Αποστολέας Θέμα: Apple  (Αναγνώστηκε 19618 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Apple
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 00:00:41 πμ »
Άλλαξαν οι εποχές
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 10:28:36 πμ »
Εγώ προσπαθώ να δείχνω κάτι εντυπωσιακό σε κάποιον που δε γνωρίζει το ρολόι καθόλου. Πρέπει να υπάρξει κάτι που θα σαγηνεύσει τον άλλον. Ένα εντυπωσιακό open back, μια ιστορία, ένα δυνατό χαρακτηριστικό (τιτάνιο, lume, χρονογράφος κτλ κτλ), χρονολογία. Αγόρασε ντελιβεράς μου certina ds podium automatic. Προωθώ πολύ το ρολόι στον κόσμο. Χωρίς βέβαια να δείχνω τα ακριβά κομμάτια ή να αναφέρω τιμές.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
PK73,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 11:03:41 πμ »
Ποιο μοντέλο πήρε?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος zikos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 11:09:18 πμ »
Η μόδα παιδιά
Για όλα φταίει η μόδα και η ψυχολογία της αγέλης
Ο γιος μου (19 χρόνων) μέχρι τώρα ,στις εξόδους του όλο και μου ζητούσε κάποιο ρολόι
Η κόρη μου(20 χρόνων) δεν είχε φορέσει ποτέ ρολόι στη ζωή της
Εχθές που είχαν μαζευτεί και ψήνανε με την παρέα τους,απο τα 12 παιδιά,τα 7 φορούσαν smartwatch(5 apple+2 που δεν καταλαβα τι ηταν)
Κανονικό ρολόι κανένα
Όλα τα παιδιά ίδιο στυλ
Τα αγόρια ,κοντό μαλλί (πολύ  κοντό), σκουρόχρωμα ρούχα και μούσι
Τα κορίτσια,ιδιο ντύσιμο και ίδιο βάψιμο
Και εμείς στα νιάτα μας ακολουθούσαμε κάποιες τάσεις αλλά τώρα ντύνονται και φέρονται ,σαν να ζουν μέσα στο instagram
Δεν τους άρχισα  κουβέντα για τα ρολόγια, επειδή θα ακουγόμουν σαν τους θείους που μας έδιναν συμβουλές όταν ήμασταν μικροί

friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Badass Gentleman,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 12:09:10 μμ »
Ποιο μοντέλο πήρε?

Αυτό. Το πίσω είναι δικό μου.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 12:09:56 μμ »
Η μόδα παιδιά
Για όλα φταίει η μόδα και η ψυχολογία της αγέλης
Ο γιος μου (19 χρόνων) μέχρι τώρα ,στις εξόδους του όλο και μου ζητούσε κάποιο ρολόι
Η κόρη μου(20 χρόνων) δεν είχε φορέσει ποτέ ρολόι στη ζωή της
Εχθές που είχαν μαζευτεί και ψήνανε με την παρέα τους,απο τα 12 παιδιά,τα 7 φορούσαν smartwatch(5 apple+2 που δεν καταλαβα τι ηταν)
Κανονικό ρολόι κανένα
Όλα τα παιδιά ίδιο στυλ
Τα αγόρια ,κοντό μαλλί (πολύ  κοντό), σκουρόχρωμα ρούχα και μούσι
Τα κορίτσια,ιδιο ντύσιμο και ίδιο βάψιμο
Και εμείς στα νιάτα μας ακολουθούσαμε κάποιες τάσεις αλλά τώρα ντύνονται και φέρονται ,σαν να ζουν μέσα στο instagram
Δεν τους άρχισα  κουβέντα για τα ρολόγια, επειδή θα ακουγόμουν σαν τους θείους που μας έδιναν συμβουλές όταν ήμασταν μικροί (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Είναι καθαρά θέμα ηλικίας.
Όταν πιάσουν τα πρώτα δικά τους χρήματα και θελήσουν να διαφοροποιηθούν από την <αγέλη>  ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κοιτάξουν τα αγόρια είναι ένα μηχανικό ρολόι.
Συνεργαζομαι με ηλικίες 25-35 και όλοι τους ψάχνονται για το επόμενο καλό τους ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
zikos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 12:23:35 μμ »
Εγώ προσπαθώ να δείχνω κάτι εντυπωσιακό σε κάποιον που δε γνωρίζει το ρολόι καθόλου. Πρέπει να υπάρξει κάτι που θα σαγηνεύσει τον άλλον. Ένα εντυπωσιακό open back, μια ιστορία, ένα δυνατό χαρακτηριστικό (τιτάνιο, lume, χρονογράφος κτλ κτλ), χρονολογία. Αγόρασε ντελιβεράς μου certina ds podium automatic. Προωθώ πολύ το ρολόι στον κόσμο. Χωρίς βέβαια να δείχνω τα ακριβά κομμάτια ή να αναφέρω τιμές.

ωραιότατος ο ντελιβεράς, χρόνια τώρα σε παρέες φίλων ή γνωστών όποτε η κουβέντα πάει σε ρολόγια προσπαθώ να τους πείσω για την ανωτερότητα των ωρολογιακών εταιριών έναντι των fashion κλπ
όταν πάει ειδικά στα smartwatches γίνεται "μάχη" , υπάρχουν υπέρ και κατά οκ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 12:36:54 μμ »
Το αυτόματο,δεν δινει πληροφορίες όπως ένα smartwatch,ασε που έχει κόστος σέρβις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 12:42:56 μμ »
Τα smartwatches κάθε χρόνο μετά την αγορά χάνουν το 30-50%της αξίας τους.Apple watches τριετίας είναι καθαρά μουσειακά αντικείμενα για τους tech freaks και εκτός ενδιαφέροντος .Το αντίθετο συμβαίνει τα τελευταία 20 χρόνια με τα καλά μηχανικα ρολόγια και φυσικά τα βιντάζ.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Thodorisklm,Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 12:57:46 μμ »
Τα smartwatch καλό κάνουν στην αγορά ρολογιού.Εκπαιδεύουν μια γενιά,που αλλιώς δε θα φόραγε τίποτα,στο να έχουν ένα ρολόι στο χέρι.Και αργότερα θα θελήσουν και το ακριβό όπως είπε ο Σπύρος.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Spyoly,Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 13:11:42 μμ »
Λύπαμαι, αλλά αν αύριο έβγαινε ένας νόμος που να απαγόρευε την κατοχή πάνω από ενός ρολογιού χειρός ανά άνθρωπο, το Garmin θα κρατούσα. Υπερ ανθεκτικό, πλήθος πληροφοριών και δυνατοτήτων, όμορφο (υποκειμενικά).
Αν θα επέλεγα να το πάρω μαζί μου αν ο κόσμος καταστρεφόταν και γινόμασταν The Walking Dead; Προφανώς όχι, πού θα το φόρτιζα;

Τα smartwatches δεν βοηθάνε πραγματικά την αγορά ρολογιού. Και όποιος νεαρός αποφασίσει να περάσει κάποια στιγμή από το smartwatch στο "καλό" ρολόι, θα το κάνει μόνο για τους λάθος λόγους. Θα βάλει τον πεθερό του να του πάρει ένα, θα το πάρει με το πρώτο του μπόνους/μισθό, θα το φοράει στις χαρές και στα πανηγύρια και αυτό ήταν. Θα μου πείτε βέβαια ότι την εταιρία δεν την νοιάζει πού θα το φοράει ο αγοραστής το ρολόι, αλλά να το πουλήσει. Αλλά έτσι δεν θα πουλήσει δεύτερο και τρίτο στον ίδιο άνθρωπο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 13:19:05 μμ »
Τα garmin είναι άλλη φάση...!
Ακομα με ψήνει αυτό εδώ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
1
No reactions
No reactions
No reactions
Members reacted wow:
Thodorisklm,
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Thodorisklm

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 13:19:50 μμ »
Κάτοχος αρκετών  smartwatches, πλέον έχω κρατήσει μόνο ένα το οποίο δεν χρησιμοποιώ. Το Pebble. Tα ρολόγια αυτά ,στην πλειοψηφία τους, είναι μια πετυχημένη προσπάθεια των εταιρίων κινητής να μας πουλήσουν 2 φορές το ίδιο προιον.  8)αγοραζουμε πρωτα το κινητό και μετά το ρολόι το οποίο κάνει ακριβώς ο,τι και το κινητό αλλά το φοράς στο χέρι ;D.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
PK73,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 13:21:43 μμ »
Κάτοχος αρκετών  smartwatches, πλέον έχω κρατήσει μόνο ένα το οποίο δεν χρησιμοποιώ. Το Pebble. Tα ρολόγια αυτά είναι μια πετυχημένη προσπάθεια των εταιρίων κινητής να μας πουλήσουν 2 φορές το ίδιο προιον.  8)αγοραζουμε πρωτα το κινητό και μετά το ρολόι το οποίο κάνει ακριβώς ο,τι και το κινητό αλλά το φοράς στο χέρι ;D.
Δεν έχεις άδικο...!
Πάντως και η tag έχει πολύ ωραίο smartwatch..
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Thodorisklm,Beastaras,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουάριος 05, 2023, 13:21:50 μμ »
Λύπαμαι, αλλά αν αύριο έβγαινε ένας νόμος που να απαγόρευε την κατοχή πάνω από ενός ρολογιού χειρός ανά άνθρωπο, το Garmin θα κρατούσα. Υπερ ανθεκτικό, πλήθος πληροφοριών και δυνατοτήτων, όμορφο (υποκειμενικά).
Αν θα επέλεγα να το πάρω μαζί μου αν ο κόσμος καταστρεφόταν και γινόμασταν The Walking Dead; Προφανώς όχι, πού θα το φόρτιζα;

Τα smartwatches δεν βοηθάνε πραγματικά την αγορά ρολογιού. Και όποιος νεαρός αποφασίσει να περάσει κάποια στιγμή από το smartwatch στο "καλό" ρολόι, θα το κάνει μόνο για τους λάθος λόγους. Θα βάλει τον πεθερό του να του πάρει ένα, θα το πάρει με το πρώτο του μπόνους/μισθό, θα το φοράει στις χαρές και στα πανηγύρια και αυτό ήταν. Θα μου πείτε βέβαια ότι την εταιρία δεν την νοιάζει πού θα το φοράει ο αγοραστής το ρολόι, αλλά να το πουλήσει. Αλλά έτσι δεν θα πουλήσει δεύτερο και τρίτο στον ίδιο άνθρωπο.
Αρα,έχουν μέλλον
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions