Θα κατεβασεις στο iPhone εφαρμογη απο το ιντερνετ (bypassing AppStore) απο Κινεζικη ιστοσελιδα...
Εγω δεν το κανα για κανενα λογο....
Ελλοχεύει κινδύνους λες?
Εγω προσωπικά, ΔΕΝ θα το έκανα 
Αν δε κουράζω, επειδή έχω apple watch, από άποψη ασφάλειας;
ΔΕΝ κουραζεις

Ειναι ΚΑΘΑΡΑ θεμα ασφαλειας.
Καθε τρεις και λιγο ακουμε και διαβαζουμε για συσκευες Android να εχουν εχουν προβληματα ασφαλειας, λογο εφαρμογων (malware apps) που κατεβαζουν οι χρηστες μεσω Google Play Store και αυτες στη συνεχεια καταγραφουν δραστηριοτητα, υποκλεπτουν επικοινωνιες, καταγραφουν passwords, ελεγχουν smartHome συσκευες και υποκλεπτουν τραπεζικα στοιχεια.
Η apple, για να μην εχει τετοια προβληματα, προσεχει ΠΑΡΑ πολυ το τι βαζει στο AppStore
Καθε εφαρμογη που φτιαχνει καποιος developer, περναει απο ελεγχο της Apple και μονο αν ειναι OK μπαινει στο AppStore.
Με τον τροπο που περιγραφουν στο βιντεο, απλα ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ολες τις δικληδες ασφαλειας της Apple και επιτρεπουμε σε εναν κινεζο, που φτιαχνει προσωψεις για τα iWatch, να εχει πληρη προσβαση στις δυο συσκευες, μεσω εφαρμογης που τρεχει σε Developer mode.
Και εχει και πλατφορμα αγορας, οπου μπορεις να βαλεις και την πιστωτικη σου ή τον λογαριασμο PayPal σου.
Πες οτι ο συγκεκριμενος κινεζος ειναι γαμω τα παιδια και πολυ τιμιος και δεν εχει περασει απο το μυαλο του να σε φεσωσει.
Τι γινεται με ολους αυτους που φτιαχνουν watch-faces τυπου Rolex, AP, PP κτλ;;;
Ενας απατεωνας να βρεθει, μπορει μεσω της φαρμογης που τρεχει σε Developer mode, να σου κανει τη ζωη περιπετεια, με ατελειωτες αλλαγες password και pin
Για τους παραπανω λογους, ΕΓΩ δεν θα το εγκαθηστουσα ποτέ