Ψηφίζω Certina DS PH200M
Αιτιολογώ:
Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας μου άρεσαν παραπάνω από ένα ρολόγια. Μάλιστα παραπάνω από τα 3 τελικά.
Είχα στο μυαλό μου μερικά που όποιο και αν έβγαινε από αυτά, δεν θα με χαλούσε ιδιαίτερα.
Και τα 3 ρολόγια που έφτασαν στην τελική 3άδα, ήταν μέσα σε αυτά που είχα στο μυαλό μου, μαζί με μερικά ακόμη που δεν έφτασαν όμως τελικό.
Στην παρούσα φάση λοιπόν, επιλέγω το Certina παρότι από τα 3 θα ήθελα να ψηφίσω το Heritage της Longines (παρεμπιπτόντως, τέλειο το όνομά της, αρκετά εύηχο και προσδίδει ένα στάτους γνώσεων γαλλικής αλλά και υψηλής παιδείας, αλλά αυτό είναι προσωπική οπτική).
Θα ήθελα λοιπόν να ψηφίσω το Longines αλλά κατανοώ ότι είναι παραπάνω από ιδιαίτερο και ίσως να μην κάνει σε όλους τους καρπούς.
Είναι πάντως ένα ρολόι που θα το ήθελα πολύ για δικό μου, ανεξάρτητα από την κλήρωση. Δεν έχω κάτι αντίστοιχο εξάλλου και με εξίταρε αυτό.
Δεν ψηφίζω το Yema γιατί ενώ μου αρέσει, έχει στυλ που ίσως δεν αρέσει σε όλους. Όντως οι κίτρινοι δείκτες μου είχαν χτυπήσει και μένα άσχημα στο μάτι αλλά το ρολόι το αποδέχτηκα εν καιρώ και μου αρέσει τελικά. Δεν θα με χαλάσει καθόλου αν κερδίσει αυτό.
Ψήφισα το Certina ως το καλύτερο ρολόι. Για μένα καλύτερο σημαίνει να έχει τον καλύτερο μηχανισμό, να έχει τα καλύτερα υλικά όπως ζαφείρι κρύσταλλο, μου αρέσει σαν στυλ και εμφάνιση με το νατο, αλλά κυρίως γιατί έχει διαστάσεις που θα υπερκαλύψουν την πλειονότητα των χεριών μας.
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.