............. τη θάλασσα όμως πως να τη φυλάξεις;!! Με φράχτη; Με τοίχο; Με λέιζερ; Κορδέλα; Με τι;!!

Αν πω, θα με

Ειχα την τύχη, να είναι η μητέρα μου στον ΟΗΕ, στήν Υπατη Αρμοστεία στην Αθήνα. Για 35 χρόνια.
Εχω ζήσει, και "περιθάλψει" χιλιάδες πρόσφυγες, εχω δώσει χιλιάδες Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλίάτικα δώρα, σε μεγάλους και παιδιά, μια και από μικρή ηλικία, με έπαιρνε μαζί της σε όλες τις εκδηλώσεις / υπηρεσίες / φροντίδες προς τους ανθρώπους αυτούς.
Ακόμα ανακαλώ πολλά, και ειδικά στην Ηλιούπολη, ένα ίδρυμα με Λευκορώσους. Με κήπο, που έπαιζα με τα σκυλιά.
Αλλο ο πρόσφυγας, άλλο ο "οικονομικός" μετανάστης, άλλο ο λαθροεισβολέας.Υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες που καθορίζουν την κάθε ιδιότητα.
Ισως θυμώσουν μερικοί, αλλά εδώ μιλάμε για διεθνές δίκαιο. Μιλάμε για Εθνικη ασφάλεια. Μιλάμε για ύπαρξη κράτους.
Οπως σου λέει
"...για να ζήσει το κράτος, πάρε το ντουφέκι, και πήγαινε στον πόλεμο να σκοτωθείς, αλλά θα ζήσει το κράτος", έτσι δίνεται και η λύση. Οχι με βία, αλλά με τεχνική.
Τα υπόλοιπα είναι για τις πλατιές λαϊκες μάζες. Συμφωνημένα είναι όλα. Απλώς περνάει λίγος καιρός για να εφαρμοστούν, "εκπαιδεύουμε" τον λαό, για να γίνουν ΟΛΑ αποδεκτά.
Και έχουν γίνει ΠΟΛΛΑ, πάμπολλα λάθη. Από τους φωστήρες. Που έχουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Δεν είδα κανεναν στον τόιχο, στα 5 μέτρα για .............μειοδοσία. Που ο λαός θεωρεί ότι έγιναν αρκετές τα τελευταία, βάλε όσο θες, 5-10-20-30-40-50-60-70-80 χρόνια ? Πάντα είχαμε. Τα λένε τα ιστορικά γεγονότα. Ειναι ιστορία. Δεν είναι δημισιεύματα από τρόλ στο νετ.
Εδώ, η ρήση του Πάττον.
No bastard ever won a war by dying for his country. He won it by making the other poor dumb bastard die for his country.Και σταματώ. Φόρουμ ρολογιών είναι. Δεν θα δώσουμε δικαίωμα σε κανεναν.
Και ο νοών, νοείτο.