Αποστολέας Θέμα: Omega seamaster ceramic 2018 vs Rolex sub.  (Αναγνώστηκε 24466 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
Απ: Omega seamaster ceramic 2018 vs Rolex sub.
« Απάντηση #90 στις: Ιούνιος 05, 2020, 22:37:19 μμ »
Θα σας φτιάξω ρε καλά εγω...

Θα έρθει η ώρα μού

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:D   :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιούνιος 05, 2020, 22:38:26 μμ »
 :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιούνιος 05, 2020, 22:41:03 μμ »
Μην πας σε κάνα cellini
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιούνιος 05, 2020, 22:42:09 μμ »
Explorer I
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιούνιος 05, 2020, 22:48:37 μμ »
Θα σας φτιάξω ρε καλά εγω...

Θα έρθει η ώρα μού .....

.....που θα φορέσω και εγώ Rolex ?   ::)

Ειδικά τώρα στο τριήμερο, τόσος κόσμος θα έρθει εδώ.  :P :P :P  Δεν θα βρεθεί ΕΝΑΣ, ένας λέω με γνήσιο Rolex ? ( ...γιατί οι πιό πολλοί, μαϊμουδες φοράνε ). :(

Θα ορμήξει ο σκύλος, και η συνέχεια, στις .......νέες αφίξεις   ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιούνιος 05, 2020, 22:52:32 μμ »
....και για την ψηφοφορία, ψηφίζω Rolex.

Δεν υπάρχει Ω, που να μπορέι να συγκριθεί ποιοτικά με την ακατανόμαστη. Στο σύνολο του πακέτου.

Αν οι τιμές, δεν ήταν πλέον παράλογες, μόνον κανένα φεγγαρίσιο θα πούλαγε η Ω, και .............τα άλλα απλώς θα υπήρχαν.

Προχθές μας είπε ο τύπος που ανάρτησα τα προβλήματά του.

Κάθε εταιρία, από τις συμπεριφορές της, έχει αφήσει αποτυπώματα. Που δεν σβήνουν πλέον. Ειναι εξις, δεύτερος εαυτός.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιούνιος 05, 2020, 22:55:36 μμ »

Δεν υπάρχει Ω, που να μπορέι να συγκριθεί ποιοτικά με την ακατανόμαστη. Στο σύνολο του πακέτου.

Αν οι τιμές, δεν ήταν πλέον παράλογες, μόνον κανένα φεγγαρίσιο θα πούλαγε η Ω, και .............τα άλλα απλώς θα υπήρχαν.

Κάθε εταιρία, από τις συμπεριφορές της, έχει αφήσει αποτυπώματα. Που δεν σβήνουν πλέον. Ειναι εξις, δεύτερος εαυτός.

σοφή παρατήρηση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιούνιος 05, 2020, 22:55:54 μμ »

Ωραίο ποστ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Ιούνιος 05, 2020, 23:05:11 μμ »

+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιούνιος 05, 2020, 23:07:22 μμ »

👏👏👏
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Ιούνιος 05, 2020, 23:07:34 μμ »
Επειδή ένα από τα ποστ μου (συγκεκριμένη τοποθέτηση για ένα σχόλιο) ίσως παρεξηγήθηκε θα τολμήσω να ρωτήσω.

Μετά από τόσα χρόνια, δεκάδες τοποθετήσεις για την ακατανομαστη vs όλων, τι ακριβώς συγκρίνουμε σε αυτό το νήμα?

Ειδικός δεν είμαι, κάτοχος ακριβών ρολογιών δεν είμαι, εμπειρία δεν έχω, αλλά θα επιμείνω.. Σε τι είναι εκκωφαντικά καλύτερο το sub, από το seamaster, η ένα enginieur, ένα BB  η ένα br05 ας πούμε στο χέρι (ναι δεν είναι όλα καταδυτικά) ? Η απάντηση κατά την γνώμη μου είναι σε τίποτα.

Ο Ευάγγελος είπε κάτι που περνάει στα "ψιλά".. Hands down ιστορία. εγώ θα προσθέσω και το status. Και αυτά αν τα θες θα τα πληρώσεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Άλλωστε το ίδιο το vs δείχνει ακριβώς αυτό. Την συνεχή ανάγκη επιβεβαίωσης και σύγκρισης με το σταθερό "συμβολο" και σημείο αναφοράς.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιούνιος 05, 2020, 23:11:38 μμ »

σοφή παρατήρηση.

Προερχόμενη από εσένα με όσα έχεις βιώσει, αυτή η δήλωση είναι τίτλος τιμής.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιούνιος 05, 2020, 23:18:22 μμ »
Επειδή ένα από τα ποστ μου (συγκεκριμένη τοποθέτηση για ένα σχόλιο) ίσως παρεξηγήθηκε θα τολμήσω να ρωτήσω.

Μετά από τόσα χρόνια, δεκάδες τοποθετήσεις για την ακατανομαστη vs όλων, τι ακριβώς συγκρίνουμε σε αυτό το νήμα?

Ειδικός δεν είμαι, κάτοχος ακριβών ρολογιών δεν είμαι, εμπειρία δεν έχω, αλλά θα επιμείνω.. Σε τι είναι εκκωφαντικά καλύτερο το sub, από το seamaster, η ένα enginieur, ένα BB  η ένα br05 ας πούμε στο χέρι (ναι δεν είναι όλα καταδυτικά) ? Η απάντηση κατά την γνώμη μου είναι σε τίποτα.

Ο Ευάγγελος είπε κάτι που περνάει στα "ψιλά".. Hands down ιστορία. εγώ θα προσθέσω και το status. Και αυτά αν τα θες θα τα πληρώσεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Άλλωστε το ίδιο το vs δείχνει ακριβώς αυτό. Την συνεχή ανάγκη επιβεβαίωσης και σύγκρισης με το σταθερό "συμβολο" και σημείο αναφοράς.

Αν βαριέσαι να το παρακολουθήσεις ολόκληρο το βίντεο πήγαινε κατευθείαν στο τέλος μετά τα 11:00
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιούνιος 05, 2020, 23:27:42 μμ »

Τα σχόλια αναρτήσεις, όταν δεν "φωτογραφίζουν" συγκεκριμένα άτομα, αλλά αναρτώνται ενημερωτικά / εγκυκλοπαιδικά, ΙΜΟ, και πιστεύω και από πολλούς άλλους, είναι αποδεκτά. Ετσι πιστεύω.

Και πρώτος εγώ, ΜΟΝΙΜΩΣ αναρτώ παραπομπές / επεξηγήσεις / ποιήματα / ανέκδοτα, που είναι ενημερωτικά / εγκυκλοπαιδικά.

Πάμε στο δεύτερο σκέλος.

Εννοείται, ότι μιλάμε ΠΑΝΤΑ για ποιότητα κατασκευής / υλικά / τεχνοτροπία / νοοτροπία ( ...χελώνα V's λαγός ), αλλά και ποιοτικό έλεγχο, υποστήριξη / διαθεσιμότητα σέρβις - ανταλλακτικών.

Δεν μιλάμε, ( εγώ τουλάχιστον ) για status, ούτε για υφάκια πωλητριών, που τις διέκοψες ενώ λιμαριζαν τα νύχια τους.

Αν περίμενα εγώ, ( ακούγεται εγωϊστικό μεν, αλλά έτσι είναι ), να αποκτήσω οντότητα, κύρος, αποδοχή, επιτυχίες, περιουσία, γυναίκα, παιδιά, επειδή θα φόραγα ένα ρολόι μιας κάποιας μάρκας, θα έπρεπε αν είχα σώα τα υδραυλικά υποβοηθούμενα φρενα με ενσωματωμένο σύστημα αντιμπλοκαρίσματος, να έχω τουλάχιστον .

Ειδικά εγώ, όταν τα φορούσα, η μάρκα, ήταν άγνωστη στις πλατιές λαϊκές μάζες. Εγιναν γνωστά, και σύμβολα "επιτυχίας", κάποιες συγκεκριμένες εποχές, και μόνον από κάποιους νεόπλουτους.

Αυτά.

Μιλάμε πάντα για ποιότητα, total quality.

A core definition of total quality describes an approach to long-term success through customer satisfaction.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιούνιος 05, 2020, 23:36:01 μμ »

σοφή παρατήρηση.

Προερχόμενη από εσένα με όσα έχεις βιώσει, αυτή η δήλωση είναι τίτλος τιμής.

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Εγώ σε διαβάζω για να μάθω, εσένα και τον Paul Pluta!

και συμφωνώ μετα το φεγγαρίσιο, τίποτα άλλο. μόνο και μόνο γιατί το φεγγαρίσιο το φορούσε ο Aldrin κι ο Armstrong που πήγαν στο φεγγάρι, είναι το πιο κοντινό που μπορώ κάνω για να τους μοιάσω.. μια διαστημική στολή κοστίζει όσο το σπίτι μου ίσως..

το σαμπμάρινερ, το φόρεσαν διάφοροι σε ταινίες, Τζέημς μποντ (Sean Connery, Roger Moore) και στην καθημερινότητα (Steve mcQueen, Maradona (before Hublot), Al Pacino, Che Guevara (αν και ψηφίζω προς δεξιά μεριά) κλπ κλπ..

το Seamaster ποιος? Ο νέος James Bond? Είναι μαλάκας για μένα δεν με πορώνει. o Price Harry? άλλος μαλάκας, ζει ακόμη με τους παππούες του στο πατρικό του (χαχαχα)..

εγώ και ίσως πολύς κόσμος ακόμη θέλει τα ρολόγια ορόσημα, μόνο και μόνο γιατί ότι πιο κοντινό μπορεί να κάνει για να νιώσει Steve mcQueen κλπ..

οπότε προτιμώ να φέρνω λίγο στον παράφρων Μαραντόνα παρά στον πρίγκηπα Γουίλιαμ..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way