Αποστολέας Θέμα: Omega seamaster ceramic 2018 vs Rolex sub.  (Αναγνώστηκε 24513 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
Απ: Omega seamaster ceramic 2018 vs Rolex sub.
« Απάντηση #195 στις: Ιούνιος 08, 2020, 21:00:32 μμ »
Μπράβο σε όλους όσους κατάφεραν να έχουν τα ρολόγια που πάντα ήθελαν και θαύμαζαν...
Υπέροχα και τα δυο , να τα χαίρεστε όσο μπορείτε , αυτό έχει σημασία.

+10000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
Omega seamaster ceramic 2018 vs Rolex sub.
« Απάντηση #196 στις: Ιούνιος 08, 2020, 21:46:38 μμ »
Άνοιξα ένα θέμα για να συγκρίνουμε 2 ρολόγια υψηλής ωρολογοποιιας και ίσως τα καλύτερα diver αυτή τη στιγμή...παρατηρώ σήμερα ότι το θέμα έφτασα στις  11 σελίδες και ο καθένας λέει ότι παπάρια του κατέβει....
Συγνώμη αλλά το φόρουμ πάει από το κακο στο χειρότερο......

Ασε μας ρε παφη που θα σε ρωτησουμε τι θα γραψουμε κιολας, δεν καταλαβα;
Εσυ καθε ρολοι που αγοραζεις κανεις παντα vs με ενα πολυ ανωτερο και μας σπας τα απ’αυτα μας για το ποσο VFM ειναι και και και και .  .  .
Σε λιγο αμα καποια στιγμή εισαι χαζος και αγορασεις Rolex(εσυ το ειπες οτι πρεπει να ειναι χαζος καποιος να αγορασει τωρα πια Rolex)  θα μας το συγκρινεις με Patek και θα μας λες τα δικα σου παλι, σε εχει παρει στο ψιλο ολο το φορουμ πια.

Αααααααα να σου πω:
Tο φορουμ μια χαρα ειναι φιλε μου, και συνήθως οταν μια παρεα δεν μας αρεσει σταματαμε να ασχολούμαστε μαζι της, το να μας λες οτι το φορουμ παει απο το κακό στο χειροτερο και οτι γραφουμε παπαριες μονο πρέπον δεν ειναι, δεν σου ζήτησε καποιος να βαλεις την ταξη αν δεν απατώμαι, μαλλον εσυ εχεις τα ψυχολογικα σου, γιατι εγω μια χαρα τα βλεπω τα πραγματα και κανεις δεν γραφει παπαριες, μαλλον εγραψε ενας παπαριες και αναφέρομαι σε εσενα που μας το παιζεις θιγμένος επειδη δεν ειπαμε ότι το ρολοι σου ειναι καλυτερο απο το VS που εκανες για αλλη μια φορά.

Seiko Rules
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #197 στις: Ιούνιος 08, 2020, 22:24:13 μμ »
Άνοιξα ένα θέμα για να συγκρίνουμε 2 ρολόγια υψηλής ωρολογοποιιας και ίσως τα καλύτερα diver αυτή τη στιγμή...παρατηρώ σήμερα ότι το θέμα έφτασα στις  11 σελίδες και ο καθένας λέει ότι παπάρια του κατέβει....
Συγνώμη αλλά το φόρουμ πάει από το κακο στο χειρότερο......

Ασε μας ρε παφη που θα σε ρωτησουμε τι θα γραψουμε κιολας, δεν καταλαβα;
Εσυ καθε ρολοι που αγοραζεις κανεις παντα vs με ενα πολυ ανωτερο και μας σπας τα απ’αυτα μας για το ποσο VFM ειναι και και και και .  .  .
Σε λιγο αμα καποια στιγμή εισαι χαζος και αγορασεις Rolex(εσυ το ειπες οτι πρεπει να ειναι χαζος καποιος να αγορασει τωρα πια Rolex)  θα μας το συγκρινεις με Patek και θα μας λες τα δικα σου παλι, σε εχει παρει στο ψιλο ολο το φορουμ πια.

Αααααααα να σου πω:
Tο φορουμ μια χαρα ειναι φιλε μου, και συνήθως οταν μια παρεα δεν μας αρεσει σταματαμε να ασχολούμαστε μαζι της, το να μας λες οτι το φορουμ παει απο το κακό στο χειροτερο και οτι γραφουμε παπαριες μονο πρέπον δεν ειναι, δεν σου ζήτησε καποιος να βαλεις την ταξη αν δεν απατώμαι, μαλλον εσυ εχεις τα ψυχολογικα σου, γιατι εγω μια χαρα τα βλεπω τα πραγματα και κανεις δεν γραφει παπαριες, μαλλον εγραψε ενας παπαριες και αναφέρομαι σε εσενα που μας το παιζεις θιγμένος επειδη δεν ειπαμε ότι το ρολοι σου ειναι καλυτερο απο το VS που εκανες για αλλη μια φορά.

Seiko Rules
Συμφωνώ απόλυτα .

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Ιούνιος 08, 2020, 23:24:37 μμ »
Πάντως εγώ το έκανα το λάθος!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το Redmi 8A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα παρακαλούσα να μην μπαίνουν στο στόμα μου λόγια που δεν είπα.

Είμαι πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις μου και σαν άνθρωπος δεν μου αρέσει να προσβάλλω κανέναν, ούτε και τις επιλογές του.

Στο προκείμενο λοιπον.

Μόνο λάθος δεν είναι η επιλογή σου. Μακάρι να είχα τα λεφτά να πάρω και ένα hulk (σε τιμή καταλόγου όχι διπλή) για να συμπληρωνε μια συλλογή μου που σίγουρα θα περιλάμβανε το μοον και κάποια Ω ακόμα.

Αν είχα 10.000 ευρώ να διαθέσω για ρολόγια δεν θα έπαιρνα ένα ρολεξ και ένα σεικο αλλά κάποια περισσότερα και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος. Άσε που δεν θα έβρισκα ατσάλινο στα λεφτά αυτά ούτως ή άλλως.

Μην ξαναγράφω πάλι αυτά που είχα γράψει. Λίγες σελίδες πίσω είναι.

Να χαίρεσαι τις ρολογαρες σου. Εμείς σίγουρα τις χαζεύουμε στις φωτογραφίες σου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Ιούνιος 08, 2020, 23:47:58 μμ »
Η δε τοποθέτηση μου επί του θέματος είναι ότι όλα τα ρολόγια έχουν την χάρη τους. Το seamaster έχει την χαρη του το sub την δικιά του. Το θέμα είναι και οικονομικό πολλες φορες. Αυτός που μπορεί να αγοράσει sub μπορεί να αγοράσει και 3 seamaster. Πολλές φορές όμως δεν συμβαίνει το αντίστροφο γιατι έχουν μια χαοτική διαφορά στην τιμή. Όπως και να ναι το seamaster είναι ένα φοβερό ρολοι, πολυ ποιοτικο, δεν αντιγράφει το sub, είναι iconic, είναι omega και μπορείς να πεις ότι κρατάει και την τιμή του.

Ωραία τοποθέτηση Άγγελε...και μάλιστα από το πιο φανατικό  (ίσως )ρολεξακια των ελληνικών φόρουμ...

Με προσβάλλεις  ::)

Γιώργο (με την καλή έννοια) και γελάω μαζί σου και εξίσου αντλώ γνώση και διάθεση για παράλληλη αναζήτηση ωθούμενος από τα γραπτά σου.

Πρέπει να ομολογήσω ότι χάρη στη γνώση που λαμβάνω από εδώ και χάρη σε 2-3 άτομα από εδώ με έχουν πείσει ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να ενταχθεί στο στόλο μου κι ένα Rolex.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Ιούνιος 09, 2020, 00:16:38 πμ »
Εγώ θα πω το Sub οχι γιατί είναι rolex,όχι γιατί θεωρώ κατώτερο το omega.
Απλα τα είδα και τα 2 από κοντά και σαν diver γουστάρω περισσότερο το Rolex..Μηχανικα δεν ξέρω πόσο διαφορετικά είναι αλλα και το omega να είναι λιγότερο ανθεκτικό με την διαφορά τιμής αν μου άρεσε θα το αγόραζα.

Είναι αναπόφευκτο όταν μιλάμε για μια εταιρία vs Ρολεξ να γινει χαμος και να αρχισουν μερικοι να λενε τα γνωστά
Τα Ρολεξ είναι για βλάκες
Η Ρολεξ ψάχνει χαζούς
To submariner κάνει όσο 50 seiko...

Αν έρθει η στραβή όμως κάποια στιγμή και χρειαστει λεφτα και θελήσει να δώσει το ρολεξ που πήρε κάποτε ας έχει μερικά χτυπήματα θα παρει αν όχι όλο το μεγαλύτερο ποσοστό χρημάτων που έδωσε.

Ότι μπορεί κάποιος να αλλάζει τα ρολογια του όταν τα βαρεθεί χωρίς να χάνει πολλά λεφτά σε όποιο ρολόι κάνει πάνω από 1000-2000 ευρώ στο hobby μας το θεωρω σημαντικο.

Και δεν το λέω με την λογική της επένδυσης,το λέω απλά ότι μπορεί να το βαρεθούμε κάποια στιγμή.

Αν το θέμα ήταν βέβαια Daytona vs Moonwatch θα διάλεγα το omega με διάφορα.
Είναι το μοναδικό ρολόι που κάθε φορά που το βλέπω σε βιτρίνα θέλω να μπω στο μαγαζί να δώσω το sub μου και να φύγω με το moonwatch και ας μην το πουλήσω ποτέ όσο το πήρα  :P

Αν η ψηφοφορία ήταν Sub η Moonwatch που υπάρχει νομίζω το θέμα τότε θα ήταν πραγματικά δύσκολη απόφαση ακόμα και για φανατικούς της Rolex!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"Time is an illusion" Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Ιούνιος 09, 2020, 00:47:49 πμ »
  Γι'αυτό περνεις και τα δυο και ησυχαζεις

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pasas21

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Ιούνιος 09, 2020, 01:11:17 πμ »
Όποιος έχει το sub είναι πιο φραγκατος από αυτόν με το seamaster
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #203 στις: Ιούνιος 09, 2020, 01:24:35 πμ »
  Γι'αυτό περνεις και τα δυο και ησυχαζεις (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Σωστός

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Ιούνιος 09, 2020, 02:03:16 πμ »

Γιώργο (με την καλή έννοια) και γελάω μαζί σου και εξίσου αντλώ γνώση και διάθεση για παράλληλη αναζήτηση ωθούμενος από τα γραπτά σου.

Πρέπει να ομολογήσω ότι χάρη στη γνώση που λαμβάνω από εδώ και χάρη σε 2-3 άτομα από εδώ με έχουν πείσει ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να ενταχθεί στο στόλο μου κι ένα Rolex.

Στον στόλο σου, να εντάξεις κανένα αεροπλανοφόρο, κανένα καταδρομικό, ένα αντιτορπιλικό, αντε μια φρεγάτα ( ....με ελικόπτερο όμως  ;)), το πολύ πολύ, αν ζορίζεσαι οικονομικά, πάρε μια τορπιλάκατο. ???

Στην συλλογή των ρολογιών σου, ναι, πρέπει να περιλαμβάνεται ένα Rolex.  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Ιούνιος 09, 2020, 02:05:31 πμ »
  Γι'αυτό περνεις και τα δυο και ησυχαζεις (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Ιούνιος 09, 2020, 02:14:28 πμ »
Πραγματικά το Moonwatch και το Submariner πρέπει κάποια στιγμή να τα αποκτήσει όποιος συλλέγει Ρολόγια και ας τα δώσει μετά αν δεν του αρέσουν οι τιμές και στα 2 έχουν πάρει την άνοδο εδώ και καιρό...

Όταν μου πει κάποιος Ρολεξ θα έρθει στο μυαλό μου το μαύρο sub και όταν μου πει omega το Speedmaster.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Ιούνιος 09, 2020, 02:18:17 πμ »

Μια εικόνα χίλιες λέξεις το sub με το moon γέμισαν την φωτο !!
Θα μπορούσες αντί για πανέραι να βάλεις ένα g shock και η φωτο θα ήταν ακόμα σχεδόν τελεια  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Ιούνιος 09, 2020, 08:55:35 πμ »

Ησυχάζεις όμως?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Ιούνιος 09, 2020, 09:28:58 πμ »
Όλα καλά και με τα omega Kai με τα ρολεξ...να τα χαίρεται ο καθένας με υγεία και χαρά...
Αλλά αυτό το εάν κάποιος κάνει συλλογή ρολογιών σίγουρα πρέπει να έχει ένα sub με ξεπερνάει...
9000 η 10000 ευρώ νομίζω δεν είναι μαρούλια ούτε χαρτοπετσετες την εποχή που ζούμε.
Αμάξι η γκαρσονιέρα αγοράζεις!
Και για βάλε ένα ρολεξ αυτη την εποχή  στο φόρουμ και εάν φύγει έλα σφύρα μου...όχι μόνο ρολεξ αλλά και omega
Η οτιδήποτε άλλο.
Σαν δεν βλέπουμε τις αγγελίες τίποτα δεν κουνιέται!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions