Για πιο λόγο Φάνη;
Τι καλύτερο έχει ένα ρολεξ από ένα ωμέγα;
Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα σου απαντήσω εγώ, εχοντας ζήσει / συγκρίνει, τις δύο μάρκες.
Η Rolex, εχει υψηλότερη ποιότητα υλικών / κατασκευής, που της δίνει διάρκεια ζωής / απόδοσης σαφώς ανώτερης από το οιοδήποτε Ω.
Και δεν μιλάω σε συνθήκες "σαλονιού". Το μέσο Ω, δεν ακολουθεί με επιτυχία τον ιδιοκτήτη σε όλες του της δραστηριότητες, ενώ, το μέσο Rolex, το κάνει με επιτυχία.
Ενα Datejust, θα μπεί και στην θάλασσα, θα κάνει ορειβασία, θα πάει δεξίωση, θα παίξει τέννις. Και μετά, θα ...........δούλεύει.
Ενα Ω, εκτός και εάν είναι πολύ σπορ, που στο χέρι ξεχωρίζει "φωνασκώντας", δεν έχει τέτοιες ικανότητες.
Και σε 30 χρόνια, το Rolex, είναι εκεί, αστραφτερό και λειτουργικό, το Ω, ατυχώς, είναι για ανακυκλωση.
Και ας φωνάζουν οι πολέμιοι. Ας κατηγορούν. Απλώς, δεν έχουν την απαραίτητη γνώση / εμπειρία, και απλώς, αναμασούν ότι ακούνε, από άλλους, το ίδιο άσχετους, που "κατηγορούν".
Και πές κάποια μοντέλα της Ω, που ξεχωριζουν, και ακόμα κυκλοφορούν σε χέρια, έχοντας .......ταλαιπωρηθεί, και θα σου πω εγώ, ποια μοντέλα της Rolex, ακόμα κυκλοφορούν σε χέρια, έχοντας .......ταλαιπωρηθεί, για 30-40-50 χρόνια.
Οι απαντήσεις ......απλές. 3-4 μοντέλα του σαλονιού, της Ω, και ΟΛΑ τα Rolex.
Και δεν τα λέω επειδή μου τα είπε ο κουμπάρος της Κατίνας που της το είπε η Μαρία, που της τα είχε πεί ο υδραυλικός που έφτιαξε το καζανάκι.
Στο λέει καποιος που τα φόρεσε και τα δύο, και είναι μονίμως ερωτευμένος με το moon, αλλά, από τις ΚΑΚΕΣ εμπειρίες του, ΔΕΝ τολμά να επανα-εκτεθεί σε μια τέτοια εταιρεία.
Που ακόμα δεν μπορεί ? δεν θέλει ? να βγάλει ένα "datejust", και να πει. Φόρα το ρε φίλε, κοπάνα το, βούτα το, αλλά αυτό θα αντέχει, θα δείχνει σωστή ώρα, και άμα λάχει, πας και στο σέρβις, και το κάνουν καινούργιο.
Ειναι η διαφορετική φιλοσοφία της κατασκευής. Η μία, έκανε εξ αρχής, ρολόγια "εργαλεια", η άλλη, επέλεξε τα μη στεγανά σπόρ, και τα σαλονάτα.
Και κάποτε, η Ω ήταν στα χείλη του κάθε υποψήφιου αγοραστή, σαν ποιοτική, αλλά, η άλλη, δούλευε στις γραμμές της, που τελικά, με την ανάπτυξη του ελευθέρου χρόνου των πελατών, ταίριαξε ΠΙΟ ΠΟΛΥ, και δεν είχαν να βγάζουν το ρολόι, μην βραχεί και μην χαλάσει.
Και μην βλέπουμε τώρα που ανέβηκαν οι τιμές, ή που και η κουτσή Μαρία το έχει, οπότε, αφορμή ψάχνουμε για να κατηγορήσουμε.
Να δούμε την πραγματικότητα, την ουσία.