Καλησπερα σε ολους....
Το καλυτερο ασφαλτινο ποδηλατο αν θες να κανεις αρκετα χλμ για διασκεδαση κ αθληση ειναι οι κουρσες....
Οτιδηποτε αλλο( hybrid,trekking mountain,fitness gravel
η οπως αλλιως τα εχουν ονομασει) απλα εχει περισσοτερο βαρος που δε χρειαζεσαι...Οπως πχ αναρτησεις η δισκοφρενα...ποιος ελληνας κανει ποδηλατο στη βροχη εκει π οντως τα δισκοφρενα μετραν?Η αν πεσεις σε μεγαλη τρυπα θα εχεις προβλημα ειτε με την αναρτηση ειτε και χωρις αυτην...
Μιλαμε παντα για ασφαλτο ετσι οπου κινειται το 99% των αναβατων....Εγω εχει τυχει για 500 μετρα να μπω με τη κουρσα...Δε το ευχαριστηθηκα αλλα δεν επαθε και τπτ το ποδηλατο η εγω...
Τωρα απο οτι καταλαβα αν θελεις ποδηλατο για μετακινηση μεσα στη πολη και μερικα χλμ το σκ η καλυτερη λυση ειναι ενα σαν το παρακατω...
Με λιγο φαρδυτερα λαστιχα παει ανετα και σε χωμα και σε οποιοδηποτε σακατεμενο οδοστρωμα....Αυτο πχ φοραει 32αρια και παιρνει μεχρι 35αρια π θεωρω ειναι πολυ καλα για πολη κ καλα για βατους χωματοδρομους...σε λιγο δυσβατο μονοπατι θες παραπανω φαρδος ...Αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι δε θα πας ποτε...
Τα περιφερικα σιμανο ξεκιναν απο tourney τα φθηνοτερα... μετα σε claris και λιγο πιο πανω sora και tiagra...οι ακριβοτερες σειρες 105 και ultegra ξεφευγουν αρκετα...
Το ποδηλατο εννοειται αλουμινο και αν εχει καρμπον πιρουνι ακομη καλυτερα αλλα επισης ξεφευγει...
Τελος για απλα μετακινησεις μεσα στη πολη του τυπου 2 3 χλμ τη μερα εγω προσωπικα θα επαιρνα οτι φθηνοτερο υπηρχε γιατι οι κλοπες ακουω παν συννεφο...Εκτος και αν ειχα ασφαλη χωρο φυλαξης...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk