ΟΜΩΣ , αν αποδειχθει οτι το εμβολιο θα σταματησει την πανδημια και ο εμβολιασμενος δεν μεταδιδει τον κοβιντ , τοτε ΝΑΙ , μπορω να δικαιολογησω τον επειγον υποχρεωτικο εμβολιασμο .
Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το εμβόλιο θα σταματήσει την πανδημία. Όχι τον COVID αυτόν καθεαυτό, αλλά την κατάσταση αυτή που ζούμε (που δεν έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη ιστορία του ανθρώπου). Οι εμβολιασμένοι έχουν μικρότερο ιικο φορτίο, κολλάνε οι ίδιοι δυσκολότερα, κολλάνε τους άλλους δυσκολότερα και την περνάνε σε συντριπτική πλειοψηφία ελαφρύτερα.
Θα χρειαστεί και τριτη, ίσως και τέταρτη δόση και αυτό δεν είναι θέμα ιατρικό αλλά logistics. Αν μπορούσαμε αύριο να ξυπνήσουμε με 7.5δις (ή το 75% αυτών) εμβολιασμένων τότε θα τελειώναμε. Αλλά η διαδικασία όλη, από την παραγωγή μέχρι την διανομή, παίρνει χρόνο, ανθρωποώρες και χρήμα. Όταν 10 μήνες μετά τον πρώτο εμβολιασμό έχεις κόσμο που θέλει και δεν μπορεί να κάνει ούτε μια δόση, και ταυτόχρονα έρχεται η ώρα για τρίτη ή και τέταρτη δόση σε εκείνον τον πρώτο εμβολιασμένο, καταλαβαίνεις ότι δημιουργείται θέμα.
Τέλος πάντων, εγώ θα σταματήσω την κουβέντα εδώ γιατί άρχισαν να πέφτουν «κοσμιότητες» στο νήμα.
Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν, γιαυτο άλλωστε δεν παραθέτω και πηγές. Οποίος θέλει, το Ίντερνετ είναι ανοιχτό, ψάχνει και βρίσκει. Προσωπικά έχω κάνει την έρευνα μου και έχω πάρει την απόφαση μου και για μένα και για την οικογένεια μου.
Θα αναφέρω μόνο κάτι που διάβαζα τις προάλλες. Έχουν αρχίσει να έρχονται στην επιφάνεια έρευνες που δείχνουν οτι το ποσοστό των καρκίνων που δεν επιφέρουν θεραπεία έχει ανεβεί μέσα στην πανδημία, ενώ και σε αυτούς που θεραπεύονται έχει μεγαλώσει ο μέσος όρος του μεγέθους των όγκων στην πρώτη εξέταση. Ο λόγος είναι οτι ο κόσμος δεν μπορεί να πάει να εξεταστεί στα γεμάτα από COVID νοσοκομεία.