιριες...δωσε μας μοντελα για να δουμε

Θα ήθελα αν γίνεται να μου προτείνετε να πάω σε κάποια καταστήματα και να δοκιμάσω κάποιες μάρκες ακόμα,
π.χ. Tissot, Hamilton, Longines, Baume et Mercier (αν και αυτά μάλλον ξεφεύγουν σε τιμή) ή τέλος πάντων αυτές των οποίων μοντέλα προτάθηκαν εδώ.
Steinhart και Archimede δεν αντιπροσωπεύονται Ελλάδα ε?
Επίσης αν κάποιος γνωρίζει ένα κατάστημα που έχει αρκετές από τις προς εξέταση μάρκες να το προτείνει.
Τώρα για τις τιμές και τα καταστήματα με καλές εκπτώσεις, μάλλον δεν είναι ακόμα επί του παρόντος ε? Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα με το μοντέλο...

Παναγιώτης

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στάλθηκε από το Πι-Σι μου χρησιμοποιώντας... πληκτρολόγιο.

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 20, 2011, 22:03:40 μμ »
Η εταιρία τώρα, νομίζω ότι είναι μια αξιόλογη εταιρία στο χώρο έτσι? Και η ΕΤΑ 2824-2 τι λέει σε σχέση με την 6R15 του SEIKO?

Για την Federic δεν εχω γνώμη, την Seiko την ξέρουν και οι πέτρες.

Ο 2824-2 είναι παμπάλαιος δοκιμασμενος μηχανισμος, τερας αξιοπιστιας. Στις TOP GRADE υλοποιήσεις του είναι κορυφή και μπαινει στα ρολόγια των 3000,00€+ Θεωρείται ότι από άποψη χρονομετρίας είναι καλυτερος απο τον 6R15, ενώ ο Seiko θεωρείται ότι έχει μεγαλύτερη αντοχή στις καταπονήσεις και στο σερβις.

Στην κατηγορία τιμής που μιλαμε δεν δίνω προβάδισμα σε κανέναν. Πιο πολύ ρόλο θα παίξει πόσο φροντιζει η εταιρεία να στο πουλήσει ρυθμισμένο.(βλ. Τύχη)

Επειδή στην κατηγορία τιμής άρχισες να ανεβαίνεις δες και
http://guinand-watch.com
καταπληκτικο value for money αλλα μόνο ιντερνετικα αγορές και όχι πολλά dress.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions