Πολλές φορές κάποια καταστήματα έχουν στοκ περσινό, προσπέρσινο κτλ τα οποία δίνουν σε καλύτερες τιμές αν και καινούρια.
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτά που ξέρω, στο τέλος του χρόνου που βγαίνουν τα μοντέλα του επόμενου έτους, κάνουν προσφορές στα προηγούμενα.
Τώρα δλδ είναι μια καλή περίοδος για να χαζέψεις ευκαιρίες. Αυτό κυρίως μπορείς να το δεις στα site των μεγάλων καταστημάτων. Δεν είναι δύσκολο να βρεις ποια είναι τα μεγάλα, αλλά για να μην τα γράφω εδώ, εάν θες στείλε μου π.μ.
Υπάρχουν όμως και μικρότερα καταστήματα που δεν ανεβάζουν όλο το στοκ τους ηλεκτρονικά, οπότε αν δεν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, δεν ξέρω αν έχει νόημα να πηγαίνεις και να ρωτάς κάθε φορά αν έχουν κάτι.
Καταστήματα που να επιδιώκουν να έχουν στοκ από ποδήλατα διετίας-τριετίας δεν φαντάζομαι να υπάρχουν. Εννοώ δεν ξέρω να είναι κάτι που συνηθίζεται.
Ότι έχει ξεμείνει θα το δεις στο site όπως λέω παραπάνω.
Τώρα, για αγορά από εξωτερικό, απλά πρέπει να ξέρεις ότι το ποδήλατο έρχεται σε κούτα και θέλει να πάει σε τεχνικό να το συναρμολογήσει και να το ρυθμίσει. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, νομίζω μπορώ και πάλι να σου στείλω κάποια καταστήματα, αν και πάλι, έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με έτοιμα ποδήλατα.
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου που θα ήθελες να ψάξεις, πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω αν μπορώ είτε από αυτά που ξέρω από καταστήματα ή και από γνωριμίες με φίλους μου που έχουν μαγαζιά.