0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό είναι υποθετικό ακόμη. Εγώ μετράω πραγματικούς ψήφους. Φυσικά για όσους ψήφισαν το 24 υπάρχει το περιθώριο να αλλάξουν στο 69. Ήδη το έχουν πράξει δυο-τρία μέλη. Αυτή τη στιγμή 4 έχουν ψηφίσει το 24 και 3 το 69. Έχει γίνει διόρθωση αν θυμάμαι καλά στην εικόνα της θέσης 24.Τα μεσάνυχτα θα ανεβάσω τον πίνακα, γιατί ανθρώπινα μπορεί να έχω τικάρει κάτι λάθος.
Ola ta του 24 προστειθενται στο 69
Δεν ξέρω αν με μετρήσατε παιδιά Ξαναλέω ψήφος μου:ΙανόςHamilton MurphyStowaΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω μια ιδέα, ας αφήσουμε τα μέλη να διορθώσουν ή όχι τις αποφάσεις τους.Εκτός αν αναλαμβάνεις την ευθύνη στη περίπτωση που κάποιος πραγματικά ήθελε το 24.
Δεν ξέρω για εσάς μπερδεύτηκα
Cert blue........7Ianos .............9Yema sup.........6Long Har...........6Hamil khak........6Yema 3..............5
Ελπίζω στη δεύτερη ψηφοφορία, να μπορέσουμε να ψηφίσουμε αυτοί που ψηφίσαμε τα μοντέλα και δεν μπορούμε τώρα ε;
...τα μεσάνυχτα, δεν βάζετε και τις φωτό των επιλεγέντων έως τώρα, να τα δούμε ? Θα ήταν μια κάποια βοήθεια να ξαναδούμε τα έως τώρα επιλεγμένα. Μήπως και κάποιοι ( ...όπως εγώ ), τα έχουν μπερδέψει.