Άρα αφού σου αρέσει να καλύπτεις πολλά χλμ εύκολα, την κούρσα τι την θές; Τα πόδια σου έχουν συνηθίσει την υποβοήθηση πλέον. Ακόμα κ με μια full carbon κούρσα δεν θα είναι το ίδιο.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ 100 %
Για εμένα προσωπικά, το ποδήλατο,
είναι μέσον άσκησης, ( ....μαζί με κάποια άλλα

), οπότε , το χρησιμοποιώ για πιέσεις, αναπνοές, και διατήρηση κάποιας "φόρμας", αν κάποιος μπορεί να το χαρακτηρίσει έτσι.
Εναλλάσσω και τις διαδρομές, ανάλογα με τον καιρό και τον διαθέσιμο χρόνο, και κάνω πρόγραμμα. Δεν κυνηγάω τον χρόνο. Κάνω την εκτόνωσή μου, όπως την χρειάζομαι κάθε στιγμή.
Ουτε κουρσάκι που θα πηγαίνω με .......τόσα, για ......δεκάδες χιλιόμετρα με καλύπτει, ούτε φυσικά, υποβοηθούμενο, πυρηνικό, ατμοκίνητο, ή ότι άλλο. Ποδήλατο, = πετάλι ΙΜΟ. Και πας, όπου μπορείς, ή κάνεις πρόγραμμα, και προπονείσαι να κάνεις και κάτι ακόμα καθε φορά.
Φυσικά, θα πάω και στο S/M, και στο περίπτερο, και στην τράπεζα, οπότε, μπορεί να θεωρηθεί και "μέσον μετακίνησης", αλλά αυτό, είναι "πάρεργο". Διευκολύνει στο ότι ΔΕΝ έχεις να παρκάρεις, πάς ΟΠΟΥ θέλεις, σταματας μπροστά. Αρκέι, να το βλέπεις, όπου και να είσαι.
My 2c