Αποστολέας Θέμα: Κορωνοϊός  (Αναγνώστηκε 67635 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
Απ: Κορωνοϊός
« Απάντηση #825 στις: Αύγουστος 22, 2021, 14:10:57 μμ »
Λέγαμε για τα τρολ 0,60€ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά βλέπω οι Γαλαζαίοι έχουν κάνει σοβαρή δουλειά. Πιάσαν τόπο τα 40μύρια στα μέσα μαζικού επηρεασμού.

Θα μου πεις φίλε Γιάννη - εάν επιθυμείς φυσικά- τί έχεις σπουδάσει και με τί ασχολείσαι επαγγελματικά ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #826 στις: Αύγουστος 22, 2021, 14:15:05 μμ »
Θα μου πεις φίλε Γιάννη - εάν επιθυμείς φυσικά- τί έχεις σπουδάσει και με τί ασχολείσαι επαγγελματικά ?

Είμαι ταξιτζής, για αυτό τα ξέρω όλα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #827 στις: Αύγουστος 22, 2021, 14:17:41 μμ »
Είμαι ταξιτζής, για αυτό τα ξέρω όλα.

Σεβαστό να μην θες να απαντήσεις...
Επέτρεψε όμως και σε εμάς "τα πρόβατα" να σχηματίζουμε γνώμη ακούγοντας τους ειδικούς που προβάλουν τα ΜΜεπηρρεασμου... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #828 στις: Αύγουστος 22, 2021, 14:18:36 μμ »
Γιώργο 77,ρολεξακιας το αντέχω, αλλά και εμβόλιο μαζί,πάει πολύ! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #829 στις: Αύγουστος 22, 2021, 14:19:10 μμ »
....η απάντησή μου, κουμπώνει με την ανωτέρω απάντηση.

Σε περιόδους κρίσης, η ταχύτητα είναι πιο σημαντική από την ακρίβεια.

Ναι, δεν είχαν χρόνο ( ....εκτός και αν ήταν φτιαχτό για να κονομήσουν οι φαρμακευτικές ), οι αντιδράσεις ΕΠΡΕΠΕ να είναι ταχύτατες, και εννοείται, ότι το επιστημονικό δείγμα δεν είναι αρκετά μεγάλο, για να υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα τόσο γρηγορα.

Ετσι γίνεται πάντα, οταν δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου.

Λάθη, από κάποιες εφαρμογές θα γίνουν, μέχρι τα στατιστικά (........πολύς κόσμος / ανάλυση των επιπτώσεων σε βάθος χρόνου ), καταδείξουν τις ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ωφέλειες / παρενέργειες.

Τα υπόλοιπα, είναι σχολιασμοί κάποιων επιστημόνων που θέλουν να βγούν στο προσκήνιο, κάποιων που απέκτησαν ειδικότητας με αυτά που ακούνε ( .....πχ την κα Μάγδα ), αλλά, κανένας δεν μας λέει ακλομα ΟΛΗ την αλήθεια, γιατί, εκεί στα υπόγεια των ερευνών, έχει ομερτά, κανένας δεν θα μας πεί τι ακριβώς έγινε και ποιοι είναι οι κίνδυνοι, μια και αυτοί ακόμα δεν ξέρουν, και εάν έχουν ενδείξεις, να είμαστε σίγουροι ότι ΔΕΝ θα μας τα πούνε.
Γιωργο συμφωνουμε .

Εδω ομως τιθεται ηθικο ζητημα .

Οπως καποιος εχει το δικαιωμα μεσα σε ολη αυτη την αβεβαιοτητα και το επειγον του πραγματος , να προστατευσει τον εαυτο του  κανοντας το εμβολιο , νομιζω ειναι δικαιωμα και καποιου αλλου να θελει να προστατευσει τον εαυτο του , μη κανοντας το .

ΟΜΩΣ , αν αποδειχθει οτι το εμβολιο θα σταματησει την πανδημια και ο εμβολιασμενος δεν μεταδιδει τον κοβιντ , τοτε ΝΑΙ , μπορω να δικαιολογησω τον επειγον υποχρεωτικο εμβολιασμο .

Νομιζω ειναι απλη η σκεψη μου και δεν χωραει 5g , ψεκασμενους και τσιπακια .
Ουτε 11 εκατονμυρια ΜΕΘ και αντιπολιτευση .

Γραμμενους τους εχω και αυτους και τους προηγουμενους και ολους τους προηγουμενους ή επομενους .

Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #830 στις: Αύγουστος 22, 2021, 14:20:12 μμ »
Γιώργο 77,ρολεξακιας το αντέχω, αλλά και εμβόλιο μαζί,πάει πολύ! ;D

Είναι οι παρενέργειες απο το μονοδοσικό που έκανα....
 :D ;D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #831 στις: Αύγουστος 22, 2021, 14:23:22 μμ »
Κανα σαμπουάν δώρο,είχε? ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #832 στις: Αύγουστος 22, 2021, 14:25:34 μμ »
Κανα σαμπουάν δώρο,είχε? ;D

Φυσικά, το "όχι πια δάκρυα"...
 :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #833 στις: Αύγουστος 22, 2021, 14:27:14 μμ »
Αυτά είναι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #834 στις: Αύγουστος 22, 2021, 14:41:35 μμ »
Βρε παιδιά,δεν πάει να κόψει ο καθένας σβέρκο και παΐδια και να κάνει ό,τι θέλει.Πραγματικα αδιάφορο μου είναι αν ο χ δεν εμβολιαστεί,αν καπνίζει 2 πακέτα τη μέρα,αν φοράει ζώνη όταν οδηγάει ,αν προσέχει,αν αν αν ...Οι δικοι μου με νοιάζει να είναι καλά και για τους άλλους στο ελάχιστο δε με ενδιαφέρει τι θα κάνουν.Ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει και ο καθένας με τη νοημοσύνη του πορεύεται γενικά στη ζωή του.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #835 στις: Αύγουστος 22, 2021, 14:50:42 μμ »
Λέγαμε για τα τρολ 0,60€ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά βλέπω οι Γαλαζαίοι έχουν κάνει σοβαρή δουλειά. Πιάσαν τόπο τα 40μύρια στα μέσα μαζικού επηρεασμού.
Τους 700 δε μου είπες πως τους έβγαλες,εκτός κι αν δε το πρόσεξα.Έβγαλες ότι οι των 70 και πάνω με υποκείμενα ή μη και οι κάτω των 70 με υποκείμενα έχουν πεθάνει και δε το ξέρουν γενικά και το υπόλοιπο 5% μόνο δλδ οι 700 πέθαναν από κορωνοιό   ;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος criss6

• Sr. Member
  • ¯\_(シ)_/¯
    • Προφίλ
« Απάντηση #836 στις: Αύγουστος 22, 2021, 14:55:40 μμ »
Σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιων. 2 χρόνια στον παιδικό σταθμό το τι έχουν ακουσει τα αυτια μου... και το τι έχουμε να αντιμετωπισουμε στο νηπιαγωγίω και δημοτικό....
Το αντιεμβολιαστικό κίνημα που φαινόταν ότι ήταν απλά μία ηλίθια αμερικανιά της μέσης Carol που ανακάλυψε ότι μας μπολιάζουν, εχει ριζώσει για τα καλά και στα μέρη μας.
Τυπικά ναι, είναι υπχρεωτικά τα εμβόλια. Πρακτικά, η φωτοτυπια που σου ζηταει ο κάθε παιδικός/σχολείο να καταθέσεις κατα την εγγραφή, είναι για γέλια. Υπάρχουν γκρουπ του τυπου "μαμαδες του φεισμπουκ" και "χωραμε 1000000 ενμβολιαστοι σε 1 σελιδα" που ζητανε βιβλιαριο ταξικου προβατου να το βγαλουν φωτοτυπια να το πανε στο σχολείο. Υπαρχουν επισης αντιεμβολιαστες γιατροι γνωστοι στους κυκλους αυτους που υπογραφουν οτι τα παιδια ειναι πληρως εμβολιασμενα.
Επίσης απο το προνηπιο ειναι υποχρεωτική εκπαίδευση. οπότε, δεν μπορει το σχολείο να σου απαγορευσει να πας το παιδί σου ακόμα και μη εμβολιασμένο. Με κάποιο τρόπο θα πάει.
Ειμαι σχεδον σίγουρος ότι με όλη την κατασταση που βιωνουμε, το γενικότερο αντιεμβολιαστικό κίνημα θα αυξηθεί. Και οι ανοχές μου για το πόσο μπορώ αδιαφορώ με ηλίθιες συμπεριφορες γύρω μου, έχουν εξαντληθεί. 2 χρόνια τώρα κόλλησα ότι υπάρχει εκει έξω, γιατί γονείς πάνε τα παιδιά τους άρρωστα στον παιδικό . Υπάρχει μεγάλη ανευθυνότητα. Το κακό με τους αντιεμβολιαστές είναι ότι δεν σκανε κιολας, δε το κανουν στα μουλωχτά και να παει στο διαολο. Όχι, πρεπει να πουν τη γνωμη τους γκαριζοντας, λεγοντας σε προβατο και ότι ξεχειλίζουν με σοφία που εσυ δεν ειχες την τυχη να διδαχτείς γιατι εισαι συστημικό ανθρωπακι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #837 στις: Αύγουστος 22, 2021, 15:02:58 μμ »

ΟΜΩΣ , αν αποδειχθει οτι το εμβολιο θα σταματησει την πανδημια και ο εμβολιασμενος δεν μεταδιδει τον κοβιντ , τοτε ΝΑΙ , μπορω να δικαιολογησω τον επειγον υποχρεωτικο εμβολιασμο .

Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το εμβόλιο θα σταματήσει την πανδημία. Όχι τον COVID αυτόν καθεαυτό, αλλά την κατάσταση αυτή που ζούμε (που δεν έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη ιστορία του ανθρώπου). Οι εμβολιασμένοι έχουν μικρότερο ιικο φορτίο, κολλάνε οι ίδιοι δυσκολότερα, κολλάνε τους άλλους δυσκολότερα και την περνάνε σε συντριπτική πλειοψηφία ελαφρύτερα.

Θα χρειαστεί και τριτη, ίσως και τέταρτη δόση και αυτό δεν είναι θέμα ιατρικό αλλά logistics. Αν μπορούσαμε αύριο να ξυπνήσουμε με 7.5δις (ή το 75% αυτών) εμβολιασμένων τότε θα τελειώναμε. Αλλά η διαδικασία όλη, από την παραγωγή μέχρι την διανομή, παίρνει χρόνο, ανθρωποώρες και χρήμα. Όταν 10 μήνες μετά τον πρώτο εμβολιασμό έχεις κόσμο που θέλει και δεν μπορεί να κάνει ούτε μια δόση, και ταυτόχρονα έρχεται η ώρα για τρίτη ή και τέταρτη δόση σε εκείνον τον πρώτο εμβολιασμένο, καταλαβαίνεις ότι δημιουργείται θέμα.

Τέλος πάντων, εγώ θα σταματήσω την κουβέντα εδώ γιατί άρχισαν να πέφτουν «κοσμιότητες» στο νήμα.

Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν, γιαυτο άλλωστε δεν παραθέτω και πηγές. Οποίος θέλει, το Ίντερνετ είναι ανοιχτό, ψάχνει και βρίσκει. Προσωπικά έχω κάνει την έρευνα μου και έχω πάρει την απόφαση μου και για μένα και για την οικογένεια μου.

Θα αναφέρω μόνο κάτι που διάβαζα τις προάλλες. Έχουν αρχίσει να έρχονται στην επιφάνεια έρευνες που δείχνουν οτι το ποσοστό των καρκίνων που δεν επιφέρουν θεραπεία έχει ανεβεί μέσα στην πανδημία, ενώ και σε αυτούς που θεραπεύονται έχει μεγαλώσει ο μέσος όρος του μεγέθους των όγκων στην πρώτη εξέταση. Ο λόγος είναι οτι ο κόσμος δεν μπορεί να πάει να εξεταστεί στα γεμάτα από COVID νοσοκομεία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #838 στις: Αύγουστος 22, 2021, 15:03:07 μμ »
Το ζήτημα του αρρώστου παιδιού στο σχολείο γενικά δεν έχει να κάνει με τον εμβολιασμό ή μη, περισσότερο αφορά την προστασία του γονέα εργαζόμενου σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά οκ. Άλλο θέμα.
Το ζήτημα της μη έγκαιρης αντιμετώπισης άλλων ασθενειών εν μέσω πανδημίας είναι πολιτική επιλογή, επίσης μεγάλη συζήτηση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #839 στις: Αύγουστος 22, 2021, 15:17:39 μμ »
Το ζήτημα της μη έγκαιρης αντιμετώπισης άλλων ασθενειών εν μέσω πανδημίας είναι πολιτική επιλογή, επίσης μεγάλη συζήτηση.

Οι έρευνες που διάβασα (τουλάχιστον οι συγκεκριμένες) ήταν ΗΠΑ και Καναδάς. Φαντάζομαι υπάρχουν και άλλες τέτοιες, πιθανότατα και από Ελλάδα απλά οι συγκεκριμένες που έχω στο μυαλό μου ήταν από εκεί.
Απλά πληροφοριακά το λέω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions