Αποστολέας Θέμα: Προτάσεις ρολογιών  (Αναγνώστηκε 71159 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος hf

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Προτάσεις ρολογιών
« Απάντηση #285 στις: Νοέμβριος 16, 2020, 13:47:54 μμ »
Για τα χρήματα που κοστίζει κιόλας .......
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Νοέμβριος 16, 2020, 14:30:07 μμ »
....................Η μεγαλη χασουρα θα ειναι από αποχές μελών,............

Επειδή το φόρουμ πλέον είναι σε άλλο επίπεδο, και ενεργειών, αλλά και σχέσεων, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρχουν "διαρροές", ειδικά σε ένα τέτοιο γεγονός, που αναλογικά, ζητά ένα "μικροποσό". Φυσικά, αυτές είναι προσωπικές απόψεις, και δεν απαιτώ να είναι κοινά αποδεκτές.

Ειναι μία στιγμή, που οι "αισθανόμενοι" μέλη είναι επιπλέον και οι πυλώνες της νέας εποχής, δεν θα .............το ξεχάσουν::) αλλά θα ενισχύσουν την προσπάθεια της συνοχής και εξέλιξης του φόρουμ σε ακόμα καλύτερα και πιο δημιουργικά δρώμενα.

Ειναι και ένας από τους λόγους, που πρότεινα περισσότερα δώρα, να έχουμε περισσότερους "τυχερούς", ήδη έχουμε από ευγενικές προσφορές μελών, ένα σωρό άλλα "δωράκια", που και αυτά ενισχύουν την όλη διοργάνωση.

Θα δηλώνω πχ "παρών", και μετά θα την ........ξεγλιστράω ? Και πως θα έχω την απαίτηση να "συμμετέχω" , να αναρτώ, να μου απαντάνε, να είμαι "μέρος" του συνόλου ?  ::)

Ναι, ξέρω, γίνομαι .................λιιιιιιιιιιιγο κακός, αλλά, θα πρέπει να ξεκαθαρίζουν οι θέσεις, άλλο μπήκα μια - δυο φορές / ρώτησα / μου απαντήσανε / χαίρεται , δεν σας ξέρω, δεν σας γνωρίζω, και άλλο, συμμετέχω, πχ για να μάθω / να μοιραστώ / να πάω την γνώση μου ένα επίπεδο πιο πέρα / να χαρώ με τα αποκτήματα κάποιων άλλων / να ζηλέψουν με τα αποκτήματα μου  ;D

Και η κορυφαία έως τώρα στιγμή, ήταν πάντα η "πίτα" και το ΔΧ.

Πλέον, είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές,  ;) μια και υπήρξε και το project ( .....φτωχή μου γνώση να σ' είχα πρώτα ), υπήρξαν οι βάσεις ( Thanks Chris ), τα καπελάκια ( Ευχαριστούμε Σπύρο ), οι κούπες ( ...Μάριος - Νικόλας ? ), Αλέξανδρο, Johan, κλπ, κλπ. όλο και κάποιον θα ξεχάσω.

Και θα έρθουν και άλλα.

Συνταχθείτε λοιπόν, και ..........υψηλότερα και ευρύτερα στοχεύσατε.

Αυτά.   :)

....και για να μην παρεξηγηθεί η ........ανάλυση ως πρόσκληση πληρωμών μήπως και αποκτηθεί μέσω κλήρωσης καλύτερο δώρο, ( ...που ίσως κερδίσω εγώ ) σαν προσκαλών, αυτόματα θέτω εαυτόν εκτός δικαιώματος ΚΑΙ επιλογής δώρου αλλά ΚΑΙ συμμετοχής στην κλήρωση, χωρίς αυτό να αναιρεί την συμμετοχή μου στο ποσόν των 15 Ε.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Νοέμβριος 16, 2020, 15:04:31 μμ »
Βλέποντας λίγο καλύτερα τις προτάσεις, έχω μέχρι στιγμής ξεχωρίσει τα εξής:

1) Squale
50 ATMOS Onda Mezzanotte

2) Yema Navygraf

3) Stowa Flieger Verus -Ikarus

4) LONGINES HydroConquest Automatic Stainless Steel Bracelet L3.649.4.56.6

5) Yema Superman

6) Steinhart Ocean One vintage GMT

7) Longines Conquest 39mm (μπλε ή λευκό καντράν)

8 ) Seiko Alpinist (είτε με μπρασελέ, είτε με δέρμα, είτε μαύρο, είτε άσπρο καντράν)

9) Hamilton x-wind day date

10) Tissot powermatic silicium

11) Longines Heritage Conquest 35mm

12) Bulova Curv

Έχω επιλέξει 12 ρολόγια που είναι μάλλον της προσωπικής μου προτίμησης από τη λίστα με τα προτεινόμενα. Δεν έχω βγάλει τελική 3άδα, απλά κάνω μια καταγραφή ποια μου αρέσουν και να τα κατατάξω. Ίσως βοηθήσει κάποιους αυτό. Η σειρά που μπήκαν τα ρολόγια, είναι κατά σειρά προτάσεων στις δημοσιεύσεις μας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Νοέμβριος 16, 2020, 15:07:38 μμ »
Δύσκολη επιλογή τα 3 πάντως.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Νοέμβριος 16, 2020, 15:12:27 μμ »
Δύσκολη επιλογή τα 3 πάντως.

Πολύ δύσκολη Νίκο. Απλά σκέφτομαι το εξής. Οι περισσότεροι έχουμε diver ρολόγια, είναι πολύ διαδεδομένα και φορεμένα.
Θα ήθελα μια dress επιλογή, δηλαδή θα έριχνα μια ψήφο πχ σε Longines Conquest Heritage ή σε μια sport dress επιλογή όπως το Tissot Silicium ή Longines Conquest. Από την άλλη πως να γυρίσεις την πλάτη σ'αυτό το Squale ή στο Navygraf της Yema;
Και φυσικά πως να λείπει ο Αλπινιστής; ίσως το πιο εύπεπτο ρολόι από το ευρύτερο κοινό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #290 στις: Νοέμβριος 16, 2020, 15:14:51 μμ »
Επειδή το φόρουμ πλέον είναι σε άλλο επίπεδο, και ενεργειών, αλλά και σχέσεων, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρχουν "διαρροές", ειδικά σε ένα τέτοιο γεγονός, που αναλογικά, ζητά ένα "μικροποσό". Φυσικά, αυτές είναι προσωπικές απόψεις, και δεν απαιτώ να είναι κοινά αποδεκτές.

Ειναι μία στιγμή, που οι "αισθανόμενοι" μέλη είναι επιπλέον και οι πυλώνες της νέας εποχής, δεν θα .............το ξεχάσουν::) αλλά θα ενισχύσουν την προσπάθεια της συνοχής και εξέλιξης του φόρουμ σε ακόμα καλύτερα και πιο δημιουργικά δρώμενα.

Ειναι και ένας από τους λόγους, που πρότεινα περισσότερα δώρα, να έχουμε περισσότερους "τυχερούς", ήδη έχουμε από ευγενικές προσφορές μελών, ένα σωρό άλλα "δωράκια", που και αυτά ενισχύουν την όλη διοργάνωση.

Θα δηλώνω πχ "παρών", και μετά θα την ........ξεγλιστράω ? Και πως θα έχω την απαίτηση να "συμμετέχω" , να αναρτώ, να μου απαντάνε, να είμαι "μέρος" του συνόλου ?  ::)

Ναι, ξέρω, γίνομαι .................λιιιιιιιιιιιγο κακός, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) αλλά, θα πρέπει να ξεκαθαρίζουν οι θέσεις, άλλο μπήκα μια - δυο φορές / ρώτησα / μου απαντήσανε / χαίρεται (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.), δεν σας ξέρω, δεν σας γνωρίζω, και άλλο, συμμετέχω, πχ για να μάθω / να μοιραστώ / να πάω την γνώση μου ένα επίπεδο πιο πέρα / να χαρώ με τα αποκτήματα κάποιων άλλων / να ζηλέψουν με τα αποκτήματα μου  ;D

Και η κορυφαία έως τώρα στιγμή, ήταν πάντα η "πίτα" και το ΔΧ. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Πλέον, είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές,  ;) μια και υπήρξε και το project ( .....φτωχή μου γνώση να σ' είχα πρώτα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ), υπήρξαν οι βάσεις ( Thanks Chris ), τα καπελάκια ( Ευχαριστούμε Σπύρο ), οι κούπες ( ...Μάριος - Νικόλας ? ), Αλέξανδρο, Johan, κλπ, κλπ. όλο και κάποιον θα ξεχάσω.

Και θα έρθουν και άλλα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Συνταχθείτε λοιπόν, και ..........υψηλότερα και ευρύτερα στοχεύσατε.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Αυτά.   :)

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

....και για να μην παρεξηγηθεί η ........ανάλυση ως πρόσκληση πληρωμών μήπως και αποκτηθεί μέσω κλήρωσης καλύτερο δώρο, ( ...που ίσως κερδίσω εγώ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ) σαν προσκαλών, αυτόματα θέτω εαυτόν εκτός δικαιώματος ΚΑΙ επιλογής δώρου αλλά ΚΑΙ συμμετοχής στην κλήρωση, χωρίς αυτό να αναιρεί την συμμετοχή μου στο ποσόν των 15 Ε.
Η συμμετοχή σας στην κλήρωση κύριε...δεν αναιρείται οι ανησυχίες σας καταγράφηκαν στην " μαύρη βίβλο " και είναι εν αναμονή.
Οι οποίες δυσκολίες παρουσιαστούν, θα αντιμετωπίσουν ανάλογα από τους διαχειριστές, χωρίς να ανοίξει μύτη

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Νοέμβριος 16, 2020, 15:23:39 μμ »

....και για να μην παρεξηγηθεί η ........ανάλυση ως πρόσκληση πληρωμών μήπως και αποκτηθεί μέσω κλήρωσης καλύτερο δώρο, ( ...που ίσως κερδίσω εγώ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ) σαν προσκαλών, αυτόματα θέτω εαυτόν εκτός δικαιώματος ΚΑΙ επιλογής δώρου αλλά ΚΑΙ συμμετοχής στην κλήρωση, χωρίς αυτό να αναιρεί την συμμετοχή μου στο ποσόν των 15 Ε.

Να ρε ο συνειδητοποιημένος άνθρωπος. Το πήρε απόφαση πως έτσι και αλλιώς δε πρόκειται να κερδίσει, οπότε αποσύρθηκε!

Αλλά... δεν έχει τέτοια!

Είπαμε ότι ισχύει θα ισχύει για όλους, το πνεύμα είναι ομαδικό. Οπότε η αποσυρόμαστε όλοι μαζί ή συμμετέχουμε όλοι μαζί!

Σε φιλώ Γιώργο μου!

Υ.Γ.: Ειλικρινά απολαμβάνω τη συμμετοχή μου πλέον, η ατμόσφαιρα σε όλα τα θέματα είναι καταπληκτική!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Νοέμβριος 16, 2020, 15:26:14 μμ »
Βλέποντας λίγο καλύτερα τις προτάσεις, έχω μέχρι στιγμής ξεχωρίσει τα εξής:

1) Squale
50 ATMOS Onda Mezzanotte

2) Yema Navygraf

3) Stowa Flieger Verus -Ikarus

4) LONGINES HydroConquest Automatic Stainless Steel Bracelet L3.649.4.56.6

5) Yema Superman

6) Steinhart Ocean One vintage GMT

7) Longines Conquest 39mm (μπλε ή λευκό καντράν)

8 ) Seiko Alpinist (είτε με μπρασελέ, είτε με δέρμα, είτε μαύρο, είτε άσπρο καντράν)

9) Hamilton x-wind day date

10) Tissot powermatic silicium

11) Longines Heritage Conquest 35mm

12) Bulova Curv

Έχω επιλέξει 12 ρολόγια που είναι μάλλον της προσωπικής μου προτίμησης από τη λίστα με τα προτεινόμενα. Δεν έχω βγάλει τελική 3άδα, απλά κάνω μια καταγραφή ποια μου αρέσουν και να τα κατατάξω. Ίσως βοηθήσει κάποιους αυτό. Η σειρά που μπήκαν τα ρολόγια, είναι κατά σειρά προτάσεων στις δημοσιεύσεις μας.

Αν ηταν 3 ρολογια,ποιες θα ηταν οι επυλογες σου?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Νοέμβριος 16, 2020, 15:27:46 μμ »
Πολύ δύσκολη Νίκο. Απλά σκέφτομαι το εξής. Οι περισσότεροι έχουμε diver ρολόγια, είναι πολύ διαδεδομένα και φορεμένα.
Θα ήθελα μια dress επιλογή, δηλαδή θα έριχνα μια ψήφο πχ σε Longines Conquest Heritage ή σε μια sport dress επιλογή όπως το Tissot Silicium ή Longines Conquest. Από την άλλη πως να γυρίσεις την πλάτη σ'αυτό το Squale ή στο Navygraf της Yema;
Και φυσικά πως να λείπει ο Αλπινιστής; ίσως το πιο εύπεπτο ρολόι από το ευρύτερο κοινό.
Δε ξέρω.... Τι να πρωτοδιαλεξω!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Νοέμβριος 16, 2020, 15:29:17 μμ »
1)Yema
2)Glycine

660 απο σκρουτζ

3)το σκεφτηκα,αυτο

600 απο σκρουτζ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Νοέμβριος 16, 2020, 15:41:29 μμ »

Αν ηταν 3 ρολογια,ποιες θα ηταν οι επυλογες σου?

Ενδεχομένως:

- Yema Navygraf
- Longines Conquest 39mm
- Stowa Flieger

για να έχω μέσα έναν δύτη, ένα σπορ ντρες και έναν πιλότο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Νοέμβριος 16, 2020, 16:01:21 μμ »
Τρεις επιλογές βάζουμε όλοι.
Το δύσκολο τώρα.... είναι από όλες τις προτάσεις των συναδέλφων μελών (σε συνδυασμό με τις προσωπικές μας) να διαλέξουμε από μια ο καθένας μας για να περιορίσουμε σε πρώτο βαθμό τις επιλογές και να δούμε προς τα που πάει το πράγμα με ένα, δυο ή και τρία ρολόγια.

Εγώ να πω την αλήθεια μάλλον θα υποστηρίξω και προτάσεις συναδέλφων. Μπήκαν πολύ ωραίες προτάσεις φέτος. Μια που ξεχώρισα ως ένα πολύ καλό ρολόι beater ήταν το Quartz Certina DS Action με ή χωρίς μπρασελέ (όχι τον δύτη), ιδίως αν επιλέξουμε περισσότερα από ένα ρολόγια.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions