Αποστολέας Θέμα: Να αγοράσω android ή ios ?  (Αναγνώστηκε 21022 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
Απ: Να αγοράσω android ή ios ?
« Απάντηση #135 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:00:34 μμ »
Samsung S8 Νίκο.Το βρίσκεις σε καλή τιμή μεταχειρισμένο.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι S8. Δεν παίρνει άλλες αναβαθμίσεις. Το S9 νομίζω θα πάρει Android 10 και τέλος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:02:26 μμ »
Οκ κ S9 είναι καλό!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:07:29 μμ »
Και που 500...
Η βασική έκδοση... Οπότε βάλε κάνα 100+
Το a20e μιλάμε για 130 ευρω
Δεν ξέρω την αγορά εκεί γιαυτο δεν μπορώ να σου προτείνω τι να κανεις, ειδικά αν κοιτάς μεταχειρισμένα. Αλλά σε iOS κοιτα το X. Θα το προτιμούσα από το SE. Και δεν είναι μεγάλο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:12:12 μμ »
Επειδή τις τελευταίες μέρες στα φόρουμ τεχνολογίας γίνεται χαμός από τα apple fanboys για το καινούργιο see, λες και ανακαλύφτηκε πάλι ο τροχός, ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως μιλάμε για μια συσκευή με σχεδιασμό 4ετιας, με οθόνη 4,7" και ανάλυσης 720p  που δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει για σερφαρισμα την σήμερον ημέρα, και το σημαντικότερο: μπαταρία 1800mAh!!!! Ναι μεν έχει σύγχρονο επεξεργαστή, αλλά μέχρι εκεί....Τα της "υποστήριξης" για 4,5 χρόνια σε αναβαθμίσεις, εγώ προσωπικά τα ακούω βερεσε... Ξεχνάμε μάλλον τον χαμό που είχε γίνει στο παρελθόν, όταν αποδεδειγμένα η Αpple επιβάρυνε τα κινητά με τις αναβαθμίσεις για να σε οδηγήσει σε αγορά νέας συσκευής..... Τέλος, προσωπικά πάλι μιλώντας, θεωρώ τα 500 ευρώ υπερβολικά για αυτό που είναι η συγκεκριμένη συσκευή.... Υπάρχουν προτάσεις εκεί έξω.....
Με κάθε παρουσίαση συσκευής flagship στα Android και οποιουδήποτε iPhone βγαίνουν στα φόρουμ και παλαβώνουνε, συν οι πληρωμένοι "δημοσιογράφοι" στα site τεχνολογιας που διθυραμβουν.
Επίσης μην ψάχνεις για αγίους στις εταιρίες κινητών, αν θες έχω ράματα να συζητήσουμε για οποιαδήποτε εταιρία διαλέξεις. Από πληρωμένα benchmarks μέχρι backdoors στο λειτουργικό.
Ο σκοπός είναι να καταλάβει ο καθένας μας τις ανάγκες του και μόνο. Όχι τις ανάγκες που προσπαθούν να τον πείσουν ότι έχει. Και με βάση αυτές να αποφασίσει το καλύτερο που μπορεί να πάρει στα λεφτά του.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:14:00 μμ »

Ο σκοπός είναι να καταλάβει ο καθένας μας τις ανάγκες του και μόνο. Όχι τις ανάγκες που προσπαθούν να τον πείσουν ότι έχει. Και με βάση αυτές να αποφασίσει το καλύτερο που μπορεί να πάρει στα λεφτά του.

Σωστός
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:14:24 μμ »
Οκ κ S9 είναι καλό!

Θα το τσεκαρω και αυτό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:14:51 μμ »

Δεν ξέρω την αγορά εκεί γιαυτο δεν μπορώ να σου προτείνω τι να κανεις, ειδικά αν κοιτάς μεταχειρισμένα. Αλλά σε iOS κοιτα το X. Θα το προτιμούσα από το SE. Και δεν είναι μεγάλο.

S9 ή x λοιπόν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:15:17 μμ »
Ούτε εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα κινητά. Έτσι πριν 2 χρόνια πήρα το Samsung galaxy S7. Καλό μέγεθος, καλή κάμερα,οκταπύρηνο,4GB RAM.
Ακόμα είναι τούμπανο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:18:23 μμ »

S9 ή x λοιπόν
Δεν ξέρω ποσό πάνε τα Χ εκεί οποτε κοιτα το μήπως χωράει στο budget. Αν δεν παίζεις παιχνίδια η διαφορα του Α11 και του Α13 δεν είναι μεγάλη. Έχει τα gestures που σε μερικούς δεν αρέσουν και δεν έχει δαχτυλικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ biometrics στο κινητό μου και περιμενα ένα full gesture menu από το Ν9 οποτε δεν με ενοχλεί τίποτα από τα δυο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:29:08 μμ »
Ναι Χρήστο.. ούτε εγώ τα κάνω χρήση αυτά.. ούτε παιχνίδια ούτε τπτ ..
Μόνο internet εεεε gwf εννοούσα  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #145 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:36:36 μμ »
Επειδή τις τελευταίες μέρες στα φόρουμ τεχνολογίας γίνεται χαμός από τα apple fanboys για το καινούργιο see, λες και ανακαλύφτηκε πάλι ο τροχός, ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως μιλάμε για μια συσκευή με σχεδιασμό 4ετιας, με οθόνη 4,7" και ανάλυσης 720p  που δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει για σερφαρισμα την σήμερον ημέρα, και το σημαντικότερο: μπαταρία 1800mAh!!!! Ναι μεν έχει σύγχρονο επεξεργαστή, αλλά μέχρι εκεί....Τα της "υποστήριξης" για 4,5 χρόνια σε αναβαθμίσεις, εγώ προσωπικά τα ακούω βερεσε... Ξεχνάμε μάλλον τον χαμό που είχε γίνει στο παρελθόν, όταν αποδεδειγμένα η Αpple επιβάρυνε τα κινητά με τις αναβαθμίσεις για να σε οδηγήσει σε αγορά νέας συσκευής..... Τέλος, προσωπικά πάλι μιλώντας, θεωρώ τα 500 ευρώ υπερβολικά για αυτό που είναι η συγκεκριμένη συσκευή.... Υπάρχουν προτάσεις εκεί έξω.....

500€ εχει στην Ελλαδα με τους εδω φορους και τα καπελα των καταστηματων.
Στην Αμερικη, unlocked εχει $399, με δυνατοτητα προ-παραγγελιεας απευθειας απο το site της Apple.

O τροχός, μια από τις σημαντικότερες και αρχαιότερες εφευρέσεις, λειτουργει μια χαρα απο το 3.500 π.Χ.
Οποτε το 3 ετων design, ηλεκτρονικης συσκευης (το iPhone 7 βγηκε τον Σεπτεμβριο του 2016) με οθόνη 4,7" αναλυση 750p και 1800mAh μπαταρια, δεν προβληματιζει ιδιαιτερα καποιον που δεν εχει ορεξη να κουβαλαει γκουμουτσα οπως τα 11/11Pro/11ProMax και θελει κατι σε φυσιολογικες διαστασεις.
Δεν ειμαστε ολοι πρανταμπασσαντορς και ινφλουενσερς στο ινσταγραμ για να χουμε αναγκη τις 4K-Full-Super-HDR αναλυσεις. Θα ηθελα να σε παρακαλεσω, να μου τεκμηριωσεις ποσο πολυ χρειαζεσαι 4Κ αναλυση στο κινητο σου και ποση μπαταρια εισαι διατεθειμενος να κουβαλας και να φορτιζεις καθε μερα, για να μπορεις να εχεις μια τετοια οθονη. Γιατι σε ολα τα κινητα, αυτο που τρωει την μπαταρια ειναι η οθονη. Οσο πιο μεγαλη οθονη, τοσο πιο δυνατη GPU χρειαζεταιγια να την οδηγησει, αρα τοσο μεγαλυτερη μπαταρια χρειαζεται η συσκευη για να βγαλει μια μερα, χωρις να κουβαλας powerbank και καλωδια φορτισης. 

Το πρωτο SE που ηταν βασισμενο στο iPhone 5, εχει μπαταρια 1600mAh και ακομα και σημερα, μου βγαζει αβιαστα μια μερα χρησης.
Επίσης, παιρνει κανονικα ολες τις αναβαθμισεις, 4 χρονια μετα (το iPhone SE βγηκε τον Μαρτιο του 2016) και δεν σερνεται οπως θα εκανε οποιοδηποτε αλλο android (450-550€ mid-range) το οποιο ο κατασκευαστης του θα ειχε ξεχασει οτι υπαρχει καπου το 2017. 

Ο δε χαμος το 2017 με το throttling, στον οποιο αναφερεσαι αφορουσε τις μπαταριες στα iPhone 6, iPhone 6s και iPhone SE, οι οποιες οταν επεφτε η χωριτικοτητα τους, επεφτε η αποδοση της συσκευης.
Get your facts straight.
Δεν επεφτε η αποδοση λογο συνεχιζομενων updates πανω στα updates που ειχαν γινει πανω σε αλλα updates, για καλυψουν κενα ασφαλειας και software bugs οπως συμβαινει με τα Android (γυρο στο 500αρικο), που στο 9μηνο, απο τα updates για να ανοιξεις facebook/messenger/instagram/waze/spotify/whatsapp/viber προλαβαινεις να φτιαξεις καφε.

Οταν μαθευτηκε, απλα εβαλαν στις ρυθμισεις εναν διακοπτη για την λειτουργια αυτη.
Εαν αλλαζες μπαταρια, το throttling εξαφανιζοταν.

Και ναι, στα 500€ υπαρχουν παρα πολλες πρωτασεις εκει εξω και δεν σε αναγκαζει κανενας να πας να παρεις το iPhone SE 2020
Απλα αν ειναι να παρεις κατι, παρ το τωρα, γιατι στα 400USD δεν θα μεινει Κινεζος για Κινεζος του χρονου, οσα terabyte RAM, mAh και οσα 4Κ και να βαλουν στις midrange συσκευες τους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #146 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:38:07 μμ »

Με κάθε παρουσίαση συσκευής flagship στα Android και οποιουδήποτε iPhone βγαίνουν στα φόρουμ και παλαβώνουνε, συν οι πληρωμένοι "δημοσιογράφοι" στα site τεχνολογιας που διθυραμβουν.
Επίσης μην ψάχνεις για αγίους στις εταιρίες κινητών, αν θες έχω ράματα να συζητήσουμε για οποιαδήποτε εταιρία διαλέξεις. Από πληρωμένα benchmarks μέχρι backdoors στο λειτουργικό.

Τις φωτογραφιες DSLR ξεχασες  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:43:31 μμ »
Πάντως τόσα χρόνια Android...
Θέλω να δω και ios...
Από μεταχειρισμένα ξέχωρα από το x..
Αξίζει κανένα άλλο?
Το 7 π.χ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Συνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Απρίλιος 22, 2020, 16:59:01 μμ »

Και που 500...
Η βασική έκδοση... Οπότε βάλε κάνα 100+
Το a20e μιλάμε για 130 ευρω

Μα την βασική χρειάζεσαι και μόνο, 64gb είναι υπεραρκετά. Επίσης, για μια πενταετία έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτά, εσύ πληρώνεις, όποτε εσυ αποφασίζεις. Εγώ από όσο καταλαβαίνεις μόνο Apple hater δεν είμαι.. :) Όποτε, σου λέω την γνώμη μου, αλλάζω κινητό ανά 4 - 5 χρόνια κι αυτό γιατί δεν έχω την ανάγκη να το αλλάξω νωρίτερα. Άλλοι πάλι γουστάρουν κάθε χρόνο. Αν λοιπόν είσαι αυτής της κατηγορίας, κάθε χρόνο δλδ, ναι εκεί μην πας στα 500 που ζητάει η Apple για το SE.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Απρίλιος 22, 2020, 17:02:14 μμ »
αλλάζω κινητό ανά 4 - 5 χρόνια κι αυτό γιατί δεν έχω την ανάγκη να το αλλάξω νωρίτερα.

Εννοείται ότι σκέφτομαι έτσι και αυτός είναι ο στόχος μου..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions