Ακη ( nostradamus) δεν ξερω ααααν αναφερεσαι σε εμενα, αλλα σιγουρα δεν εκανα αναφορα σε συγκεκριμενα ποστ ή φιλους εδω μεσα.
Καταλαβα το υφος και το νοημα του ποστ σου, αλλωστε απο τη συντομη γνωριμια μας εχω βγαλει τα συμπερασματα μου.
Αναφερομαι γενικοτερα στην κατασταση με τα gs. Και οπως και εσυ καταλαβες, πρωτος απο ολους αυτοσαρκαζομαι.
Αλλα επειδη τελικα δεν ερμηνευουμε ολοι το ιδιο τα γραφομενα,οι διενεξεις ειναι αναποφευκτες, ωστοσο μου δημιουργουν μεγαλη απεχθεια-οι ιντερνετικες.
Στη συναντηση συζηταμε καλυτερα.
Συμφωνω πολυ με τον argo.
Επισης να σχολιασω το σχολιο και τη φωτο του Γιωργου, μιας και ρωταει, χωρις ομως να συνεχισω...
Προσωπικα δε μου αρεσει, και καλυτερα ναπερασει απαρατηρητο, διοτι αν παρατηρηθει και ερμηνευθει ( μαρκα, τιμη κτλ..) τα σχολια θα ειναι αποθαρρυντικα.
Και ξαναλεω για μια ακομα φορα, πολλους ακουω να συζητανε και να υπερασπιζονται τα gs δεν ξερω αν ειναι μετοχοι😁 (πλακα εννοειται) παντως κανεις δεν αγοραζει.....
Αυτο το γιατι λοιπον , γιατι δεν απασχολει ποτε κανεναν?

?
Και κατι τελευταιο, μια χαρα μου αρεσουν, δεν εχω τιποτα εναντιον της σεικο ή καμιας εταιρειας, ειλικρινα...ομως αυτο που συμβαινει ή που " ιπταται" ή που διαισθανομσι να συμβαινει με τη gs, με αποθαρρυνει τελικα.....