τηλέφωνα και τα σχετικά τράβηξαν απο τη παλιά συσκευή;;;
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Αλέξανδρε, ΔΕΝ έσπασα την οθόνη. Απλώς έσβησε, και η διάγνωσή ΜΟΥ είναι ότι τα "έφτυσε" το android λειτουργικό, και το τηλέφωνο νέκρωσε.
Αρα, αν ξανα-αναστηθεί, θα είναι ΟΚ.
Πάμε πιο κάτω.
Στην SIM, είχα τηλέφωνα, με κατηγοριοποιήσεις, που μου έδινε την δυνατότητα, να έχω κινητό, σταθερο, e-mail, κλπ, ανα καταχώρηση ονόματος.
Το νέο "βλαμμένο", ή εγώ που είμαι νούμερο, δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε, διαβάζει ΜΟΝΟΝ ένα τηλέφωνο ανά καταχώρηση. Οπότε, το δικό σου πχ, με τίτλο 669, κινητό και σταθερό, τα..............αγνοεί.

Ειχα πχ ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ΑΔΤ, σε μια καταχώρηση, "Στοιχεία" μου. Δεν τα δείχνει.

Ειχα τα αντίστοιχα της κυρίας και των παιδιών. Πήγανε διακοπές.

Ειχα τα κωδικά της τράπεζας, "Υδραυλικός", και "Ξυλουργός". Μ'άλλον με την ανεργία, πήγανε μετανάστες.
Στην καταχώρηση του φαντάρου, που είχα πολλά στοιχεία, μου βγάζει το τηλέφωνο και ένα QR κωδικό, που αν τον πατήσεις, βγάζει ένα τετράγωνο, με τετραγωνάκια για scanner

Και αν πατήσεις μια "τάπα", σε γυρίζει στα μηνύματα.
Ρυθμίζεις τον φωτισμό, και μόλις το ξανα-ανοίξεις, πάλι ο φωτισμός έχει χαμηλώσει.
Τα μενού, είναι μέσω Λαμίας, οι δε πληροφορίες, ........άστα .

Θέλεις αριθμομηχαν΄λη ? Στο άλλο ήταν φάτσα μόστρα, σε αυτό πάς "εργαλεία", και με δεύτερη επιλογή, πας αριθμομηχανή.
Το ίδιο και με το ρολόι, επαφές ( !!!!!!!!!!!!!! ), και ..........πυξίδα.
Μιλάμε, από λογική και εργονομία, ............πατάτα, εκτός και εάν τα έχω χάσει εγώ !

Εγώ, χρειάζομαι μόνον τηλέφωνα, μηνύματα και φωτογραφίες. Ολα τα άλλα, είναι περιττά.
Αντε, να κρατήσω και την πυξίδα, για να μην είμαι χαμένο κορμί.