παντως κανεις δεν αγοραζει....
Πεστα Χρυσόστομε
Τι πέστα Χρυσόστομε; Λάθος είναι αν διατυπώνετε έτσι απλά.
Το γεγονός ότι στην Ευρώπη φέρνουνε GS κάποιοι λίγοι (ελάχιστοι) επιχειρηματίες, το ότι δεν έχουν επίσημη υποστήριξη στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και όμως.... τα αγοράζουν οι ωρολογόφιλοι και μάλιστα απευθείας από Japan, με ρίσκα, με τελωνεία, με, με, με... δε σας λέει τίποτα;
Στο δικό μας μικρόκοσμο -εδώ μέσα- έχω δει 2; 3; Και δεν είναι διόλου λίγα. Αλλά δε πρέπει να κρίνουμε τι γίνεται στη χώρα μας, είμαστε πολλοί λίγοι. Μπείτε σε ένα Γερμανικό forum που αυτή τη στιγμή που συζητάμε μπορεί να βρίσκονται online 3000 μέλη, για να δείτε αν σημαίνει κάτι το λογότυπο GS.
Πρέπει να κατανοήσουμε ότι τα GS έχουν με επίσημο τρόπο
δύσκολη οδό διανομής, πως τα συγκρίνεται με εταιρείες που έχουν αντιπροσωπεία και στο Κωλοκοτρονίτσι; Ας ήταν επίσημα στην Ευρώπη και θα βλέπαμε τι θα γινόταν. Δε συμφωνώ καθόλου ότι θα πουλούσαν 10 ρολόγια το χρόνο γιατί είναι σαφές πως σκέφτεστε με τα σημερινά δεδομένα, μια μπουτίκ και τέλος. Αμ δε που θα είναι έτσι. Θα έχει η εταιρεία τις προωθητικές τις ενέργειες. Και πολύ σύντομα με τη δύναμη του μεγέθους της SEIKO θα κλέψει σημαντικά μερίδια. Δεν λέω ότι θα είναι η πρώτη, αλλά για 10 ρολόγια το χρόνο ούτε σα σκέψη... θα μου πείτε τότε γιατί δεν το κάνει; Έχω άποψη, αν θέλετε το κουβεντιάζουμε.
ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, δεν αναφέρομαι στο ότι υπερέχει των πάντων. Αλλά διαβάζω έτσι κάποιες ευγενικές τοποθετήσεις... που καταλήγουν έστω και χωρίς πρόθεση να διαβάζονται κάπως αφοριστικές. Αυτό το δεν τα αγοράζει κανείς...