Μερικές σκέψεις περι σμαρτ ρολογιών και ειδικά για το apple...
Τον Οκτωβρίο 2020, είπαμε με την σύζυγό να προβούμε στην αγορά 2 ρολογιών apple watch 6, ένα μπλε σκουρο κι ενα χρυσο. Μεχρι τότε καμια επαφη και οι 2 μας με smart watch γενικα...
Παραγγέλνουμε πρώτα το μπλε σκούρο, και για να μην τα πολυλογώ, μεγάλος ενθουσιασμός στην αρχή!!!! Όπως και να το κανείς είναι πανέμορφο, είναι κάτι διαφορετικό!!! Ο αρχικός ενθουσιασμός όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισε να φεύγει... και κάθε φορά, φεύγει πιο πολύ, όταν πας να φορτίσεις. Όταν πας κάπου και πρέπει να θυμηθείς να πάρεις μαζί σου επιπλέον φορτιστή, εκτός του κινητού δηλαδή. Όταν μια ηλιόλουστη μέρα έχεις όρεξη για ποδήλατο, λες θα το λιώσω μέχρι τελευταίας ρανίδας της πεταλιάς, βάζεις την ποδηλατική στολή σου, φουλάρεις το παγούρι νερό, αρπάζεις μια μπανάνα για το δρόμο, κράνος και τα συναφή, πας να φορέσεις την ρολογάρα σου και βλέπεις......................... χαμήλ μπατάρ 14% ξέρω 'γώ!!! Μα θα μου πεις, και 'σύ δεν ήξερες ότι θα πήγαινες βόλτα? δεν το έβαζες αποβραδίς δηλαδής εις τον μαγνητικόν φορτιστή? Τι περίμενες, να σου στείλει email ο Tim Cook, για υπενθύμιση? Ε ΟΧΙ ρε φίλε!!! καλά έκανα και δεν το θυμήθηκα!!! γιατί δεν περιστρέφεται η ζωή μου γύρω απο ένα apple watch... γιατί δεν θέλω αγχωτικά να έχω το μυαλό μου, οτι την ταδε μερα και ωρα περιπου, να θυμηθω να φορτίσω... γιατί απλά δεν θέλω άλλη μια σκοτούρα στο κεφάλι μου!
Το δια ταύτα είναι ότι το ρολόι το χρησιμοποιεί η σύζυγος, ενώ εγώ ακόμα κι αν θα βγω για μεγάλη ποδηλατοβόλτα παίζει να μην το πάρω, διότι θα βάλω το STRAVA στο κινητό, ενώ αν το πάρω, θα είναι μόνο για να δω σφυγμούς κτλ.
Το θέμα λοιπόν της φόρτισης, είναι μεγάλο αρνητικό για μένα... δε λέω ότι το μισώ και ότι μετάνιωσα για την αγορά, λέω απλά ότι δεν με βόλεψε...
Αν θα ξανάπαιρνα? όχι, αλλά ποτέ μη λες ποτέ!!! δεν ξέρουμε τι λειτουργίες θα έχει πχ το AW8 !!!