Ανισορροπο βερσους αυτο.
Ωραιο.
Ακουω ενδιαφερουσες αποψεις.
Ντενη, Χρονια Πολλα για τη γιορτη σου, περιμενα ειναι η αληθεια ποστ τετοιου υφους και ποιοτητας.
Δε θα ηθελα να παρω σαφη θεση, θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που εχει εμπειρια και απο τα δυο, και ικανο να εκτιμησω την κατασταση.
Καταρχην ακουσα μια εκφραση( την εχω ακουσει επανειλλημενα) που δε μου καθεται καλα:
Οι ωρολογοφιλοι, οι συνειδητοποιημενοι, (οι εμπειροι, οι ακομπλεξαριστοι) κτλ... θα φτασουν στην ωρολογιακη ωριμοτητα να επιλεξουν γκραντ σεικο.
Μπουλσιτ για μενα.
Και εγω θα πω οι συνειδητοποιημενοι ειναι αυτοι που θα καταληξουν στα βινταζ...μα τι μας λεει παλι ο παλιακος θα πειτε...και καλα θα κανετε....
Λοιπον, επειδη απο το κινητο μου φευγει ο ειρμος- θελω αυτη την κουβεντα να την κανουμε απο κοντα- σοβαρα μιλαω, πολυ το επιθυμω- θα σταθω στο γεγονος οτι καλλιστα χωρανε σε μιασυλλογη και τα δυο.
Πραγματικα, ευχαριστως θα τα ειχα και τα δυο.
Και σε καμια περιπτωση δε μοστραρω το πανερι, ουτε τα ρλξ, τουναντιον μαλιστα, δε με πρεσβευουν τα περι εντυπωσιασμου ή αναγνωρισιμοτητας οταν φορας τα εν λογω.
Απο την αλλη ομως αν και φυση αντιδραστικος χαρακτηρας, δε μου αρεσει η τροχια που παιρνει η gs περι διαφορετικου και κατασταλαγμενου.
Αντικειμενικα λοιπον, επελεξα το πανερι τελικα,( εναντι των δυο) ενω μου αρεσει πολυ καποιο(α) gs, διοτι δεν εχω αρκετα χρηματα να διαθεσω (4-5Κ) για ενα ρολοι που ααααν ερθει μια δυσκολη στιγμη για την οικογενεια μου δε θα μπορεσω να ρευστοποιησω ΑΜΕΣΩΣ ( ασχετως χασουρας), επειδη ηδη το κανω με τα παλια που αγαπαω και διατηρω οσο και οσα μπορω.
Με συγχωρειτε για το μακρυ ποστ.
* Επισης: δεν ειναι ολα τα Panerai ιδια, υπαρχουν και αξιολογα μοντελα, οπως δεν ειναι και ολα τα GS ομορφα ή εστω ενδιαφεροντα....αρα ειναι παααρα πολυ γενικο vs.....