Αποστολέας Θέμα: Ποδήλατο - Χαλαρή κουβέντα και φωτογραφίες (με ή χωρίς ρολόι)  (Αναγνώστηκε 112233 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
....ακολούθησα την συμβουλή του φίλου μου του Βασίλη. Κλειδαριά ABUS. Την είχα, με άλλες δύο, από την ματσουκλέτα.

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

...ειδικά αυτές τις ημέρες, εξω από καποια μεγαλύτερα S/M, είχαν στηθεί πάγκοι με αυτούς τους βολβούς που τους πουλανε με κορδέλα για τις γιορτές. Και οι πάγκοι αυτοί, διαχειρίζονται από κάποια άτομα, που .......ελέγχουν την περιφέρεια για ......το μεροκάματο  ;D Κανένας ηλικιωμένος, κανένας ξεχασιάρης, κλπ.

Για τέτοια είμαστε τώρα ?  ;) 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Πολλές φορές κάποια καταστήματα έχουν στοκ περσινό, προσπέρσινο κτλ τα οποία δίνουν σε καλύτερες τιμές αν και καινούρια.
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτά που ξέρω, στο τέλος του χρόνου που βγαίνουν τα μοντέλα του επόμενου έτους, κάνουν προσφορές στα προηγούμενα. Τώρα δλδ είναι μια καλή περίοδος για να χαζέψεις ευκαιρίες. Αυτό κυρίως μπορείς να το δεις στα site των μεγάλων καταστημάτων. Δεν είναι δύσκολο να βρεις ποια είναι τα μεγάλα, αλλά για να μην τα γράφω εδώ, εάν θες στείλε μου π.μ.
Υπάρχουν όμως και μικρότερα καταστήματα που δεν ανεβάζουν όλο το στοκ τους ηλεκτρονικά, οπότε αν δεν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, δεν ξέρω αν έχει νόημα να πηγαίνεις και να ρωτάς κάθε φορά αν έχουν κάτι.
Καταστήματα που να επιδιώκουν να έχουν στοκ από ποδήλατα διετίας-τριετίας δεν φαντάζομαι να υπάρχουν. Εννοώ δεν ξέρω να είναι κάτι που συνηθίζεται.
Ότι έχει ξεμείνει θα το δεις στο site όπως λέω παραπάνω.
Τώρα, για αγορά από εξωτερικό, απλά πρέπει να ξέρεις ότι το ποδήλατο έρχεται σε κούτα και θέλει να πάει σε τεχνικό να το συναρμολογήσει και να το ρυθμίσει. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, νομίζω μπορώ και πάλι να σου στείλω κάποια καταστήματα, αν και πάλι, έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με έτοιμα ποδήλατα.
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου που θα ήθελες να ψάξεις, πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω αν μπορώ είτε από αυτά που ξέρω από καταστήματα ή και από γνωριμίες με φίλους μου που έχουν μαγαζιά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτά που ξέρω, στο τέλος του χρόνου που βγαίνουν τα μοντέλα του επόμενου έτους, κάνουν προσφορές στα προηγούμενα. Τώρα δλδ είναι μια καλή περίοδος για να χαζέψεις ευκαιρίες. Αυτό κυρίως μπορείς να το δεις στα site των μεγάλων καταστημάτων. Δεν είναι δύσκολο να βρεις ποια είναι τα μεγάλα, αλλά για να μην τα γράφω εδώ, εάν θες στείλε μου π.μ.
Υπάρχουν όμως και μικρότερα καταστήματα που δεν ανεβάζουν όλο το στοκ τους ηλεκτρονικά, οπότε αν δεν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, δεν ξέρω αν έχει νόημα να πηγαίνεις και να ρωτάς κάθε φορά αν έχουν κάτι.
Καταστήματα που να επιδιώκουν να έχουν στοκ από ποδήλατα διετίας-τριετίας δεν φαντάζομαι να υπάρχουν. Εννοώ δεν ξέρω να είναι κάτι που συνηθίζεται.
Ότι έχει ξεμείνει θα το δεις στο site όπως λέω παραπάνω.
Τώρα, για αγορά από εξωτερικό, απλά πρέπει να ξέρεις ότι το ποδήλατο έρχεται σε κούτα και θέλει να πάει σε τεχνικό να το συναρμολογήσει και να το ρυθμίσει. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, νομίζω μπορώ και πάλι να σου στείλω κάποια καταστήματα, αν και πάλι, έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με έτοιμα ποδήλατα.
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου που θα ήθελες να ψάξεις, πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω αν μπορώ είτε από αυτά που ξέρω από καταστήματα ή και από γνωριμίες με φίλους μου που έχουν μαγαζιά.

Σε ευχαριστώ πολύ!
Αν θα μπορούσα να έχω ΕΝΑ στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή με σοβαρή προοπτική για αγορά είναι το KONA Jake the Snake (No 54) του 2018, δηλαδή αυτό:

Με τη προϋπόθεση ότι θα το έβρισκα σε καλή τιμή, δηλαδή στη περιοχή των 1000 ίσως 1200 ευρώ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
.........στο τέλος του χρόνου που βγαίνουν τα μοντέλα του επόμενου έτους, κάνουν προσφορές στα προηγούμενα. Τώρα δλδ είναι μια καλή περίοδος για να χαζέψεις ευκαιρίες. Αυτό κυρίως μπορείς να το δεις στα site των μεγάλων καταστημάτων. Δεν είναι δύσκολο να βρεις ποια είναι τα μεγάλα, αλλά για να μην τα γράφω εδώ, εάν θες στείλε μου π.μ.

Ετσι είχαμε πάρει ένα, που η μόνη αλλαγή ήταν, ότι έβγαινε πλέον ΣΕ ΑΛΛΑ χρώματα.

Και πως θα πήγαινε ο πιτσιρικάς των ΒΠ με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ποδήλατο αλλά, ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ χρονιάς στις πλατείες της περιοχής ? ::)

Και τα βγάζανε με έκπτωση, όχι κάτι τρομερό μεν, αλλά, ήταν διαφορά.   ;)

Το μαγαζί, ( θα στο δώσω με πμ, και στον Βασίλη για να βοηθήσει ), εξυπηρετούσε την ..........αφρόκρεμα ( ), και έχει πολύυυυυυυυυυ πράμα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
Σε ευχαριστώ πολύ!
Αν θα μπορούσα να έχω ΕΝΑ στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή με σοβαρή προοπτική για αγορά είναι το KONA Jake the Snake (No 54) του 2018, δηλαδή αυτό:

Με τη προϋπόθεση ότι θα το έβρισκα σε καλή τιμή, δηλαδή στη περιοχή των 1000 ίσως 1200 ευρώ...

Πες τι ποδήλατο θέλεις να κάνεις. Και ο Μάριος, αλλά και ο Βασίληςε, μπορούν να σε βοηθήσουν.

Εισαι ψηλός, βαρύς, τι διαδρομές θέλεις ? Κάνει αυτό ?

Πες τι έχεις κατα νου.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
Ετσι είχαμε πάρει ένα, που η μόνη αλλαγή ήταν, ότι έβγαινε πλέον ΣΕ ΑΛΛΑ χρώματα.

Και πως θα πήγαινε ο πιτσιρικάς των ΒΠ με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ποδήλατο αλλά, ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ χρονιάς στις πλατείες της περιοχής ? ::)

Και τα βγάζανε με έκπτωση, όχι κάτι τρομερό μεν, αλλά, ήταν διαφορά.   ;)

Το μαγαζί, ( θα στο δώσω με πμ, και στον Βασίλη για να βοηθήσει ), εξυπηρετούσε την ..........αφρόκρεμα ( (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ), και έχει πολύυυυυυυυυυ πράμα.

Αρκεί να μην είναι ο Τσιρίκος, τον ξέρω καλά. Το έχω ψάξει ήδη, δεν το έχει. Όταν το είχε -και στο νούμερο μου μάλιστα- δεν το πήρα γιατί δεν υπήρχαν τα μπικικίνια και με τις δόσεις με ξετίναζε. Το αρνήθηκα στον εαυτό μου. Αν είναι ο Μαλατέστας από τον οποίο έχω αγοράσει δυο ποδήλατα... να το δω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Ωραία επιλογή το Kona. Cyclocross δε θα βρεις πολύ ποικιλία και κομμάτια στην Ελλάδα, οπότε και δύσκολα να έχει και στοκ κάποιο μαγαζί. Το θες για χώμα κυρίως? Μήπως να έβλεπες και σε gravel αν σε καλύπτει. Μιας και κοιτάς σε τέτοιες κατηγορίες kona, κοίτα και λίγο αντίστοιχα Fuji.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

• Legend
    • Προφίλ
...έστειλα πμ, Μάριο, Βασίλη, εσένα.

Οι υποψίες σου, επιβεβαιώνονται.

Ο Μαλ. δο΄λυλευε περισσότερο IDEAL και κάτι άλλα. Τα ΚΟΝΑ, ήταν του ..........φαρμακείου.

Ηθελε 250 Ε για το ........σέρβις  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
Ωραία επιλογή το Kona. Cyclocross δε θα βρεις πολύ ποικιλία και κομμάτια στην Ελλάδα, οπότε και δύσκολα να έχει και στοκ κάποιο μαγαζί. Το θες για χώμα κυρίως? Μήπως να έβλεπες και σε gravel αν σε καλύπτει. Μιας και κοιτάς σε τέτοιες κατηγορίες kona, κοίτα και λίγο αντίστοιχα Fuji.

Το θέλω κυρίως για άσφαλτο και λιγότερο για δασικούς... Το θέμα είναι πως μου ταιριάζει πολύ η γεωμετρία του. Άλλα ποδήλατα, θεωρητικά πιο comfort με κουράζουν περισσότερο. Και δε θέλω ίσια τιμόνια.

Ένα άλλο ποδήλατο που μου άρεσε (αλλά δεν ερχόταν επίσημα παρά μόνον με ειδική παραγγελία και δεν ήθελα να το ρισκάρω) ήταν το GIANT ANYROAD-1 του 2016. Σήμερα θα το ρισκάριζα, μια ζωή την έχουμε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
Ρίξε μια ματιά στον Κεφαλά στον Πειραιά..

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
Ρίξε μια ματιά στον Κεφαλά στον Πειραιά..

Στο Πασαλιμάνι έχει κάποιον ?

Θα ξαναρωτήσω τον περιπτερά, που μου είπε ότι ήταν σε ομάδα και αγώνες.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
Σας ευχαριστώ!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
...είμαι στο βουνό, έχω κάνει την άσφαλτο, και έχω πάει από τον κάτω χωματόδρομο, το παίρνω στην πλάτη, ( το παληό ), και από το μονοπάτι, φτάνω στον πάνω χωματόδρομο, μπροστά από τον δρόμο, που θα συνεχίσω προς κορυφή. ( Το σημείο, είναι η δεύτερη στροφή πριν την Μονή Αστερίου - Υμηττός ).

Ξεκουράζομαι για την συνέχιση της διαδρομης, και ξαφνικά εμφανίζεται ένας τύπος, με ένα ποδήλατο, πύυυυυυυυραυλο. ???

Μετά τα τυπικά, του ζητάω να το φωτογραφήσω. Και ήταν αυτό. Αν τα λεφτά που μου είπε τότε ίσχυαν, εγώ με την σωλήνα του υδραυλικού με τις δύο ρόδες, έπρεπε να .................

Το δικό μου

Το δικό του

***** Λόγω τεχνικών δυσκολιών, του imgur, φωτό, αργότερα.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
Ο φίλος μου, πάει και στον Κασσιμάτη. Ειχαμε πάει και μαζί κάποια φορά, να πάρουμε κάτι ζάντες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.