Αδέρφια μου αλήτες πουλιά και καλοί μου άνθρωποι
Δεδομένου του αναμφισβήτητου γεγονότος (γεγονότου που έλεγε κι ο κυρ Παντελής του Ζήκου), πως όποιο ρολόι τελικά επιλεχθεί θα είναι ΠΡΟΊΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ με αποτέλεσμα ο τυχερός να μην μπορεί να χαρεί την τύχη του έχω να προτείνω τα εξής:
- Να προτείνουμε εδώ ιδέες για ρολόγια σ' αυτή την κλίμακα χρημάτων
- Να κληρωθεί τελικά το συνολικό ποσό και όχι το ρολόι αυτό καθαυτό
- Ο τυχερός που θα κερδίσει θα αναλαμβάνει τις εξής ιερές υποχρεώσεις:
1) να αγοράσει άμεσα ένα ρολόι της απολύτου αρεσκείας του σε αυτά τα χρήματα περίπου (ότι διαφορά να είναι προς τα πάνω όχι πολύ προς τα κάτω)
2) να αναλάβει χάραξη πάνω στο ρολόι ή σε κάρτα το γεγονός του "prize GWF 2020" ή κάτι σε αυτό το ύφος
3) να ανεβάζει φωτογραφίες από το ρολόι αυτό
Το είχα ξαναπεί πως θεωρώ εύλογο και αναμενόμενο, αλλά κυρίως σύμφωνο προς τον θεσμό αυτόν, ο νικητής να είναι τακτικό μέλος και οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει αυτό (για μένα τακτική παρουσία στο φόρουμ η οποία αποδεικνύεται αντικειμενικά).
Η ιδέα μου για αυτό:
Λοταρία = ρολόι (1 ή 2 ή 3) = ΟΧΙ χρήματα
Εάν δεν σας αρέσει το ρολόι, μπορείτε να το πουλήσετε σε ένα μέλος σε χαμηλότερη τιμή.
Έτσι, 2 άτομα μπορούν να είναι ευτυχισμένοι.
Sorry for my poor Greek language, but I don't want to offend somebody. this is just my private idea.
If the winner don't like the watch, he can sell it to another member/participant of the lotery for a lower price. (for example 66% or what they agree)
You can not discuss about personal preferences!
So, two persons are happy. Correct?
But of course, everybody can make all kind of suggestions, no problem "ftir" !