....................Η μεγαλη χασουρα θα ειναι από αποχές μελών,............
Επειδή το φόρουμ πλέον είναι σε άλλο επίπεδο, και ενεργειών, αλλά και σχέσεων, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρχουν "διαρροές", ειδικά σε ένα τέτοιο γεγονός, που αναλογικά, ζητά ένα "μικροποσό". Φυσικά, αυτές είναι προσωπικές απόψεις, και δεν απαιτώ να είναι κοινά αποδεκτές.
Ειναι μία στιγμή, που οι "αισθανόμενοι" μέλη είναι επιπλέον και οι πυλώνες της νέας εποχής, δεν θα .............
το ξεχάσουν,

αλλά θα ενισχύσουν την προσπάθεια της
συνοχής και εξέλιξης του φόρουμ σε ακόμα καλύτερα και πιο δημιουργικά δρώμενα.
Ειναι και ένας από τους λόγους, που πρότεινα περισσότερα δώρα, να έχουμε περισσότερους "τυχερούς", ήδη έχουμε από ευγενικές προσφορές μελών, ένα σωρό άλλα "δωράκια", που και αυτά ενισχύουν την όλη διοργάνωση.
Θα δηλώνω πχ "παρών", και μετά θα την ........ξεγλιστράω ? Και πως θα έχω την απαίτηση να "συμμετέχω" , να αναρτώ, να μου απαντάνε, να είμαι "μέρος" του συνόλου ?

Ναι, ξέρω, γίνομαι .................λιιιιιιιιιιιγο κακός,

αλλά, θα πρέπει να ξεκαθαρίζουν οι θέσεις, άλλο μπήκα μια - δυο φορές / ρώτησα / μου απαντήσανε / χαίρεται

, δεν σας ξέρω, δεν σας γνωρίζω, και άλλο, συμμετέχω, πχ για να μάθω / να μοιραστώ / να πάω την γνώση μου ένα επίπεδο πιο πέρα / να χαρώ με τα αποκτήματα κάποιων άλλων / να ζηλέψουν με τα αποκτήματα μου

Και η κορυφαία έως τώρα στιγμή, ήταν πάντα η "πίτα" και το ΔΧ.

Πλέον, είναι
μία από τις κορυφαίες στιγμές,

μια και υπήρξε και το project ( .....
φτωχή μου γνώση να σ' είχα πρώτα 
), υπήρξαν οι βάσεις ( Thanks Chris ), τα καπελάκια ( Ευχαριστούμε Σπύρο ), οι κούπες ( ...Μάριος - Νικόλας ? ), Αλέξανδρο, Johan, κλπ, κλπ. όλο και κάποιον θα ξεχάσω.
Και θα έρθουν και άλλα.

Συνταχθείτε λοιπόν, και ..........υψηλότερα και ευρύτερα στοχεύσατε.

Αυτά.

....και για να μην παρεξηγηθεί η ........ανάλυση ως πρόσκληση πληρωμών μήπως και αποκτηθεί μέσω κλήρωσης καλύτερο δώρο, ( ...που ίσως κερδίσω εγώ

) σαν προσκαλών, αυτόματα θέτω εαυτόν εκτός δικαιώματος ΚΑΙ επιλογής δώρου αλλά ΚΑΙ συμμετοχής στην κλήρωση, χωρίς αυτό να αναιρεί την συμμετοχή μου στο ποσόν των 15 Ε.