Εγώ θα πω το Sub οχι γιατί είναι rolex,όχι γιατί θεωρώ κατώτερο το omega.
Απλα τα είδα και τα 2 από κοντά και σαν diver γουστάρω περισσότερο το Rolex..Μηχανικα δεν ξέρω πόσο διαφορετικά είναι αλλα και το omega να είναι λιγότερο ανθεκτικό με την διαφορά τιμής αν μου άρεσε θα το αγόραζα.
Είναι αναπόφευκτο όταν μιλάμε για μια εταιρία vs Ρολεξ να γινει χαμος και να αρχισουν μερικοι να λενε τα γνωστά
Τα Ρολεξ είναι για βλάκες
Η Ρολεξ ψάχνει χαζούς
To submariner κάνει όσο 50 seiko...
Αν έρθει η στραβή όμως κάποια στιγμή και χρειαστει λεφτα και θελήσει να δώσει το ρολεξ που πήρε κάποτε ας έχει μερικά χτυπήματα θα παρει αν όχι όλο το μεγαλύτερο ποσοστό χρημάτων που έδωσε.
Ότι μπορεί κάποιος να αλλάζει τα ρολογια του όταν τα βαρεθεί χωρίς να χάνει πολλά λεφτά σε όποιο ρολόι κάνει πάνω από 1000-2000 ευρώ στο hobby μας το θεωρω σημαντικο.
Και δεν το λέω με την λογική της επένδυσης,το λέω απλά ότι μπορεί να το βαρεθούμε κάποια στιγμή.
Αν το θέμα ήταν βέβαια Daytona vs Moonwatch θα διάλεγα το omega με διάφορα.
Είναι το μοναδικό ρολόι που κάθε φορά που το βλέπω σε βιτρίνα θέλω να μπω στο μαγαζί να δώσω το sub μου και να φύγω με το moonwatch και ας μην το πουλήσω ποτέ όσο το πήρα

Αν η ψηφοφορία ήταν Sub η Moonwatch που υπάρχει νομίζω το θέμα τότε θα ήταν πραγματικά δύσκολη απόφαση ακόμα και για φανατικούς της Rolex!