Αποστολέας Θέμα: Ιδέες για project 2021  (Αναγνώστηκε 60564 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ιδέες για project 2021
« Απάντηση #390 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 07:53:36 πμ »
Το ρολόι με το λευκό καντράν και τις μπλε λεπτομέρειες που προτάθηκε μου άρεσε πολύ πάντως. Και νομίζω παραπάνω πληροφορία στο καντράν θα το χαλούσε. Μην το συγκρίνουμε με το προηγούμενο πρότζεκτ που όντως ταίριαζε η σημαία στο σύνολο και πολύ ωραίο είναι και πολλοί από μας το πήραμε είτε λόγω είτε ανεξαρτήτως αυτής της λεπτομέρειας. Δεν αφορά και κανέναν.
Για κάτι έντονα ελληνικό χωρίς σημαια, αν και δεν ξέρω πως θα φαινόταν μιας και η σχεδιαστικα δεν μπορώ να το κάνω, ένα απλο flieger τύπου laco, με λευκό καντράν, έναν μπλε σταυρό στις διαμέτρους και ελληνική αρίθμηση στα νούμερα. Αλλά τώρα flieger με σ', β' κλπ, δεν ξέρω... Τεσπά, Ειρήνη ημίν.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 07:57:27 πμ »
Όταν ξεκίνησε το κινεζικο περυσινό προτζεκτ,το οποίο κατά γενική ομολογία είχε μεγαλύτερη από το αναμενόμενο επιτυχία, προτεινα την ιδέα της σημαίας στο καντραν.Παλι είχε ξεκινήσει μια μεγάλη ,πλην όμως αξιοπρεπής,συζήτηση για το εάν χρειάζεται ,τι μέγεθος θα έχει και τελικά για το που θα τοποθετηθεί.Η ιδέα μου προήλθε από κάποια συλλεκτικά ρολόγια μεγάλων οίκων που αντιπρωσοπευε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας και τα είχε παραγγείλει ως special edition (για τους Ολυμπιακούς αγώνες που φιλοξενούσαμε τότε) με την γαλανόλευκη στο καντραν.Τα ρολόγια είχαν γίνει ανάρπαστα και πλέον θεωρούνται συλλεκτικά και δυσεύρετα.
Τα κίνητρα μου ,πρωτίστως, για την υποστήριξη της πρότασης μου αλλά και τελικά της υλοποίησης της αφορούσαν  την αρμονία (μαύρο με λευκό και μπλε)και την μοναδικότητα του καντραν κατά πρώτο λόγο και μετά την επίδειξη πατριωτισμού.
Όμως, το 2021 συμπίπτει με δυο γεγονότα τα οποία δύσκολα μπορούμε να παραβλέψουμε και πιστεύω οι περισσότεροι από εμάς θελουμε να τιμήσουμε.Τα 200 χρόνια από το 1821 και την πρώτη δεκαετία του (Ελληνικού)φόρουμ μας.
Για εμένα λοιπόν ,εάν πέρυσι η σημαία ήταν απλά ένα επιτυχημένο διακοσμητικό πρόσθετο αυτή τη χρόνια κρίνεται ως απαραίτητη για τους παραπάνω λόγους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 08:03:51 πμ »
Το ρολόι με το λευκό καντράν και τις μπλε λεπτομέρειες που προτάθηκε μου άρεσε πολύ πάντως. Και νομίζω παραπάνω πληροφορία στο καντράν θα το χαλούσε. Μην το συγκρίνουμε με το προηγούμενο πρότζεκτ που όντως ταίριαζε η σημαία στο σύνολο και πολύ ωραίο είναι και πολλοί από μας το πήραμε είτε λόγω είτε ανεξαρτήτως αυτής της λεπτομέρειας. Δεν αφορά και κανέναν.
Για κάτι έντονα ελληνικό χωρίς σημαια, αν και δεν ξέρω πως θα φαινόταν μιας και η σχεδιαστικα δεν μπορώ να το κάνω, ένα απλο flieger τύπου laco, με λευκό καντράν, έναν μπλε σταυρό στις διαμέτρους και ελληνική αρίθμηση στα νούμερα. Αλλά τώρα flieger με σ', β' κλπ, δεν ξέρω... Τεσπά, Ειρήνη ημίν.

Ολο μπλε?Σε βάθος χρόνου, θα κουράσει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 08:33:05 πμ »
Ολο μπλε?Σε βάθος χρόνου, θα κουράσει
Όχι, όλο λευκό με μπλε σταυρό στις διαμέτρους.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 09:13:16 πμ »
Αν κάνουμε ένα field ή τελοσπαντων κάτι τέτοιο (πχ και κάτι με bezel πυξίδα με ελληνικούς χαρακτήρες για βορρά, νότο κτλ) και έχει μια μικρή βουνοκορφή στο dial και να το πούμε Olympus ξέρω γω?
Πως λέμε smiths everest.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 09:28:54 πμ »
Αν κάνουμε ένα field ή τελοσπαντων κάτι τέτοιο (πχ και κάτι με bezel πυξίδα με ελληνικούς χαρακτήρες για βορρά, νότο κτλ) και έχει μια μικρή βουνοκορφή στο dial και να το πούμε Olympus ξέρω γω?
Πως λέμε smiths everest.
Άρα Παπαδόπουλος Όλυμπος? ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 09:40:11 πμ »
Πως λέμε smiths everest.
Κάτσε, το 'χω...

:D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 09:42:23 πμ »
Να το logo για τον Όλυμπο, έτοιμο πράγμα! Μόνο μην μπερδευτεί ο Κινέζος και ξεχάσει να βγάλει το "χαλβάς" από κάτω  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 10:41:48 πμ »
Για να επιστρέψουμε λίγο στο θέμα, κάποιος έκανε μια πρόταση για δυο ρολόγια που είναι άκρως ενδιαφερουσα IMHO.

Κάνουμε ένα ρολόι για τα 10 χρόνια του φορουμ, με ή χωρίς σημαία, πιλότο/dress/whatever, αποφασίζουμε. Με επιγραφή 2011-2021 και GWF στο dial, και ένα ομορφο καπάκι με ένα logo του φόρουμ πίσω ή ο,τι άλλο αποφασίσει η πλειοψηφία. Οσοι μαζευτούμε, τόσα ρολόγια, 30-40-50.

Και κάνουμε και ένα δεύτερο ρολόι, για τα 200 χρόνια, σε συνεννόηση με την επιτροπή, ίσως και με πιο ακριβή βάση (πχ Ιανος). Αλλά το μαρκετάρουμε μαζί με την επιτροπή και τον κατασκευαστή σαν ένα ρολόι για την επέτειο της επανάστασης. Αυτό μπορεί να είναι πιο ακριβό γιατί θα είναι διαθέσιμο και εκτός φόρουμ. Ξέρω πχ φίλους και συναδέλφους εδώ που είναι, μη Έλληνες, που θα ήθελαν να έχουν κάτι τέτοιο, χωρίς να είναι απαραίτητα ρολογοφιλοι. Αυτή η έκδοση μπορεί να είναι πχ 200 ρολόγια, τα οποία σίγουρα θα φύγουν στην παγκόσμια αγορά.

Η καλύτερη πρόταση για μένα μέχρι τώρα και είμαστε όλοι, μα όλοι, ευχαριστημένοι!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 10:52:24 πμ »
Θα μου επιτρεψετε να ζητησω συγνωμη που συνεβαλα , στον βαθμο που μου αναλογει , στον ακομψο χθεσινο διαλογο και αναγκασα τα μελη να διαβασουν ολα τα παραπανω .

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #400 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 11:01:21 πμ »
Την πρόταση για δύο ρολόγια, ένα για τα δεκάχρονα και ενα για τα διακοσάχρονα την έκανα εγώ.

Πρότεινα και τη χρήση-άδεια χρήσης του λογότυπου των εορτασμών και προώθησή του μέσω της επιτροπής.
Δύο παρατηρήσεις έχω εδώ και θα συνεχίσω.
1. Ο λογότυπος των εορτασμών είναι δεδομένος μας αρέσει δεν μας αρέσει.
2. Η επικεφαλής των εορτασμών είναι συγκεκριμένη μας αρέσει δεν μας αρέσει.

Και για να συνεχίσω το σκεπτικό μου μετά την ώθηση που του έδωσαν οι Χρήστος και Σπύρος.

Το ρολόι των διακοσάχρονων (αν θέλουμε να φτιάξουμε κάτι τέτοιο) προφανώς δεν θα είναι ένα ρολόι των 150-200€. Άρα θα πρέπει κατασκευαστικά να απευθυνθούμε σε κάποιον "σοβαρό" κατασκευαστή. Για αυτό είχα αναφέρει είτε Ελβετό (IANOS SWISS MADE με ελληνικό DNA) είτε Γερμανό (stowa, Laco) ή πχ steinhart (εκείνο το field κουρδιστό γιαμι γιαμι).

Προφανώς αυτό το ρολόι θα έχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ προβολή και απήχηση. Δεν θα αφορά και μόνο τα "στενά" περιθώρια του GWF. Θα ενδιαφερθούν συλλέκτες και μη από την Αυστραλία μέχρι τον Καναδά.

Καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου;

Θέτω εαυτόν στη διάθεση του forumγια όποιες επαφές κλπ απαιτηθούν.

(αφήστε λοιπόν κατά μέρους τις δηλώσεις περί εθνικιστών, βρακιών, ποδηλάτων και αγάπης για την πατρίδα και εργαστείτε προς τη θετική κατεύθυνση ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 11:23:22 πμ »

Το ρολόι των διακοσάχρονων (αν θέλουμε να φτιάξουμε κάτι τέτοιο) προφανώς δεν θα είναι ένα ρολόι των 150-200€. Άρα θα πρέπει κατασκευαστικά να απευθυνθούμε σε κάποιον "σοβαρό" κατασκευαστή. Για αυτό είχα αναφέρει είτε Ελβετό (IANOS SWISS MADE με ελληνικό DNA) είτε Γερμανό (stowa, Laco) ή πχ steinhart (εκείνο το field κουρδιστό γιαμι γιαμι).

Προφανώς αυτό το ρολόι θα έχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ προβολή και απήχηση. Δεν θα αφορά και μόνο τα "στενά" περιθώρια του GWF. Θα ενδιαφερθούν συλλέκτες και μη από την Αυστραλία μέχρι τον Καναδά.

Έτσι είναι Παναγιώτη, και είχες εξαιρετική ιδέα εξαρχής.

Ήδη ξέρω άτομα εδώ όπως προείπα, Έλληνες και μη που θα έπαιρναν κάτι τέτοιο, ακόμα και collab με Rolex να ήταν που λέει ο λόγος. Νομίζω κάτι Swiss made θα είχε τεράστια απήχηση, αρκεί να ήταν κάτι επίσημο "με τη βούλα" που λένε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 11:30:05 πμ »
Την πρόταση για δύο ρολόγια, ένα για τα δεκάχρονα και ενα για τα διακοσάχρονα την έκανα εγώ.
...
2. Η επικεφαλής των εορτασμών είναι συγκεκριμένη μας αρέσει δεν μας αρέσει.
...

Φίλε, η πρόταση είναι δικιά σου και κανείς δε θα σου πάρει τα δικαιώματα!
Η πατέντα όμως για τη φάτσα της Αγγελοπούλου στο caseback μου ανήκει! :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 11:42:31 πμ »
Το σκεπτικό ενός "σοβαρού" κατασκευαστή για ένα επετειακό ρολόι με ότι αυτό συνεπάγεται για το κόστος, μάλλον είναι λάθος. Μιλάμε θεωρητικά για ένα ενθύμιο, που θα έπρεπε να είναι προσιτό πρωτίστως στους Έλληνες που θα ήθελαν να το αποκτήσουν. Το επετειακό μετάλλιο πχ. κοστίζει 25 ευρώ. Καταλαβαίνω το σκεπτικό της προστιθέμενης αξίας αλλά...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 11:44:48 πμ »
Φίλε, η πρόταση είναι δικιά σου και κανείς δε θα σου πάρει τα δικαιώματα!
Η πατέντα όμως για τη φάτσα της Αγγελοπούλου στο caseback μου ανήκει! :P

Βρε number είπα πως είναι δική μου επειδή ο Χρήστος είπε πως δεν θυμάται ποιος την έκανε.
Εγώ πίσω θα έβαζα είτε Καϊλή είτε Όλγα Κεφαλογιάννη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions