Καλημέρα, φίλε
@Wolf- ! Υ π έ ρ ο χ ο ! Όμορφα και ατελείωτα ποδηλατικά χιλιόμετρα!

[αν θέλεις και τη δική μου γνώμη, θα έλεγα συνοπτικά: Μην πλακωθείς από την πρώτη μέρα διότι είναι μεγάλη παγίδα απογοήτευσης, όσο αθλητικός τύπος κι αν είσαι, εδώ κι αν χρειάζεται η αναπνοή από στομάχι κι όχι από στήθος, έτσι μαθαίνω και τη μύτη μου.., αργότερα βρίσκω τον μαγικό ρυθμό μου και τσουπ το πεταλάρισμα. Δεν υποτιμούμε κανένα στο δρόμο, ίσως έχεις δει πχ 70 χρονών άνθρωπο να έχει πνευμόνια από ατσάλι και ατελείωτα χιλιόμετρα στα πόδια ή κοπελίτσα να βγάζει ανηφόρες, που κλαίμε και μόνο από φωτογραφία...
Βέβαια, όλα τα σωστά δεν θα τα πω εγώ, και ο κάθε εγώ, αλλά το ιδανικό είναι πχ το bike fitting, και οι συμβουλές από ειδικούς, από σχετικό γιατρό μέχρι γνώστες ποδηλασίας και επαγγελματίες του χώρου. Μην εκπλαγείς εάν πχ ακούσεις πως ιδανικότερη θα είναι μία σέλα μετρημένη και ρυθμισμένη για εσένα, σχεδόν τέρμα σκληρή και λεπτοκαμωμένη σαν κούρσας, σωστή, για να κουμπώνει ιδανικά με τη λεκάνη μας (θα ακούσεις και σκληροπυρηνικούς: ποτέ μαλακά σημεία σε σέλα, δεν είναι μαξιλάρι). Και το καλύτερο! Σε ποδηλατικό κολάν δεν φοράμε εσώρουχο...].
Και πάλι, υπέροχα ποδηλατικά χιλιόμετρα!
Πρώτες βόλτες γίνανε με το tag...