Αποστολέας Θέμα: Δυο συλλήψεις για κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας  (Αναγνώστηκε 3023 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Alexandros00

• Επισκέπτης
ύο άνδρες, οι οποίοι έκαναν κατασκοπεία και έστελναν πληροφορίες και φωτογραφίες στην Τουρκία κατάφεραν να εντοπίσουν η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και η Κρατική Ασφάλεια, που σχημάτισε σε βάρος τους δικογραφία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN Greece ο 52χρονος Μ.Ν. εργαζόταν ως μάγειρας από το καλοκαίρι έως και πριν από περίπου ένα μήνα σε πλοίο το οποίο έκανε το δρομολόγιο Καστελόριζο - Ρόδο - Κω και κατέγραφε τα πολεμικά πλοία, στρατιωτικές εγκαταστάσεις καθώς και όλες τις στρατιωτικές δυνάμεις στα νησιά και στη συνέχεια έστελνε όλο το υλικό στον Μ.Σ., ο οποίος εργάζεται στο προξενείο της Τουρκίας στη Ρόδο.

Οι ελληνικές αρχές είχαν εντοπίσει τη δράση των δύο αλλοδαπών και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους για κατασκοπεία, αλλά και για το νόμο περί μέτρων ασφαλείας οχυρών θέσεων.

Η δικογραφία συντάχθηκε από την Κρατική Ασφάλεια.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
Απ: Δυο συλλήψεις για κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 12, 2020, 21:26:18 μμ »
Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα.
Μου φαίνεται απίστευτο
..σαν νέα από μια άλλη εποχή

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 12, 2020, 22:04:21 μμ »
Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα.
Μου φαίνεται απίστευτο
..σαν νέα από μια άλλη εποχή

Εθνικότητα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 12, 2020, 23:13:28 μμ »
Παιδιά ξέρω ότι συνήθως τέτοιες κουβέντες μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις γι’αυτό θα εκφράσω καθαρά τη δική και μόνο άποψη και ας στεναχωρεί ΚΑΙ εμένα και πολλούς.
Δύσκολα θα καταφέρουμε να κρατήσουμε το Καστελόριζο. Θα μας πιέσουν οι υπόλοιποι ευρωπαίοι να το παραχωρήσουμε με το πρόσχημα ότι δεν είναι τόσο σημαντικό, ότι είναι πολύ μακριά μας και πραγματικά ανήκει σε τουρκική υφαλοκρηπίδα, ότι θα είναι το καλύτερο για τη σταθερότητα στην περιοχή με διάφορα ανταλλάγματα της πλάκας. Στην πραγματικότητα όμως θα έχουμε χάσει ΠΑΛΙ έδαφος όπως με τα Ίμια που έγιναν γκρίζες ζώνες. Βαφτίσαμε δικό μας έδαφος γκρίζα ζώνη... Το καλύτερο για εμάς θα ήταν να πούμε στον Τούρκο το εξής: Έχεις τεχνογνωσία έχω φυσικό αέριο. Έλα να το βγάλουμε να το μοιραστούμε χωρίς να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Με εμάς αντικειμενικά χαμένα πάνε τα κοιτάσματα 50+ χρόνια τώρα. Μια ζωή θα κάθονται εκεί που είναι...

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 12, 2020, 23:19:13 μμ »
Μάλιστα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 12, 2020, 23:49:46 μμ »
Παιδιά ξέρω ότι συνήθως τέτοιες κουβέντες μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις γι’αυτό θα εκφράσω καθαρά τη δική και μόνο άποψη και ας στεναχωρεί ΚΑΙ εμένα και πολλούς.
Δύσκολα θα καταφέρουμε να κρατήσουμε το Καστελόριζο. Θα μας πιέσουν οι υπόλοιποι ευρωπαίοι να το παραχωρήσουμε με το πρόσχημα ότι δεν είναι τόσο σημαντικό, ότι είναι πολύ μακριά μας και πραγματικά ανήκει σε τουρκική υφαλοκρηπίδα, ότι θα είναι το καλύτερο για τη σταθερότητα στην περιοχή με διάφορα ανταλλάγματα της πλάκας. Στην πραγματικότητα όμως θα έχουμε χάσει ΠΑΛΙ έδαφος όπως με τα Ίμια που έγιναν γκρίζες ζώνες. Βαφτίσαμε δικό μας έδαφος γκρίζα ζώνη... Το καλύτερο για εμάς θα ήταν να πούμε στον Τούρκο το εξής: Έχεις τεχνογνωσία έχω φυσικό αέριο. Έλα να το βγάλουμε να το μοιραστούμε χωρίς να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Με εμάς αντικειμενικά χαμένα πάνε τα κοιτάσματα 50+ χρόνια τώρα. Μια ζωή θα κάθονται εκεί που είναι...

Είναι δυνατόν να δεχτούν συνεργασία οι τουρκοι;
Ελπίζω να μην συμβεί κανένα από τα σενάρια που αναφέρεις.

Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 13, 2020, 00:00:47 πμ »
Φίλε Saega η δική μου άποψη είναι ότι το καλύτερο για μας εάν σκουρινουν κ άλλο τα πράγματα είναι να πούμε στον τουρκο το εξής: να πάρει τα @@ μας...  μεταβολή και πίσω. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό δυστυχώς...  ούτε πετραδάκι δεν πρέπει να πάρει γιατί πίστεψε με..  δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένος και πάντα θα θέλει άλλο ένα νησί. Άσε που αν πάρει ένα νησί.. πάει..  δεν τον βγάζεις... τελείωσε. Επίσης η γνώμη μου είναι ότι πέρα από τους φυσικούς πόρους είναι και λίγο δημογραφικό το θέμα. Τα περισσότερα από αυτά τα νησιά μας είναι σχεδόν έρημα την ίδια ώρα που οι Τούρκοι απέναντι είναι ο ένας πάνω στον άλλον..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 13, 2020, 00:04:18 πμ »
Πάντως παίζει πολύ η παραχώρηση  θαλάσσιας ζώνης/περιοχής για εξόρυξη (όχι το Καστελόριζο)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 13, 2020, 00:15:23 πμ »
Πραγματικά αυτά που γράφω πιο πάνω τα απεύχομαι κι εγώ ο ίδιος. Δεν φοβάμαι εμάς. Ξέρω ότι παρά την κακή μας νοοτροπία ως λαός, από αρχαιοτάτων χρόνων όταν έπρεπε να αποδείξουμε το κράμα μας το κάναμε. Φοβάμαι τους κ@λοευρωπαίους που δεν χάνουν ποτέ τίποτα και δίνουν μόνο εντολές που βολεύουν αυτούς και μόνο. Αν ο Ερντογάν απειλήσει με ορδές προσφύγων και μεταναστών την κουλτουριάρα Ευρώπη θα κάνουν παραχωρήσεις, ΑΛΛΑ όχι εις βάρος τους! Δε θα πει ποτέ η Γερμανία ή η Αυστρία ή οι Σκανδιναβοί εντάξει ας έρθουν και 100-200 χιλιάδες πρόσφυγες ή 1000000 ας τους μοιράσουμε αναλογικά με την έκτασή της κάθε χώρας ή την πυκνότητα. Όοοοοοχι π07ταν@κια εμείς ΔΕΝ δεχόμαστε ας μείνουν στις χώρες εισόδου. Και μετά στέλνουν την φροντεξ να φυλάξει ΤΙ;!!! Τον Έβρο πες κάτι μπορεί να γίνει, τη θάλασσα όμως πως να τη φυλάξεις;!! Με φράχτη; Με τοίχο; Με λέιζερ; Κορδέλα; Με τι;!!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 13, 2020, 00:26:14 πμ »
Δεν ξέρω τι προτείνεις,αν δώσεις κάτι θα θέλουν κι άλλο,τι λες δηλαδή, να γίνουμε Αρμενία?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 13, 2020, 00:41:56 πμ »
Δεν προτείνω κάτι. Δε θέλω καμία απολύτως σχέση με τους Τούρκους. Όμως δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο να σταματήσει όλο αυτό μια και καλή. Θέλουν λεφτά; Ε ωραία ας βγάλουν το δικό μας φυσικό αέριο και να πάρουν το 50% το αερίου που θα βγει. Το άλλο 50% δικό μας. Αλλά μέχρι εκεί! Win win φάση και ηρεμούμε για αρκετό διάστημα. Εκτός αν μπορούμε μόνοι μας να εξορύξουμε οπότε κλείνει κάθε κουβέντα με οποιονδήποτε και κάνουμε σαν χώρα τη δουλίτσα μας.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 13, 2020, 00:47:53 πμ »
............. τη θάλασσα όμως πως να τη φυλάξεις;!! Με φράχτη; Με τοίχο; Με λέιζερ; Κορδέλα; Με τι;!!

:D :D :D :D :D

Αν πω, θα με 

Ειχα την τύχη, να είναι η μητέρα μου στον ΟΗΕ, στήν Υπατη Αρμοστεία στην Αθήνα. Για 35 χρόνια.

Εχω ζήσει, και "περιθάλψει" χιλιάδες πρόσφυγες, εχω δώσει χιλιάδες Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλίάτικα δώρα, σε μεγάλους και παιδιά, μια και από μικρή ηλικία, με έπαιρνε μαζί της σε όλες τις εκδηλώσεις / υπηρεσίες / φροντίδες προς τους ανθρώπους αυτούς.

Ακόμα ανακαλώ πολλά, και ειδικά στην Ηλιούπολη, ένα ίδρυμα με Λευκορώσους. Με κήπο, που έπαιζα με τα σκυλιά.

Αλλο ο πρόσφυγας, άλλο ο "οικονομικός" μετανάστης, άλλο ο λαθροεισβολέας.

Υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες που καθορίζουν την κάθε ιδιότητα.

Ισως θυμώσουν μερικοί, αλλά εδώ μιλάμε για διεθνές δίκαιο. Μιλάμε για Εθνικη ασφάλεια. Μιλάμε για ύπαρξη κράτους.

Οπως σου λέει "...για να ζήσει το κράτος, πάρε το ντουφέκι, και πήγαινε στον πόλεμο να σκοτωθείς, αλλά θα ζήσει  το κράτος", έτσι δίνεται και η λύση. Οχι με βία, αλλά με τεχνική.

Τα υπόλοιπα είναι για τις πλατιές λαϊκες μάζες. Συμφωνημένα είναι όλα. Απλώς περνάει λίγος καιρός για να εφαρμοστούν, "εκπαιδεύουμε" τον λαό, για να γίνουν ΟΛΑ αποδεκτά.

Και έχουν γίνει ΠΟΛΛΑ, πάμπολλα λάθη. Από τους φωστήρες. Που έχουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Δεν είδα κανεναν στον τόιχο, στα 5 μέτρα για .............μειοδοσία. Που ο λαός θεωρεί ότι έγιναν αρκετές τα τελευταία, βάλε όσο θες, 5-10-20-30-40-50-60-70-80 χρόνια ? Πάντα είχαμε. Τα λένε τα ιστορικά γεγονότα. Ειναι ιστορία. Δεν είναι δημισιεύματα από τρόλ στο νετ.

Εδώ, η ρήση του Πάττον.

No bastard ever won a war by dying for his country. He won it by making the other poor dumb bastard die for his country.

Και σταματώ. Φόρουμ ρολογιών είναι. Δεν θα δώσουμε δικαίωμα σε κανεναν.

Και ο νοών, νοείτο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 13, 2020, 00:54:11 πμ »
Χαλαρά,ένα σπεσιαλ μπαναρισμα  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 13, 2020, 00:55:21 πμ »
ύο άνδρες, οι οποίοι έκαναν κατασκοπεία και έστελναν πληροφορίες και φωτογραφίες στην Τουρκία κατάφεραν να εντοπίσουν η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και η Κρατική Ασφάλεια, που σχημάτισε σε βάρος τους δικογραφία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN Greece ο 52χρονος Μ.Ν. εργαζόταν ως μάγειρας από το καλοκαίρι έως και πριν από περίπου ένα μήνα σε πλοίο το οποίο έκανε το δρομολόγιο Καστελόριζο - Ρόδο - Κω και κατέγραφε τα πολεμικά πλοία, στρατιωτικές εγκαταστάσεις καθώς και όλες τις στρατιωτικές δυνάμεις στα νησιά και στη συνέχεια έστελνε όλο το υλικό στον Μ.Σ., ο οποίος εργάζεται στο προξενείο της Τουρκίας στη Ρόδο.

Οι ελληνικές αρχές είχαν εντοπίσει τη δράση των δύο αλλοδαπών και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους για κατασκοπεία, αλλά και για το νόμο περί μέτρων ασφαλείας οχυρών θέσεων.

Η δικογραφία συντάχθηκε από την Κρατική Ασφάλεια.

Με τα δορυφορικά μέσα που διαθέτουν, ειδικά κάποιες χώρες αλλά και εταιρίες, ξέρουν και τι σώβρακο φοράς.

Οι παλαιοί "χωροφύλακες" σε κάποια μέρη, δεν υπάρχουν πλέον σαν σκηνικό.

Αρα, η καταγραφή, οιοδήποτε αντικειμένου πάνω από μία διάσταση, πχ ας πούμε 50 εκατοστά, ή θερμοκρασίας διαφορετικής από το περιβάλλον, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ από τον ουρανό, και ΟΥΔΕΜΙΑ ανάγκη έχουν τον μαστρο Μήτσο που το "παίζει" κατάσκοπος.

Αυτά, είναι Γκεμπελισμοί, "εμβόλια" για τις πλατιές λαϊκές μάζες.

Α, και άμα είσαι συνδρομητής στο Google, έχεις και live.  :D :D :D

Και τα αεροπλάνα, και τα πλοία, με κάποια υστέρηση για να μην τα ............βομβαρδίσεις, αλλά είναι εκεί, ελεύθερης πρόσβασης.

Ειδες η τεχνολογία ? Κατέστρεψε το επάγγελμα του James Bond !  :'( :'( :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 13, 2020, 00:57:00 πμ »
Χαλαρά,ένα σπεσιαλ μπαναρισμα  :D

Εντάξει, δίκαιο και αποδεκτό.

Θα παραμείνω υπο περιορισμό, μέχρι την επόμενη ...............αγορά του Αλέξανδρου.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.