Αποστολέας Θέμα: Τι θα αγοραζα μεχρι 15.000 ευρω?  (Αναγνώστηκε 34204 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

kkostas

• Επισκέπτης
Απ: Τι θα αγοραζα μεχρι 15.000 ευρω?
« Απάντηση #90 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 22:00:08 μμ »
Πόσο ξεφτιλίστηκε το χρήμα με το ευρώ...
Σκας βιτρίνα και βλέπεις το "μικρομεσαίο" 4.000 €.
Αρχίζεις και μελώνεις.
Για φαντάσου να έβλεπες 1.200.000 δρχ. κατω απο ενα moon π.χ.
Κλωτσιές.
Αυτά πληρώνουμε...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 01, 2011, 22:01:56 μμ από kkostas »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

tetos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #91 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 22:03:14 μμ »
Πόσο ξεφτιλίστηκε το χρήμα με το ευρώ...
Σκας βιτρίνα και βλέπεις το "μικρομεσαίο" 4.000 €.
Αρχίζεις και μελώνεις.
Για φαντάσου να έβλεπες 1.200.000 δρχ. κατω απο ενα moon π.χ.
Κλωτσιές.
Αυτά πληρώνουμε...

καλα να παθουμε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 22:48:27 μμ »
Στα 15000,00 πρέπει να πάρεις ρολόι Dress, με πολύτιμο μέταλλο. Εκεί που η Τριάδα βασιλεύει και γνωρίζει το παιχνίδι και το κάνει καλά. Στο ατσάλι άλλοι είναι οι βασιλιάδες και άλλες οι τιμές εισόδου. Και μόνο η τιμή αγοράς των σπορ της PP και AP είναι διαστροφή ως προς τον σπορ χαρακτήρα τους. Ποιος σπόρτς μαν/επαγγελματίας θα δώσει το αντίτιμο ενός αυτοκινήτου για να πολεμά με τα κύματα; Ποιοι και που τα φόρεσαν και δεν μας είπανε;

Dress -> Α. Τριάδα.
Sport -> Ρολεξ κ.α.

Ξεκάθαρα πράγματα. Με 15.000,00 δεν κοιτάς για σπορ, εκτός και αν είσαι ο Μπραντ Πιτ και έχεις στο συρτάρι σου καμία 10ρια Ρολεξ από δώρα φίλων.
             Μεχρι 15000 σε ευγενη μεταλλα και αγια τριαδα λιγο δυσκολο ,ελαχιστα μοντελα και αμα.. τυπου calatrava των 36mm οριακα... και το nautilus που αναφερθηκε σε post για αγορα ρολογιου μεχρι 15000 στα 20000 ειναι και δε ξερω αν με εκπτωση φτανει τα 15 .......Οσο για το ποιος δινει τοσα λεφτα για sport ρολοι αυτων των εταιρειων...παρα πολλοι με 7ψηφιους τραπεζικους λογαριασμους (που τους αναλογει και πολυ περισσοτερο απο καποιον των 1500+ευρο με ενα sub στο χερι για και καλα σκληρη χρηση..)Και επειδη αναφερθηκε καπου για το κατα ποσο ειναι ωραιο το nautilus ,προσωπικη μου αποψη ειναι πως μαζι με το ap ro και roo ειναι ισως τα πιο ομορφα sport ρολογια....Υγ πρωτο μου post στο ωραιο σας forum και αντι να πω κατι διαφορετικο για γνωριμια κατευθειαν το εριξα στα σχολια  :(...ελπιζω να μην εκανα ασχημη αρχη... ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 01, 2011, 23:06:18 μμ από Argo982001 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 23:05:35 μμ »
Φιλε Argo δίκιο έχεις. Προφανώς για να υπάρχουνε ρολόγια των 20000 30000 50000 ευρώ, υπάρχουν και οι αγοραστές. Αυτοί είναι και οι πλέον κατάλληλοι για να απαντήσουν στο θέμα που συζητάμε εδώ. Αλλά δεν θα τους βρεις εύκολα εδώ μέσα.

Εγώ το μόνο που μπορώ να σχολιάσω, ως μή δυνητικός αγοραστής αυτών των κατασκευαστών, είναι αν μου αρέσει κάτι ή όχι. Η τιμή παντα μα πάντα θα αποτελεί ένα καιριο ζήτημα για κάθε ρολόι, είτε είναι Ωμεγα είτε Lange. Και όσο ανεβαίνουμε τόσο το αγοραστικό κοινό τους γίνεται πιο εκκεντρικό, πιο διαφορετικό από εμάς και από τα κριτήρια που έχουμε εμείς.

Το RO εγώ το λέω Γκοτζίλα, η Beyonce μπορεί να το λέει sexy. Σίγουρα όμως δικαιούμαι και εγώ γνώμης και ας έρθει κάποιος να μου πει ποιος έχει δίκιο, εγώ ή η Beyonce.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 23:26:29 μμ »
Υγ πρωτο μου post στο ωραιο σας forum και αντι να πω κατι διαφορετικο για γνωριμια κατευθειαν το εριξα στα σχολια  ...ελπιζω να μην εκανα ασχημη αρχη...

καθε αλλο!!!!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 23:30:32 μμ »
Υγ πρωτο μου post στο ωραιο σας forum και αντι να πω κατι διαφορετικο για γνωριμια κατευθειαν το εριξα στα σχολια  ...ελπιζω να μην εκανα ασχημη αρχη...

καθε αλλο!!!!

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ευχαριστω για το καλωσορισμα... :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #96 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 00:21:36 πμ »
Καλώς ήλθες Βασίλη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 00:56:15 πμ »
Να σαι καλα Νικολα... :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #98 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 01:46:51 πμ »
Δεν ξερω  τι αλλο να προσθεσω. Σε λιγο θα δουμε κανα χρηματιστηριο ωρολογοποιιας.

Σοφή κουβέντα.Βαρέθηκα να διαβάζω αξιολογήσεις ρολογιών αναλόγως την μεταπωλητική τους αξία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
    • http://www.polite.gr/
« Απάντηση #99 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 11:41:19 πμ »
η μεταπωλητικη αξια αναφερεται σαν δεικτης της διαχρονικης ζητησης του ρολογιου με την παροδο των
ετων ή κ των δεκαετιων!!

απο την αλλη οποιος θελει να δωσει σημερα 4-5 χιλιαρικα κ σε ενα χρονο να μην μπορει να παρει πισω
ουτε τα 2, ειναι ελευθερος να το κανει..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος ennea

• Sr. Member
  • Κράτησα τη ζωή μου... κατά το πλάγιασμα της βροχής
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 11:57:28 πμ »
Κύριοι, μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τη μεταπωλητική αξία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #101 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 13:34:54 μμ »
η μεταπωλητικη αξια αναφερεται σαν δεικτης της διαχρονικης ζητησης του ρολογιου με την παροδο των
ετων ή κ των δεκαετιων!!

απο την αλλη οποιος θελει να δωσει σημερα 4-5 χιλιαρικα κ σε ενα χρονο να μην μπορει να παρει πισω
ουτε τα 2, ειναι ελευθερος να το κανει..
δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.. δεν αποτελει βεβαια απολυτο κριτηριο επιλογης ρολογιου , το λαμβανω ομως σοβαρα υποψη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 14:10:48 μμ »
Βασικα σημαντικη ειναι η μεταπωλητικη αξια για ενα ρολοι αλλα εγω οταν αγοραζω ενα ποτε δε θα τη λαβω υποψιν μου(κακως ισως) διοτι ποτε δεν αγοραζω κατι με σκοπο να το πουλησω.Αν το εκανα αυτο ποτε δε θα αισθανομουν ο πραγματικος ιδιοκτητης του αντικειμενου αλλα σαν ενα ειδος μεσαζοντα...σαν να το κραταω για ενα διαστημα απο τον πραγματικο του ιδιοκτητη.....καθαρα ψυχολογικα και μονο ....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 14:18:33 μμ »
Βασικα σημαντικη ειναι η μεταπωλητικη αξια για ενα ρολοι αλλα εγω οταν αγοραζω ενα ποτε δε θα τη λαβω υποψιν μου(κακως ισως) διοτι ποτε δεν αγοραζω κατι με σκοπο να το πουλησω.Αν το εκανα αυτο ποτε δε θα αισθανομουν ο πραγματικος ιδιοκτητης του αντικειμενου αλλα σαν ενα ειδος μεσαζοντα...σαν να το κραταω για ενα διαστημα απο τον πραγματικο του ιδιοκτητη.....καθαρα ψυχολογικα και μονο ....
+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• Co-Founder
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 14:31:52 μμ »

Συμφωνω με τη λογικη αυτη...Αν αγοραζεις ενα ρολοι και στο πισω μερος του μυαλου σου εχεις την πωληση του σημαινει οτι απλως δεν το θες τοσο...
Αλλα δε μπορουμε να αφηνουμε στην ακρη την αξια ενος ρολογιου.Ο λογος ειναι πως οταν δινεις ενα σεβαστο ποσο ειναι αναμενομενο να φοβασαι οτι απο αναγκη καποια στιγμη μπορει να χρειαστεις μερος των χρηματων που εδωσες. Αυτο το μεριδιο αποζητας να ειναι το μεγαλυτερο δυνατο.

Εχει ομως γινει πλεον κουραστικο να αναφερομαστε στα ρολογια λες και ειναι κομματια χρυσου για πουλημα. Ξεθωριαζει μεγαλο τμημα της αιγλης γυρω απο την υποσταση τους. Μην ξεχναμε οτι τα ρολογια ειναι το παθος μας και αν αντιμετωπιζουμε σαν κιουπια με λιρες τοτε μαλλον ειμαστε εμποροι-μεσαζοντες-μιζαδοροι....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions