είχα αλουμίνιο κούρσα ένα bottecchia με ultegra rim brakes kai fulcrum racing 5, στα 8,3 κιλα με πετάλια!!! Βέβαια για να παω σ αυτο το νουμερο, εφυγαν και παλουκοσελα - τιμονι - πετάλια... επωλήθη για να πάω σε καρβον, αλλα δεν εκατσε η φαση λογω της τεράστιας αναμονής! Αλλά αν λες οτι δεν είδες και μεγάλη διαφορά με το ακριβό ποδήλατο, τοτε ισως πρέπει να το ξανασκεφτώ, για αγορά αλουμίνιο με δισκόφρενα αυτή τη φορά... (πχ ένα rose sl pro που μου γυάλισε το μάτι!!!!!!)
...στα "κιλά" μας, δεν πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ακρως εξειδικευμένα και πανάκριβα ποδήλατα.
Ουτε χρονους κυνηγάμε, εννοώ δευτερόλεπτα και δέκατα ( ....ασχέτως αν βελτιώνουμε χρόνους κάποιας διαδρομής μόλις την μάθουμε, βρούμε τις πεταλιές και τις αναπνοές της ), ούτε μερικά γραμμάρια, έστω κιλά, παίζουν ρόλο στην ολική ευχαρίστηση μιας διαδρομής.
Και επαναλαμβάνω, επειδή, θεωρητικά, δεν είμαστε αντίπαλοι με χρονομετρα.
Κατά την άποψή μου, ταπεινή μεν λόγω λίγων αναλογικά χιλιομέτρων και ετών εμπλοκής, ( εμπλοκή από το 2007 και 10.000 ολικά χιλιόμετρα ),
ενα καλό ποδήλατο ( στήσιμο / περιφερειακά ), βοηθάει σε εξοικονόμηση δυνάμεων / ασφάλεια κινησης, αλλά, τουλάχιστον για εμένα, ένα όριο ( τυπικά ) γύρω στα 1,5 Κ σε λεφτά, ικανοποιεί πολλές ανάγκες.
Δεν έχω και την τεχνική γνώση / εμπλοκή σε μόντες / ιδιοκατασκευές, όπως έχουν άλλοι, και πιθανά να ξεγιελιέμαι.
Και αυτό που έχω, επιλογή της αδελφής μου με τον μικρό γιο, ΔΕΝ θα το είχα, μια και τότε, για αλλαγή, εξέταζα το Ideal Hillmaster, στα 400 τόσα ευρά.