Γιώργο και Νίκο, που τη θυμηθήκατε την VW και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις!!!
Τι τραγελαφική κατάσταση ήταν αυτή.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίπτωση του golf IV που για να πάρεις με 9 μήνες τουλάχιστον αναμονή, έπρεπε να τους πείσεις πολλές φορές ότι δε χρειάζεσαι Bora γιατί ήσουν εσύ και ο σκύλος σου και δεν είχες οικογένεια με παιδιά.

Επίσης, θυμάμαι περίπτωση ξαδέλφου που μου έλεγε ότι περίμενε κάπου μία ώρα για να καταδεχτούν να του δώσουν σημασία στην toyota που ενδιαφερόταν για ένα RAV.
Αχ ωραίες εποχές... και όποιος κατάφερνε τότε να πάρει golf ένοιωθε τουλάχιστον νομπελίστας.
Τώρα, σε ότι αφορά τη rolex και την όποια αντίστοιχη τακτική στην αγορά, πραγματικά δε με έχει κουράσει καθόλου, ούτε με ενοχλεί.
Γενικά, δε με ενοχλεί καμία φούσκα και καμία αισχροκέρδεια στην αγορά σε προϊόντα που δεν είναι πρώτης ανάγκης και σημαντικά για τη διαβίωσή μας.
Η όποια τεχνική έλλειψη και αισχροκέρδεια σε είδη διατροφής, φάρμακα, νερό, ενέργεια, ακόμα και αξιοπρεπή διαμονή (βλέπε διάφορες φούσκες στα ακίνητα κατά περιόδους) είναι απόλυτα κατακριτέα και πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα.
Στα υπόλοιπα, όπως είναι τα ρολόγια κλπ, ας κάνουν ότι θέλουν. Το μόνο που με ενδιαφέρει εμένα είναι να είμαι ενημερωμένος.
Γι' αυτό κιόλας είχα ανοίξει το παλιότερο θέμα που είχαμε συζητήσει τα ίδια.
Πήρα τη γενική εικόνα, οπότε τώρα που ξέρω τι γίνεται, απλά στα παλιά μου τα παπούτσια.
Αυτό, δεν άλλαξε την εικόνα που έχω για τα rolex σα ρολόγια. Εξακολουθώ να λατρεύω πολλά μοντέλα τους.
Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ψαρώνουν με αυτό το παιχνιδάκι και θα έχουν την ανάγκη να συμμετέχουν σε όλα αυτά για να νιώσουν ανώτεροι στο εαυτό τους και τον κύκλο τους.