Νίκο, για να καταλάβω λίγο γιατί χάθηκα:
Τί μέγεθος σε εξυπηρετεί στη συσκευή και για τί budget μιλάμε?
Το σημαντικό για εμένα να είναι μικρό..τώρα έχω 4,7 αλλά το σασί του πλέον σε bezeless είναι 5,8
Η μία επιλογή είναι το samsung a20e στα 5,9 περίπου και σε ios το καινούργιο που θα κυκλοφορήσει τώρα σε 4,7
Στο budget δεν έχω κάτι στάνταρ.. αν αξίζει κάτι θα το πάρω
Επειδή τις τελευταίες μέρες στα φόρουμ τεχνολογίας γίνεται χαμός από τα apple fanboys για το καινούργιο see, λες και ανακαλύφτηκε πάλι ο τροχός, ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως μιλάμε για μια συσκευή με σχεδιασμό 4ετιας, με οθόνη 4,7" και ανάλυσης 720p που δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει για σερφαρισμα την σήμερον ημέρα, και το σημαντικότερο: μπαταρία 1800mAh!!!! Ναι μεν έχει σύγχρονο επεξεργαστή, αλλά μέχρι εκεί....Τα της "υποστήριξης" για 4,5 χρόνια σε αναβαθμίσεις, εγώ προσωπικά τα ακούω βερεσε... Ξεχνάμε μάλλον τον χαμό που είχε γίνει στο παρελθόν, όταν αποδεδειγμένα η Αpple επιβάρυνε τα κινητά με τις αναβαθμίσεις για να σε οδηγήσει σε αγορά νέας συσκευής..... Τέλος, προσωπικά πάλι μιλώντας, θεωρώ τα 500 ευρώ υπερβολικά για αυτό που είναι η συγκεκριμένη συσκευή.... Υπάρχουν προτάσεις εκεί έξω.....