Αποστολέας Θέμα: Rolex,Omega,Cartier, Breitling  (Αναγνώστηκε 4162 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος hill

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Rolex,Omega,Cartier, Breitling
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 20, 2021, 21:24:06 μμ »
Καλησπέρα καλωσηρθες

καλως σας βρηκα  :)
επι τη ευκαιρια φοβερο το φορουμ !!!!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 20, 2021, 21:30:43 μμ »
καλως σας βρηκα  :)
επι τη ευκαιρια φοβερο το φορουμ !!!!  :)
Καλως ηρθες φίλε μου ,καλή διαμονή καλά ποσταρισματα

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 20, 2021, 23:18:54 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 20, 2021, 23:56:30 μμ »
Έχω στο μυαλό μου πλασμένη την εικόνα της Ω τόσο ωραία που είναι ελαφρώς μπροστά από την Rolex. Καλά ρολόγια, ισχυρή παρουσία με κάλυψη σε πολλές κατηγορίες, μεγάλη ιστορία και τιμές και διαθεσιμότητα σε πολύ καλά επίπεδα. Επομένως Ω>Rolex>Breitling-JLC> Cartier>Tudor και σίγουρα πολλές εταιρείες που μπορούν να μπουν στις θέσεις 3-4. Δε συζητάω για PP AP και γενικά την αιχμή της ωρολογοποιίας που είναι για το 99+% άπιαστα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 21, 2021, 00:03:00 πμ »
Πέρα από την προσωπική άποψη και το γούστο του καθενός...
Rolex με διαφορά από τις υπόλοιπες...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 21, 2021, 00:31:01 πμ »
Πέρα από την προσωπική άποψη και το γούστο του καθενός...
Rolex με διαφορά από τις υπόλοιπες...!
Για πιο λόγο Φάνη;
Τι καλύτερο έχει ένα ρολεξ από ένα ωμέγα;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 21, 2021, 01:17:44 πμ »
Να σου πω ένα λόγο απλο,κατάφερε μόνη της και διχως να ανήκει στο πιο παλιό γκρουπ ελβετικων εταιριών που θα βρεις μαρκες οι οποίες κατασκευαζουν αποκλειστικά μηχανές ρολογιων,να βγει στην πρώτη θεση ,απλά respect
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 21, 2021, 01:59:41 πμ »
Για πιο λόγο Φάνη;
Τι καλύτερο έχει ένα ρολεξ από ένα ωμέγα;

Θα σου απαντήσω εγώ, εχοντας ζήσει / συγκρίνει, τις δύο μάρκες.

Η Rolex, εχει υψηλότερη ποιότητα υλικών / κατασκευής, που της δίνει διάρκεια ζωής / απόδοσης σαφώς ανώτερης από το οιοδήποτε Ω.

Και δεν μιλάω σε συνθήκες "σαλονιού". Το μέσο Ω, δεν ακολουθεί με επιτυχία τον ιδιοκτήτη σε όλες του της δραστηριότητες, ενώ, το μέσο Rolex, το κάνει με επιτυχία.

Ενα Datejust, θα μπεί και στην θάλασσα, θα κάνει ορειβασία, θα πάει δεξίωση, θα παίξει τέννις. Και μετά, θα ...........δούλεύει.

Ενα Ω, εκτός και εάν είναι πολύ σπορ, που στο χέρι ξεχωρίζει "φωνασκώντας", δεν έχει τέτοιες ικανότητες.

Και σε 30 χρόνια, το Rolex, είναι εκεί, αστραφτερό και λειτουργικό, το Ω, ατυχώς, είναι για ανακυκλωση.

Και ας φωνάζουν οι πολέμιοι. Ας κατηγορούν. Απλώς, δεν έχουν την απαραίτητη γνώση / εμπειρία, και απλώς, αναμασούν ότι ακούνε, από άλλους, το ίδιο άσχετους, που "κατηγορούν".

Και πές κάποια μοντέλα της Ω, που ξεχωριζουν, και ακόμα κυκλοφορούν σε χέρια, έχοντας .......ταλαιπωρηθεί, και θα σου πω εγώ, ποια μοντέλα της Rolex, ακόμα κυκλοφορούν σε χέρια, έχοντας .......ταλαιπωρηθεί, για 30-40-50 χρόνια.

Οι απαντήσεις ......απλές. 3-4 μοντέλα του σαλονιού, της Ω, και ΟΛΑ τα Rolex.

Και δεν τα λέω επειδή μου τα είπε ο κουμπάρος της Κατίνας που της το είπε η Μαρία, που της τα είχε πεί ο υδραυλικός που έφτιαξε το καζανάκι.

Στο λέει καποιος που τα φόρεσε και τα δύο, και είναι μονίμως ερωτευμένος με το moon, αλλά, από τις ΚΑΚΕΣ εμπειρίες του, ΔΕΝ τολμά να επανα-εκτεθεί σε μια τέτοια εταιρεία.

Που ακόμα δεν μπορεί ? δεν θέλει ? να βγάλει ένα "datejust", και να πει. Φόρα το ρε φίλε, κοπάνα το, βούτα το, αλλά αυτό θα αντέχει, θα δείχνει σωστή ώρα, και άμα λάχει, πας και στο σέρβις, και το κάνουν καινούργιο.

Ειναι η διαφορετική φιλοσοφία της κατασκευής. Η μία, έκανε εξ αρχής, ρολόγια "εργαλεια", η άλλη, επέλεξε τα μη στεγανά σπόρ, και τα σαλονάτα.

Και κάποτε, η Ω ήταν στα χείλη του κάθε υποψήφιου αγοραστή, σαν ποιοτική, αλλά, η άλλη, δούλευε στις γραμμές της, που τελικά, με την ανάπτυξη του ελευθέρου χρόνου των πελατών, ταίριαξε ΠΙΟ ΠΟΛΥ, και δεν είχαν να βγάζουν το ρολόι, μην βραχεί και μην χαλάσει.

Και μην βλέπουμε τώρα που ανέβηκαν οι τιμές, ή που και η κουτσή Μαρία το έχει, οπότε, αφορμή ψάχνουμε για να κατηγορήσουμε.

Να δούμε την πραγματικότητα, την ουσία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 21, 2021, 02:45:34 πμ »
Αυτο το ποστ,το χάρηκα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 21, 2021, 05:47:26 πμ »
Καμμία δεν με εκφράζει, όμορφο ρολόι το Speedy από Ω και τα Air King και Explorer  από RLX
Δεν έχω κανένα από αυτά, όταν μεγαλώσω  (λιγο ακόμα) θέλω να πάρω ένα Grand Seiko

Sent from my iOS using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 21, 2021, 07:08:49 πμ »
Θα σου απαντήσω εγώ, εχοντας ζήσει / συγκρίνει, τις δύο μάρκες.

Η Rolex, εχει υψηλότερη ποιότητα υλικών / κατασκευής, που της δίνει διάρκεια ζωής / απόδοσης σαφώς ανώτερης από το οιοδήποτε Ω.

Και δεν μιλάω σε συνθήκες "σαλονιού". Το μέσο Ω, δεν ακολουθεί με επιτυχία τον ιδιοκτήτη σε όλες του της δραστηριότητες, ενώ, το μέσο Rolex, το κάνει με επιτυχία.

Ενα Datejust, θα μπεί και στην θάλασσα, θα κάνει ορειβασία, θα πάει δεξίωση, θα παίξει τέννις. Και μετά, θα ...........δούλεύει.

Ενα Ω, εκτός και εάν είναι πολύ σπορ, που στο χέρι ξεχωρίζει "φωνασκώντας", δεν έχει τέτοιες ικανότητες.

Και σε 30 χρόνια, το Rolex, είναι εκεί, αστραφτερό και λειτουργικό, το Ω, ατυχώς, είναι για ανακυκλωση.

Και ας φωνάζουν οι πολέμιοι. Ας κατηγορούν. Απλώς, δεν έχουν την απαραίτητη γνώση / εμπειρία, και απλώς, αναμασούν ότι ακούνε, από άλλους, το ίδιο άσχετους, που "κατηγορούν".

Και πές κάποια μοντέλα της Ω, που ξεχωριζουν, και ακόμα κυκλοφορούν σε χέρια, έχοντας .......ταλαιπωρηθεί, και θα σου πω εγώ, ποια μοντέλα της Rolex, ακόμα κυκλοφορούν σε χέρια, έχοντας .......ταλαιπωρηθεί, για 30-40-50 χρόνια.

Οι απαντήσεις ......απλές. 3-4 μοντέλα του σαλονιού, της Ω, και ΟΛΑ τα Rolex.

Και δεν τα λέω επειδή μου τα είπε ο κουμπάρος της Κατίνας που της το είπε η Μαρία, που της τα είχε πεί ο υδραυλικός που έφτιαξε το καζανάκι.

Στο λέει καποιος που τα φόρεσε και τα δύο, και είναι μονίμως ερωτευμένος με το moon, αλλά, από τις ΚΑΚΕΣ εμπειρίες του, ΔΕΝ τολμά να επανα-εκτεθεί σε μια τέτοια εταιρεία.

Που ακόμα δεν μπορεί ? δεν θέλει ? να βγάλει ένα "datejust", και να πει. Φόρα το ρε φίλε, κοπάνα το, βούτα το, αλλά αυτό θα αντέχει, θα δείχνει σωστή ώρα, και άμα λάχει, πας και στο σέρβις, και το κάνουν καινούργιο.

Ειναι η διαφορετική φιλοσοφία της κατασκευής. Η μία, έκανε εξ αρχής, ρολόγια "εργαλεια", η άλλη, επέλεξε τα μη στεγανά σπόρ, και τα σαλονάτα.

Και κάποτε, η Ω ήταν στα χείλη του κάθε υποψήφιου αγοραστή, σαν ποιοτική, αλλά, η άλλη, δούλευε στις γραμμές της, που τελικά, με την ανάπτυξη του ελευθέρου χρόνου των πελατών, ταίριαξε ΠΙΟ ΠΟΛΥ, και δεν είχαν να βγάζουν το ρολόι, μην βραχεί και μην χαλάσει.

Και μην βλέπουμε τώρα που ανέβηκαν οι τιμές, ή που και η κουτσή Μαρία το έχει, οπότε, αφορμή ψάχνουμε για να κατηγορήσουμε.

Να δούμε την πραγματικότητα, την ουσία.
Η λάμψη του παρελθόντος, δεν δικαιολογεί την απάθεια του παρόντος.
Να απαντήσω και εγώ τώρα.
Ολα όσα αναφέρεις Γιώργο είναι σωστά,αλλά δεν ισχύουν τα τελευταία, τουλάχιστον, 20 χρόνια.
Την τελευταία 20ετια η Ωμέγα πρωτοπορεί, με καινοτομίες, καινούργιους μηχανισμούς, ποικιλία σε μοντέλα και φαντασία, στοιχεία όπου η Ρολεξ τα έχει παρατήσει, επί 20 χρόνια τονίζω, βγάζει 1 φορά κάθε δεκαπέντε χρόνια ένα ανανεωμένο μηχανισμό και τέλος.
Επί 20 χρόνια μηδέν εξέλιξη, μηδέν νέα μοντέλα, μηδέν φαντασία.
Η Ωμέγα τα τελευταία 20 χρόνια, εξέλιξε τον τομέα την ωρολογοποιιας και το πελατολόγιο της βασιζόμενη, στη φήμη της,σε κορυφαίο μάρκετινγκ, και σε εξέλιξη.
Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ΜΙΑ καινοτομία από τη Ρολεξ.
Βάζει ένα δαχτυλίδι για να βελτιώσει την υδατοστεγανοτητα και το ονομάζουμε εξέλιξη.
Συμφωνώ και επαυξάνω για την μεγαλειώδη ιστορία της,αλλά εδώ και πολλά χρόνια αυτό είναι πλέον,μόνο. Ιστορία.
Προτιμώ την εξέλιξη, την φαντασία και την αγάπη στο ρολόι, από την εκμετάλλευση του αγοραστικου κοινού, από την εκμετάλλευση της ιστορίας, και από την αδράνεια.
Η Ωμέγα, σαφώς, την τελευταία 5ετια, για όλους τους λόγους όπου ανέφερα πιο πάνω,είναι ανώτερη εταιρία πλέον από τη Ρολεξ.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 21, 2021, 07:44:59 πμ »
Σωστά τα λέει ο Γιώργος. Ο κάθε μάστορας ωρολογοποιός που επισκευάζει και συντηρεί παλαιότερα ρολόγια, επιβεβαιώνει την υπεροχή των Rolex μηχανισμών σε επίπεδο ποιότητας κατασκευής και αξιοπιστίας έναντι των Ωμέγα. Η Rolex συνεχίζει να προσφέρει ποιότητα και ωραίες γραμμές - σχεδιασμό. Το ότι είναι υπερτιμημένο προιόν είναι μια άλλη κουβέντα.

Σωστά τα λέει και ο Αλέξανδρος.Η Ωμέγα τα τελευταία 20 χρόνια έχει κάνει τεράστια άλματα. Επένδυσε στον Co-axial μηχανισμό, την δημιουργία του κορυφαίου σύγχρονου ωρολογοποιού George Daniels. Εξελίσσεται ταχύτατα στους τομείς της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Πλέον, οι μηχανισμοί της Ωμέγα είναι εξαιρετικοί, δεν σπάνε, δεν χαλάνε, δεν θέλουν service και πιθανόν να είναι καλύτεροι από αυτούς της Rolex. Στο σχεδιαστικό κομμάτι όμως συνεχίζει να υποφέρει.

ΣΩΣΤΑ, πιο σωστά από όλους, τα λέει ο ΡΚ73 που του αρέσει το Speedy και το Explorer αλλά όταν μεγαλώσει θέλει να πάρει ένα Grand Seiko  :) :) :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 21, 2021, 08:16:08 πμ »
Πλέον, οι μηχανισμοί της Ωμέγα είναι εξαιρετικοί, δεν σπάνε, δεν χαλάνε, δεν θέλουν service και πιθανόν να είναι καλύτεροι από αυτούς της Rolex

Για λεγε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 21, 2021, 08:17:45 πμ »
Η λάμψη του παρελθόντος, δεν δικαιολογεί την απάθεια του παρόντος.
Να απαντήσω και εγώ τώρα.
Ολα όσα αναφέρεις Γιώργο είναι σωστά,αλλά δεν ισχύουν τα τελευταία, τουλάχιστον, 20 χρόνια.
Την τελευταία 20ετια η Ωμέγα πρωτοπορεί, με καινοτομίες, καινούργιους μηχανισμούς, ποικιλία σε μοντέλα και φαντασία, στοιχεία όπου η Ρολεξ τα έχει παρατήσει, επί 20 χρόνια τονίζω, βγάζει 1 φορά κάθε δεκαπέντε χρόνια ένα ανανεωμένο μηχανισμό και τέλος.
Επί 20 χρόνια μηδέν εξέλιξη, μηδέν νέα μοντέλα, μηδέν φαντασία.
Η Ωμέγα τα τελευταία 20 χρόνια, εξέλιξε τον τομέα την ωρολογοποιιας και το πελατολόγιο της βασιζόμενη, στη φήμη της,σε κορυφαίο μάρκετινγκ, και σε εξέλιξη.
Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ΜΙΑ καινοτομία από τη Ρολεξ.
Βάζει ένα δαχτυλίδι για να βελτιώσει την υδατοστεγανοτητα και το ονομάζουμε εξέλιξη.
Συμφωνώ και επαυξάνω για την μεγαλειώδη ιστορία της,αλλά εδώ και πολλά χρόνια αυτό είναι πλέον,μόνο. Ιστορία.
Προτιμώ την εξέλιξη, την φαντασία και την αγάπη στο ρολόι, από την εκμετάλλευση του αγοραστικου κοινού, από την εκμετάλλευση της ιστορίας, και από την αδράνεια.
Η Ωμέγα, σαφώς, την τελευταία 5ετια, για όλους τους λόγους όπου ανέφερα πιο πάνω,είναι ανώτερη εταιρία πλέον από τη Ρολεξ.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν,μπορεί
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 21, 2021, 09:49:56 πμ »
Πλέον, οι μηχανισμοί της Ωμέγα είναι εξαιρετικοί, δεν σπάνε, δεν χαλάνε, δεν θέλουν service και πιθανόν να είναι καλύτεροι από αυτούς της Rolex

Για λεγε

Τι να πω; Τα ξέρεις. Ο co-axial είναι ένας μηχανισμός που λειτουργεί με ελάχιστες τριβές και φθορές. Οι κάσες της Ωμέγα είναι εξαιρετικές, τα dials επίσης. Τα σχέδιά τους δεν μου αρέσουν και τα μπρασελέ τους...με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά.
Tο Datejust το βρίσκω πιο όμορφο από το Aqua Terra...αλλά όχι καλύτερο, ανθεκτικότερο και τίμιο όσο το Aqua Terra.
Έχω ένα Datejust του 2019 και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι εντυπωσιακό αλλά γρατζουνιέται εύκολα και αναγκάζομαι να το προσέχω πολύ.
Από Αqua Terra έχω ένα του 2007. Μετά από πρόσφατο έλεγχο (όχι service), o μηχανισμός του είναι διαμάντι με εκπληκτική ακρίβεια και με βουρτσισμένη κάσα που με κάνει να νιώθω πολύ άνετα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions