Αποστολέας Θέμα: Προτάσεις ρολογιών  (Αναγνώστηκε 71262 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Προτάσεις ρολογιών
« Απάντηση #390 στις: Νοέμβριος 18, 2020, 20:49:21 μμ »
Κανένας δεν σε παρεξηγησε φίλε μου.
Και κάνεις δεν είπε κάτι το κακό η κάτι το λάθος .
Συμμετοχή, αυτό σημαίνει,γράφω. Σε ένα φόρουμ, μόνο έτσι συμμετέχεις.
Οταν διαβάζεις μόνο δεν συμμετέχεις, παρατηρείς.
Μην με παρεξηγήσεις, είναι δικαίωμα σου να κάνεις ότι θες,όπως όμως είναι και δικαίωμα όλων των υπολοίπων να κριτικάρουν κάτι το οποίο είναι αλήθεια .

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χωρίς να έχω διαβάσει τα παρακάτω ποστ,νομίζω ότι τον αδικείτε.Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά.Αν όμως το πιστεύετε αυτο έπρεπε να το ξεκαθαρίζετε πριν την "δήλωση συμμετοχής"..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
aka...constantine

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #391 στις: Νοέμβριος 18, 2020, 21:09:11 μμ »
Χωρίς να έχω διαβάσει τα παρακάτω ποστ,νομίζω ότι τον αδικείτε.Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά.Αν όμως το πιστεύετε αυτο έπρεπε να το ξεκαθαρίζετε πριν την "δήλωση συμμετοχής"..
Να πιστεύουμε πιο ακριβώς;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ftir

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Νοέμβριος 18, 2020, 21:39:58 μμ »

Η ιδέα μου για αυτό:

Λοταρία = ρολόι (1 ή 2 ή 3) = ΟΧΙ χρήματα

Εάν δεν σας αρέσει το ρολόι, μπορείτε να το πουλήσετε σε ένα μέλος σε χαμηλότερη τιμή.

Έτσι, 2 άτομα μπορούν να είναι ευτυχισμένοι.

Sorry for my poor Greek language, but I don't want to offend somebody. this is just my private idea.

If the winner don't like the watch, he can sell it to another member/participant of the lotery for a lower price. (for example 66% or what they agree)

You can not discuss about personal preferences!

So, two persons are happy. Correct?

But of course, everybody can make all kind of suggestions, no problem "ftir" !

Hi Johan, that's what we do, we exchange thoughts with the aim to make this a better experience.

Now to the gist, I think what you propose is cumbersome and present one major issue in my opinion: What would prevent a non - enthusiast winner to hush-hush and sell the watch in the open market as "brand new and untouched"?
Would we be policing courtesy, honor or good will? These are attributes you have or you don't have.

Even if what you propose happens in the end and the non - enthusiast yet lucky winner offers the watch in the group at 66% or anything, how that would be executed, with a new lottery?

Finally, what would be the overall experience of the winner(s), whoever may be and of ourselves as participants? Something memorable, pleasant and worthwhile? -- I don't think so

Anyway, for my concern I would like to state that,if we go on with a particular watch prize, (i.e., business as usual), should this watch is something I wouldn't buy myself, I will declare this beforehand and stay out from the lottery
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Φώτης (Αλούπης)

Αποσυνδεδεμένος ftir

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Νοέμβριος 18, 2020, 21:51:20 μμ »
Παίδες σχετικά με τον περσινό νικητή "georgiosfragos" ειναι κάθε μέρα στο φόρουμ συμμετέχει σε όλα τα πρότζεκτ από το πιο μικρό έως το μεγαλύτερο  ;)
Το ότι δε γράφει πολύ δε τον κάνει ανενεργό  :)
Απλά δεν είναι του γραπτού πολύ

Φίλε μου, καλέ μου φίλε, επίτρεψε μου να παρατηρήσω πως η παρατήρηση και ανάγνωση σε ένα φόρουμ δεν συνιστά συμμετοχή σε καμμία περίπτωση και είναι δικαίωμα του καθενός μας να ΜΗΝ συμμετέχει εφόσον ΔΕΝ το επιθυμεί.

Είναι όμως άτοπο να πρασπαθεί να εξισώσει την παρατήρηση - ανάγνωση με τη συμμετοχή.

Επίσης, το να μοιραστείς μία φωτογραφία με το ρολόι σου και να χαρούν όλοι με την χαρά σου, δεν νομίζω ότι απαιτεί διδακτορικό στη φιλολογία.

Είμαστε εδώ επειδή μοιραζόμαστε, συμμετέχουμε σε οτιδήποτε σχετικό με την τρέλλα μας, χόμπυ, αρρώστια, όπως θέλεις πες το. Θέλουμε να μοιραζόμαστε γιατί η ενεργή συμμετοχή μας δίνει χαρά.

Πιστεύω πως μόνο ένας ενεργός = συμμετέχων φίλος θα θέλει ο ίδιος να μοιραστεί τη χαρά του και αυτό θα είναι μια πραγματική εμπειρία, άξια να την θυμόμαστε όλοι. Πόσο μάλλον εάν το ρολόι βραβείο θα είναι αυτό που ο ίδιος γουστάρει και αγαπάει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Φώτης (Αλούπης)

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Νοέμβριος 18, 2020, 21:56:23 μμ »
Τότε για να είστε σίγουροι ότι το ρολόι θα εμφανίζεται στο forum πρέπει να το κερδίσει ένας εκ των γνωστών σημεροφοράκηδων εκτός των Alexandros00 και Giorgos_I και εννοείται του george_.

O Alexandros00 προκειμένου να μην πουλήσει το ΔΧ θα αναγκαστεί να πουλήσει το Explorer.
Ο Giorgos_I γιατί ή που θα το βάλει θυρίδα ή που θα το βάλει θάλασσα και θα το χαρίσει σε καμιά χταποδίνα ή που θα του το αρπάξει κάποιος εκ των νεαρών που περιφέρονται επικινδύνως εις την οικίαν του ή που θα το δωρίσει στη σύζυγο. 
Ο george_ γιατί αν αναγκαστεί να ποστάρει φωτογραφία στο "σήμερα φόρεσα" ή να γράψει περισσότερες από 14 λέξεις ως παρουσίαση τότε όχι θα πέσει το forum όχι θα πέσει και το WUS, αλλά θα μας πέσει κι ο ουρανός στο κεφάλι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Νοέμβριος 18, 2020, 22:04:28 μμ »
Βγαλε με και εμενα εξω, αφου το ρολοι θα ειναι και συγχρονο και κουνουργιο ( model year 2020.)....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Νοέμβριος 18, 2020, 22:09:28 μμ »
 Δεν παίρνω ποτε μέρος στην κλήρωση,απλά συμμετέχω στα χρήματα και σίγουρα μια παρουσίαση του ρολογιού θα είχε ενδιαφέρον
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Νοέμβριος 18, 2020, 22:11:02 μμ »
Να πιστεύουμε πιο ακριβώς;

Για τα ενεργά μέλη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
aka...constantine

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Νοέμβριος 19, 2020, 01:47:19 πμ »
Δεν παίρνω ποτε μέρος στην κλήρωση,απλά συμμετέχω στα χρήματα και σίγουρα μια παρουσίαση του ρολογιού θα είχε ενδιαφέρον

Ναι, έτσι είναι, ΠΟΤΕ δεν βάζεις το όνομά σου στην κλήρωση, και αυτό σε τιμά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Νοέμβριος 19, 2020, 02:00:45 πμ »

Το είχα ξαναπεί πως θεωρώ εύλογο και αναμενόμενο, αλλά κυρίως σύμφωνο προς τον θεσμό αυτόν, ο νικητής να είναι τακτικό μέλος και οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει αυτό (για μένα τακτική παρουσία στο φόρουμ η οποία αποδεικνύεται αντικειμενικά).

Ειμαι από τους πρώτους που το ζήταγα αυτό, γιατί, όσες κληρώσεις έχω βιώσει, τα "δώρα" πάνε σε ανθρώπους που

1ον δεν έχουμε δει ποτέ ( ...εξαιρείται χρονιά που έπεσε σε mod, που όλοι χαρήκαμε ΠΟΛΥ )
2ον δεν ξαναβλέπουμε ούτε μετά την κλήρωση.

Στην 1η περίπτωση όμως, καποιος ήταν από επαρχία, που να έρχεται ο άνθρωπος ?
Στην 2η περίπτωση, ηθικά, οι νικητές, θα έπρεπε να βάζουν τυπικά, μια φωτό που και που.

Ουτε αυτό τηρείται. Και θεωρητικά, το ΔΧ, δεν πωλείται, αν και αν δεν κάνω λάθος, το έιδαμε και αυτό.

Αλλά, ο αντίλογος, ηθικά και νομικά λέει, ότι, οι συνθήκες προκαθορίζονται ΠΡΙΝ την αποδοχή συμμετοχών και καταβολής αντιτίμου συμμετοχής. Οχι μετά.

Και όταν λέμε, ανοικτός σε όλους, εννοούμε, ανοικτός σε όλους. Και όλοι, έχουν τα αυτά δικαιώματα. Αρα, κάποια άλλη χρονιά, αν πούμε , μόνον οι άνω των 500 ποστ, και με παρουσία, τουλάχιστον 2 φορές το μήνα, πάμε αλλού, με άλλες συνθήκες, με άλλους συμμετέχοντες.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #400 στις: Νοέμβριος 19, 2020, 02:08:50 πμ »
Παίδες σχετικά με τον περσινό νικητή "georgiosfragos" ειναι κάθε μέρα στο φόρουμ συμμετέχει σε όλα τα πρότζεκτ από το πιο μικρό έως το μεγαλύτερο  ;)
Το ότι δε γράφει πολύ δε τον κάνει ανενεργό  :)
Απλά δεν είναι του γραπτού πολύ

Ο περσυνός νικητής, συμμετείχε με τους περσυνούς όρους / συνθήκες, και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είχε αναφερθεί ότι πρέπει κάποιος να γράφει καθημερινά προκειμένου να κερδίσει.

Αρα, κάθε κριτική, δεκτή μεν σαν πρόταση για το μέλλον, αλλά όχι σαν κριτική τρόπου συμμετοχής τις υπόλοιπες 364 ημέρες.

Και η άλλη πρόταση θα ήταν, σε κάθε γιορτή κλήρωσης, να είναι παρόντες ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι νικητές και τα δώρα, αλλά, ούτε αυτό είναι εύκολο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Νοέμβριος 19, 2020, 02:17:41 πμ »

Η ιδέα μου για αυτό:

Λοταρία = ρολόι (1 ή 2 ή 3) = ΟΧΙ χρήματα

Εννοείται ότι η λοταρία, είναι λοταρία.

Δίνεται το δικαίωμα ψηφοφορίας, για την τελικη επιλογή. Αρα, ο τυχερός, αποδέχεται την επιλογή της αγέλης. Υποχρεωτικά. Αλλιώς, είναι ερανος του ΕΕΣ.

Από την άλλη, λόγω γιορτής , συμμετοχής, ενδεικτικού δώρου, επικοινωνίας, κατανομής, τα δώρα, πρέπει να είναι πάνω από ένα, με ιδανικό το 3, και με αναλογία κόστους, όπως έχω προαναφέρει.

Δεν γίνεται η κλήρωση για να πάρει κάποιος ένα ακριβό, απρόσιτο από τις πλατιές λαϊκές μάζες ρολόι, αλλά, για να πάρουν οι πλατιές λαϊκές μάζες, ένα "συμβολο" τύχης και συμμετοχής στην .......συμμορία.

Και άλλο είναι να λές πρωτος λαχνός, δεύτερος λαχνός, τρίτος λαχνός, με λογικές και προσιτές αξίες εκαστου, παρά με έναν υπερτυχερό, που όπως αναφέρθηκε, μπορεί και το δώρο να είναι απολύτως εκτός του τύπου του, του γούστου του.

Αυτά πιστεύω, αυτά λέω.  :) 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος dinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Νοέμβριος 19, 2020, 09:17:58 πμ »
Λυπάμαι που γράφονται αυτα.Αν για εσάς που έχετε άπλετο χρόνο διότι ίσως είστε πολίτες χωρίς υποχρεώσεις και με εισόδημα ικανό να κάθεστε ....και να κρίνετε το τι θα κάνει ο συμφορουμιτης αν δηλ γράφει κι αν θα πρέπει να λαμβάνει μέρος στο ΔΧ.Κι άλλοι κάποτε τρέχανε για τέτοιες σημαντικές στιγμές και ούτε καν πέρασε από το μυαλό τους κάτι τέτοιο διότι το γουστάραν πολυ.Οπως κι άλλοι έλεγαν στο παρελθόν την.... (καλή) τους την κουβέντα και το μόνο που κάνουν είναι να διχάζουν.Ενα φόρουμ για μια ωραία αγάπη είναι..Δεν θέλω να επεκταθω κι άλλο και γίνω κακός .Βάλτε από την επόμενη τον όρο αυτόν εφόσον βλέπω ότι το θέλετε και βγαίνω κι εγώ από την κλήρωση ..Καλή συνέχεια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
aka...constantine

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Νοέμβριος 19, 2020, 09:22:52 πμ »
Σεβαστες οι αποψεις ολες.
Τωρα οσον αφορα τη συμμετοχη κτλ...ο καθενας το αντιλαμβανεται οπως νομιζει.
Δεν ειναι δικαιο να αναφερομαστε στον κο Γ. Φραγκο, ως παραδειγμα προς αποφυγη για συνθηκες που ισως προκυψουν.
Οπως ειπωθηκε, αν θελουμε, βαζουμε ορους για το ποιος κσι πως...
Αποτη στιγμη που η συμμετοχηειναι ανοιχτη, χωρις προυποθεσεις, ετσι ειναι.
Εναποκειται στον εκαστοτε φιλο, πως θα κινηθει ή θα συμεχισει να κινειται ( να συμμετεχει) στο χωρο μας.
Το παραπανω μελος, δεν αλλαξε κατι στη συμπεριφορα του, αρα δε μπορουμε να καταλογισουμε κατι, απλα, θα ητανπολυ ευχαριστο, και παραλληλα θα μας τιμουσε, να βλεποε το ρολοι πιο συχνα, να το θαυμασουμε , να τον πειραξουμε και  συνολικα να χαιρομαστε.
Αυτο ομως ειναι κατι αλλο....
Οποτε ας αφησουμε απεξω στην παρουσα φαση σχολια κτλ  και ας επικεντρωθουμε  στα υποψηφια ρολογια.
Και τελος, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το ρολοι στο οποιο θα καταληξουμε επειτα απο πολλεεες προτασεις, ( ισοτητα μεταξυ των μελων, δεν υπαρχει αμφιβολια επ αυτου φανταζομαι- οποιος το αμφισβητει να μιλησει τωρα με επιχειρηματα)- και πολλες  ψηφοφοριες, ΔΕ θα αρεσει σε ολους, αλλα θα ειναι αποτελεσμα ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
Νομιζω οτι αυτο το ξεραμε και ειναι βασικη αρχη, για αυτο τα σχολια περι τουτου, περιτευουν.
Ας διαλεξουμε ρολογια λοιπον!!!!!!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions