Επειδή ένα από τα ποστ μου (συγκεκριμένη τοποθέτηση για ένα σχόλιο) ίσως παρεξηγήθηκε θα τολμήσω να ρωτήσω.
Μετά από τόσα χρόνια, δεκάδες τοποθετήσεις για την ακατανομαστη vs όλων, τι ακριβώς συγκρίνουμε σε αυτό το νήμα?
Ειδικός δεν είμαι, κάτοχος ακριβών ρολογιών δεν είμαι, εμπειρία δεν έχω, αλλά θα επιμείνω.. Σε τι είναι εκκωφαντικά καλύτερο το sub, από το seamaster, η ένα enginieur, ένα BB η ένα br05 ας πούμε στο χέρι (ναι δεν είναι όλα καταδυτικά) ? Η απάντηση κατά την γνώμη μου είναι σε τίποτα.
Ο Ευάγγελος είπε κάτι που περνάει στα "ψιλά".. Hands down ιστορία. εγώ θα προσθέσω και το status. Και αυτά αν τα θες θα τα πληρώσεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Άλλωστε το ίδιο το vs δείχνει ακριβώς αυτό. Την συνεχή ανάγκη επιβεβαίωσης και σύγκρισης με το σταθερό "συμβολο" και σημείο αναφοράς.
Τα σχόλια αναρτήσεις, όταν δεν "φωτογραφίζουν" συγκεκριμένα άτομα, αλλά αναρτώνται ενημερωτικά / εγκυκλοπαιδικά, ΙΜΟ, και πιστεύω και από πολλούς άλλους, είναι αποδεκτά. Ετσι πιστεύω.
Και πρώτος εγώ, ΜΟΝΙΜΩΣ αναρτώ παραπομπές / επεξηγήσεις / ποιήματα / ανέκδοτα, που είναι ενημερωτικά / εγκυκλοπαιδικά.
Πάμε στο δεύτερο σκέλος.
Εννοείται, ότι μιλάμε ΠΑΝΤΑ για ποιότητα κατασκευής / υλικά / τεχνοτροπία / νοοτροπία ( ...χελώνα V's λαγός ), αλλά και ποιοτικό έλεγχο, υποστήριξη / διαθεσιμότητα σέρβις - ανταλλακτικών.
Δεν μιλάμε, ( εγώ τουλάχιστον ) για status, ούτε για υφάκια πωλητριών, που τις διέκοψες ενώ λιμαριζαν τα νύχια τους.

Αν περίμενα εγώ, ( ακούγεται εγωϊστικό μεν, αλλά έτσι είναι ), να αποκτήσω οντότητα, κύρος, αποδοχή, επιτυχίες, περιουσία, γυναίκα, παιδιά, επειδή θα φόραγα ένα ρολόι μιας κάποιας μάρκας, θα έπρεπε αν είχα σώα τα υδραυλικά υποβοηθούμενα φρενα με ενσωματωμένο σύστημα αντιμπλοκαρίσματος, να έχω τουλάχιστον

.
Ειδικά εγώ, όταν τα φορούσα, η μάρκα, ήταν άγνωστη στις πλατιές λαϊκές μάζες. Εγιναν γνωστά, και σύμβολα "επιτυχίας", κάποιες συγκεκριμένες εποχές, και μόνον από κάποιους νεόπλουτους.
Αυτά.
Μιλάμε πάντα για ποιότητα, total quality.
A core definition of total quality describes an approach to long-term success through customer satisfaction.