Παιδιά με τόσα ρολόγια είναι λογικό να γίνουν και κάποια λάθη.
Τα αφήνουμε όλα σε ένα-δυο-τρεις ανθρώπους και μετά κάνουμε και υποδείξεις για τυχόν λάθη;
Και σιγά το πράγμα δηλαδή, για όνομα του Θεού. Έχω ξαναγράψει θα μπορούσαμε να πάμε σε μια εκδήλωση και να κληρώνουν ένα οποιοδήποτε ρολόι... προσπαθώ να το δω ως γιορτή δίνοντας βαρύτητα σε άλλα ΘΕΤΙΚΑ σημεία.
Άλλωστε το καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι όταν μια πρόταση γίνεται από "καταστήματα" όπως το chrono24, σήμερα υπάρχει αύριο δεν υπάρχει. Τότε τι θα κάνουμε, θα τα σούρουμε στο μέλος που το πρότεινε; Ε, όχι βέβαια και ορθώς, καθώς η όλη διαδικασία γίνεται υπό το πρίσμα διασκέδασης.
Και δική μου πρόταση δε μπήκε αλλά ειλικρινά δε με πείραξε καθόλου. Και ούτε θέλω να μπει. Και μόνο που είδα το ποστ που ανέβασε ο Νίκος με όλες αυτές τις φωτογραφίες και μικρογραφίες συν τα λινκ, οκ... κουράστηκα. Νομίζετε ότι είναι εύκολο να τρέξεις όλες αυτές τις διαδικασίες;
Θέλω να πω, σέβομαι τη δουλειά που κάνουν οι mods και δε θα σταθώ σε τέτοιες λεπτομέρειες, γιατί αν κανείς έχει θετικό πνεύμα περί αυτού πρόκειται... λεπτομέρειες, δεν μπήκαν και 10 ρολόγια, οκ μπήκαν όμως 67... δεν φθάνουν να διαλέξουμε;
Ας έχουμε θετικό πνεύμα και πάμε παρακάτω.