Γιατί εσύ έχεις την εντύπωση ότι το ρευστό στάζει απο τα μπαντζάκια μου?
15 μήνες έκανα να ξοφλήσω το 01. Τυχαία την έκανα την επιλογή? Όχι βέβαια. Για να φανταστείς τώρα ( dragonace σε σένα αναφέρομαι ), πρίν το αγοράσω, έκανα σα μανιακός να μάθω μέχρι και πού χρησιμεύει το 3 days power reserve, αντί το 48ωρο και γιατί να έχει column wheel vertical clutch και τί είναι το customizable index regulator system ( ακόμα δε το έχω μάθει και με πιάνει ντελίριο όταν το σκέφτομαι ) κ.τ.λ. Δε ξέρεις τί καντίλι έπεσε στο service όταν μου ζήτησε 2ο Overhaul. Νομίζω τα είχαμε ξανασυζητήσει σε άλλη νήμα. 
Υ.Γ Οι in house μηχανές, κατα 95 με 99% έχουν ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά απο μια τροποποιημένη ΕΤΑ/Valljoux και πάει λέγοντας, για τον απλούστατο λόγο ότι οι 100% in house, κι αυτές έχουν μεγαλύτερο κύρος απ'ότι η τροποποιημένη ΕΤΑ. Καμία σχέση η Caliber 13 με την Caliber B01. Τις έχω κοντράει 500 φορές, να δώ ποιά είναι ανώτερη και όντως ανώτερη της Valljoux είναι όντως η Β01. ( Μη μου πείτε οτι διαφωνείτε κι εδώ, θα φουντάρω απ'το παράθυρο!!!
)
γιατι βρε αγορι μου σου ειπα εγω οτι κακα εκανες που πηρες Β01; αυτο δεν ισχυριζομαι; οτι οταν δινεις τοσα φραγκα καλο ειναι να ειναι μια επιλογη που εχει ιδρωτα για το ρολοι μεσα;
ειπε κανεις οτι ειναι μαπα κ ακολουθει η τεχνικη αναλυση αποδειξεως του εναντιων;
επισης δεν εχεις καταλαβει τον προβληματισμο μου, δεν εχει να κανει με το πια μηχανη ειναι καλυτερη η οχι, αυτο θα ηταν επακολουθο εφοσον ειχαμε πραγματικο ανταγωνισμο στην ωρολογοποιια, με μαστορακια με μεγαλα @@ σε καθε εταιρεια, φανταζεσαι εκει ποσο καβ.. Θα ηταν το χομπυ μας; οι ΕΤΑ πολυ αξιολογες κ ανθεκτικες μηχανες, δεν αντιλεγει κανεις, προτιμω ομωςμια πιο μαπα μηχανουλα, αξεστη ισως, η οποια ομως για να φτιαχτει ξεκιναει απο αλλα δεδομενα....
Υγ. Στο σεικο 5 ηταν κ ειναι προιον εισοδου στη φιρμα, κανε του ενα ριστορ κ θα δεις οτι σε 1 χρονο θα εχεις αλλαξει οπτικη γωνια σχετικα με τα γιαπωνεζικα κ το κυρος τους..