0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
16 και 20
Το 5 και το 7. Sent from my iPhone using Tapatalk
Με γνωμονα παντα και δευτερο ( ή και τριτο) δωρο, θα ψηφισω το φθηνοτερο απο αυτα που πανε τριαδα, δηλαδηYema Navigraf (1) και η δευτερη ψηφος θα παει υπερ πιστεως στο Certina το ΜΠΛΕ (20).Κριμα.......
Μια από τα ίδια και εγώ!8 και 18
1820(Απλα να πω ότι δυστηχως το glycine το Link στο scroutz το βγάζει πλέον ως μη διαθέσιμο.) Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
8 και 18 από μένα για να τελειώνουμε..
8 και 20
Ψηφίζω το πρώτο και το τελευταίο...1) Yema navigraph20) Certina DS PH200M Automatic Blue Diver's Watch
1)Yema και 20)certina
07 - Hamilton Khaki field Murph20 - Certina DS PH200M Automatic Blue
1 και 4 ...Sent from my iPhone using Tapatalk
06 Victorinox I.N.O.X. Professional Diver Titanium 07 Hamilton Khaki field Murph
Καλημέρα1 και 5...
23
Καλημέρα618
καλημέρα και από έμενα, 5 και 8 οι επιλογές μου
Καλημέρα, 8 και 14
1819
Καλημέρα,Οι επιλογές μου είναι 8 Longines Heritage Conquest20 Certina DS PH200M Automatic Blue Diver's Watch
Καλημέρα,1 Yema navigraph16 Mido Ocean Star Tribute 75th anniversary
1519Sent from my iPhone using Tapatalk
Νο 1 και Νο 17Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα15
Καλημέρα. 2. Stowa Flieger Ikarus20. Certina DS PH200M Automatic Blue Diver's WatchSent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ψηφίζω Νο8 & Νο20- Longines Heritage Conquest- Certina DS PH200M
Καλησπέρα σας. Ψηφίζω...2 stowa8 longinesΚαλή συνέχεια!Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
4,19Seiko Rules
616
1 Yema navigraph5 SEIKO Alpinist SPB117 Black with Bracelet
14 και 18Sent from my iPad using Tapatalk
Καλησπέρα6 και 7
18 IANOS Avyssos20 Certina DS PH200M Automatic Blue Diver's Watch
5 - SEIKO Alpinist SPB117 Black with Bracelet.15Ήθελα να ψηφίσω την αρχική μου πρόταση, το MIDO GMT (15), αλλά βλέπω ότι υπάρχει διαθέσιμο μόνο το χρυσαφί.
Καλησπέρα στα παιδιά , οι δικές μου ψήφοι πάνε - Νουμερο 1 yema - Νούμερο 5 αλπινιστής Sent from my iPad using Tapatalk
Θεωρώ υποχρέωση να ακολουθήσω από τις πρώτες ψήφους μου που ψήφισα αρχικά, άρα ομοίως και στα ημιτελικά:- 8, Longines Heritage Conquest- 13, Yema Superman French Airforce 41m*Το συγκεκριμένο Yema, φαινόταν να έχει απήχηση στον πρώτο γύρο
Καλημέρα.1 Yema navigraph5 SEIKO Alpinist SPB117 Black with Bracelet.
6.Victorinox20.Certina
5 - Seiko Alpinist 8- Longines Conquest Heritage
Καλημέρα. Το 15 δείχνει πολύ πιο ωραίο σε ατσάλι. Λοιπόν 15 20
Αν μπορώ να ψηφίσω μόνο στα ημιτελικά....8 και 20.Καλημέρα σε όλους. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
18Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα πω κάτι που έχει ήδη ειπωθεί:Δεν ψηφίζουμε κάτι που μας αρέσει προσωπικά αλλά συμβολικά και συλλογικά για φόρουμ ρολογιών άρα με αυτή την τρέχουσα κατάσταση επιλέγω yema navigraph λόγω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον εταιρεία, είναι nodate,και έχει κάτι το ξεχωριστό σε πολλά σημείαΣυνεχίζω με ianos λόγω ότι έχει όλα τα παραπάνω + ελληνικό στοιχείοΑυτά Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα 1, 20 απο μενα επισης
Ουπς! Το 5 και το 8 τότε
1 και 13
5 και 6
ας ψηφίσω και εγώ5 & 7