Η ψήφος μου στο
1 Yema.
Sent from my iPad using Tapatalk
1 Yema navigraph
Για να πάμε και σε δεύτερο δώρο full lume citizen (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Yema
Ψηφίζω YEMA για να πάμε και σε δεύτερο δώρο
1 λοιπόν από εμένα
Θα μείνω σταθερός σε αυτό που ψήφισα στον 1ο και 2ο γύρο!
Longines Heritage Conquest
Καλησπέρα
3 Certina DS PH200M
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
+ 1 
Yema
Certina....
Το βρίσκω μοναδικά όμορφο το συγκεκριμένο ρολόι...!
Θα παραμείνω στις αρχικές μου επιλογές..Longines!
3 Certina
Αν ηταν 41 to Υema (οπως το superman french) θα το ψηφιζα. Επίσης με ενοχλεί η διαφορά στο lume, κιτρινοι (λεμονί) οι δεικτες, πορτοκαλο-ροζ (σωμόν) οι ενδείξεις. 
Εσάς δεν σας ενοχλεί?? 
Καταλαβαινω ότι με το Yema περισσεύουν λεφτά και για δευτερο, και μάλλον αυτό θα βγει, αλλά τόσο αγωνα εκανα να μπει υποψηφιο και να περάσει το μπλε Certina...δε θα το ''προδώσω" τώρα στον τελικό.
Γιατί "ο Αγώνας ΤΩΡΑ δικαιώνετα!!".... Πού το θυμήθηκα αυτό τώρα νυχτιατικα??

To 3 λοιπόν. Certina DS PH200 BLUE
Yema γερά με τσάμπουκά 
α) γιατί είναι αντιπροσωπευτικό ρολόϊ για κλήρωση φόρουμ
β) γιατί καλύπτει σε γενικές γραμμές απαιτήσεις πολλών
γ) έχει τίμια χαρακτηριστικά (τιμή, μέγεθος,lume, bracelet,etc)
δ) ας δώσουμε χώρο και για 2 δώρο
ε) πήξαμε στα ελβετικά και στα ιαπωνικά ας δούμε κανέναν άλλον πχ Γάλλο 
Τέλος για να τη μπω στο Φάνη που θέλει certina
(πλάκα κάνω)
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Yema .
Aφηνουμε χωρο για κανα ρολοι παραπανω . Τωρα που συνηθισαμε στις ψηφοφοριες , ας κανουμε 2-3 ακομα .
Υγ. Νικο , καλη δυναμη .
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μη χειρον βελτιστον. 3. Certina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μου αρέσει η ιδέα.
1 από εμένα.
1 yema
3 certina
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΥΕΜΑ ...
Υγ:Σας είπα φέτος το δώρο είναι δικό μου ...
Δαγκωτό Yema 🧐👍
Και λίγη ιστορία https://trikalacity.gr/otan-oi-psifoforoi-dagkonan-toys-ypopsifioys/
Το Certina μου αρέσει. Θα το φορούσα άνετα.
Περισσότερο όμως μου αρέσει η ιδέα να δοθούν δυο δώρα και να νιώσουν την χαρα του δώρου δυο μέλη του φόρουμ.
YEMA λοιπόν από εμένα
Καλή η ιδέα του δεύτερου ρολογιού για κλήρωση, αλλά στο κάτω κάτω βάζουμε όλοι από 5 € ακόμα και κάνουμε και δεύτερη κλήρωση ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα. Το Certina είναι φοβερό ρολοι δεν γίνεται να μην το ψηφίσω σε σύγκριση με το Yema.
Certina λοιπόν από εμένα.
1 Yema
1 Yema
Συγνώμη που θα γίνω κακούλης αλλά εμένα οι επιλογές μου διαμορφώθηκαν εκτός βέβαια
από το ποια ρολόγια μου αρέσουν αλλά και ποια ρολόγια δεν μου αρέσουν.
Θα ψήφιζα μέχρι και Daniel Wellington με κινέζικο μηχανισμό τον 5 ευρώ για να μη βγει
το 35αρι ή το κουρδιστό με την βιδωτή κορώνα.
Οπότε Yema και ότι περισσέψει παίρνουμε και 3-4 Skmei για να είμαστε οι περισσότεροι χαρούμενοι.
Καλημέρα,
Το Navygraph και από μένα... 
Longines Heritage Conquest, από εμένα,
Καλημέρα
Καλησπέρα
το 1 yema
το 3 Certina απο μενα.
Ψηφίζω Certina DS PH200M
Αιτιολογώ:
Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας μου άρεσαν παραπάνω από ένα ρολόγια. Μάλιστα παραπάνω από τα 3 τελικά.
Είχα στο μυαλό μου μερικά που όποιο και αν έβγαινε από αυτά, δεν θα με χαλούσε ιδιαίτερα.
Και τα 3 ρολόγια που έφτασαν στην τελική 3άδα, ήταν μέσα σε αυτά που είχα στο μυαλό μου, μαζί με μερικά ακόμη που δεν έφτασαν όμως τελικό.
Στην παρούσα φάση λοιπόν, επιλέγω το Certina παρότι από τα 3 θα ήθελα να ψηφίσω το Heritage της Longines (παρεμπιπτόντως, τέλειο το όνομά της, αρκετά εύηχο και προσδίδει ένα στάτους γνώσεων γαλλικής αλλά και υψηλής παιδείας, αλλά αυτό είναι προσωπική οπτική).
Θα ήθελα λοιπόν να ψηφίσω το Longines αλλά κατανοώ ότι είναι παραπάνω από ιδιαίτερο και ίσως να μην κάνει σε όλους τους καρπούς.
Είναι πάντως ένα ρολόι που θα το ήθελα πολύ για δικό μου, ανεξάρτητα από την κλήρωση. Δεν έχω κάτι αντίστοιχο εξάλλου και με εξίταρε αυτό.
Δεν ψηφίζω το Yema γιατί ενώ μου αρέσει, έχει στυλ που ίσως δεν αρέσει σε όλους. Όντως οι κίτρινοι δείκτες μου είχαν χτυπήσει και μένα άσχημα στο μάτι αλλά το ρολόι το αποδέχτηκα εν καιρώ και μου αρέσει τελικά. Δεν θα με χαλάσει καθόλου αν κερδίσει αυτό.
Ψήφισα το Certina ως το καλύτερο ρολόι. Για μένα καλύτερο σημαίνει να έχει τον καλύτερο μηχανισμό, να έχει τα καλύτερα υλικά όπως ζαφείρι κρύσταλλο, μου αρέσει σαν στυλ και εμφάνιση με το νατο, αλλά κυρίως γιατί έχει διαστάσεις που θα υπερκαλύψουν την πλειονότητα των χεριών μας.
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
3. Certina
Ήρθε η ώρα και της δικής μου ψήφου.
Από την αρχή τα δύο ρολόγια που είχα ξεχωρίσει ήταν το Yema και το Longines και θεωρώ πως ο χαρακτήρας του δεύτερου ταιριάζει λίγο περισσότερο σαν επιλογή για δώρο Χριστουγέννων.
Όμως μιας και το μέγεθος του θα δυσκολέψει αρκετούς συν το γεγονός ότι οι περισσότεροι επιθυμούν και δεύτερο δώρο, η επιλογή μου είναι το πρώτο.
Yema λοιπόν και από εμένα.
Certina από μένα. Μ αρέσει παααρα πολύ και για έξτρα χριστουγεννιατικη χαρά, έχουμε ένα σκασμό δώρα στην "άλλη" κλήρωση
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Yema και εγώ, για όλους τους παραπάνω λόγους.
Αυτό, με το mail, στην yema για δεύτερο πακετάκι, με βρίσκει σύμφωνο. Κοιτάξτε το rally που είχα προτείνει....
Certina από εμένα 
Longines
certina απο εμενα. 
quote author=igk link=topic=14895.msg628913#msg628913 date=1606485289]
Longines.
Καλησπέρα!

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[/quote]
3 Certina
Γιατί ντε και καλά να αγοραστεί φτηνότερο ρολόι, έτσι ώστε να υπάρχει δεύτερο δώρο της τάξης των 150 ευρώ περίπου;
Ποιος θα χαρεί τόσο πολύ με το δεύτερο ρολόι, όταν σχεδόν όλοι μας έχουμε σχετικά πολλά ρολόγια (πλην του Αλέξανδρου
) και μάλιστα αρκετοί πολύ ακριβά;
Η όλη κίνηση λέγεται ''Δώρο Χριστουγέννων 2020 GWF'' και κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχουν απόλυτα καθαρά κριτήρια για την επιλογή του όπως ''μου αρέσει οπτικά'', ''έχει καλλίτερη μηχανή'' και γενικά σαν αυτά που ανέφερε ο Giuseppe Busso.
1 YEMA.
3. Certina
Εγώ ήμουν αυτός που πρότεινα το Longines Heritage Conquest και χαίρομαι που έφτασε ως εδώ. Θεωρώ ότι είναι ιδανικό dress ρολόι για οποιοδήποτε καρπό μέχρι 18cm, παρόλο που δεν άρεσε σε κάποιους. Και γεροντίστικο είναι και γυναικείο συγκριτικά με κάποιο diver είναι η αλήθεια. Δέχομαι ότι ως dress ρολόι είναι κάτι που δε φοριέται καθημερινά και το κάνει πιο formal, μεταξύ μας δεν περίμενα να φτάσει στην τελική 3άδα. Χαίρομαι όμως που επιλέχτηκε και από συμφοφουρίτες που το διέκριναν. Η προσωπική μου άποψη εδώ και 2 χρόνια είναι ότι έχω μπουχτίσει από divers.
Λαμβάνοντας υπόψη από την αρχή για να υπάρξει και δεύτερο δώρο από πολλούς, είμαι ειλικρινής συμμερίζομαι την άποψη και δε θα ψηφίσω το Longines, προκειμένου να δώσω την ψήφο μου στο Yema και να βγει και ένα μικρό ποσό για ένα δεύτερο ρολόι. Θεωρώ ότι υπήρξαν πολύ πιο όμορφα Yema εξ'αρχής, αλλά όπως είπε και ο Κοσμάς, αν είναι να προχωρήσει τουλάχιστον να μπει η παραγγελία με το μπρασελέ που το κάνει πιο όμορφο.
- Yema από εμένα.
Συγχαρητήρια σε όλους!
Θα ψηφίσω κι εγώ το Yema τόσο για τους λόγους που προαναφέρθηκαν όσο και γιατί θεωρώ πως είναι ένα πανέμορφο ρολόι (σε αντίθεση με τον Παναγιώτη, οι κίτρινοι δείκτες μού φαίνονται υπέροχοι!). Αν και είναι λίγο μικρό για τα γούστα μου, πιστεύω πως το μπρασελέ θα σώζει την κατάσταση. Να υπογραμμίσω, επίσης, πως τα lugs είναι 19άρια, οπότε να έχετε υπόψη σας ότι δεν θα έχετε διαθέσιμα και πολλά straps για να το συνδυάσετε στην περίπτωση που απορρίψετε το μπρασελέ. Ωστόσο, αν ο μόνος τρόπος να φτάσουν τα χρήματα για να αγοραστεί και το Rallygraph π.χ είναι να μην πάρουμε το μπρασελέ, ο πρώτος τυχερός μπορεί κάλλιστα να το προμηθευτεί εκ των υστέρων από τη Yema.
Σαν μέγεθος θα προτιμούσα το Certina, αλλά για μένα δε νοείται δύτης χωρίς option μπρασελέ. Αυτό ήταν ένα μειονέκτημα και του Ianos.
Οπότε, Yema από μένα.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Ήρθα κ γω !!!
Υψηλό επίπεδο κ πολιτισμός έχει κατακλύσει τη φετινή διαδικασία επιλογής ΔΧ. Μπράβο!
Απόψεις τεκμηριωμένες κ συμφωνώ με αρκετές.
Certina από εμένα κ καλή επιτυχία