Αποστολέας Θέμα: Κορωνοϊός  (Αναγνώστηκε 67618 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κορωνοϊός
« Απάντηση #795 στις: Αύγουστος 22, 2021, 10:53:45 πμ »
Άσχετα με το κόστος και ποιος πληρώνει, κάποια δηλαδή είναι υποχρεωτικά να γίνουν και για κάποια αποφασίζει ο γονιός;

Όποτε αν είναι έτσι τα πράγματα, σε ποια βάση αντιτίθενται κάποιοι για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον COVID?

Θέλω να διαβάσω και το άρθρο/ψήφισμα/γνωμοδότηση της ΕΕ που παρέθεσε ο Νίκος παραπάνω με την πρώτη ευκαιρία. Αν αναφέρεται εκεί, με συγχωρείτε, είναι στο queue για διάβασμα.

(Μην επαναλαμβάνομαι, δεν ψάχνω να διαφωνήσω, ούτε να ειρωνευτώ, απλά θέλω να καταλάβω όλες τις εμπεριστατωμένες και κόσμιες απόψεις)
Ακριβως ετσι καποια ειναι υποχρεωτικα .
Άλλα τα εχουμε κανει με δικη μας θεληση και κοστος .

Να μιλησω μονο για εμενα .

Το εμβολιο το εκανα για προστασια δικη μου και των κοντινων μου προσωπων .

Μπορω να καταλαβω ομως καποιον που φοβαται , διοτι ειναι ενα εμβολιο που περασε τις δοκιμες και τις εγκρισεις με ταχυτητα φωτος .

Και βεβαια , ο τροπος που προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο να το κανει , ειναι εντελως λαθος .

Εχουν πει παρα πολλες ανακριβειες 2 χρονια τωρα , εχουν αλλαξει τροπους , αποψεις για την αντιμετωπιση του ιου και δεν υπαρχει μια κοινη συνισταμενη .

Αυτο μου δινει να καταλαβω οτι πανε ψαχνοντας ( δικαιως , αφου ειναι κατι καινουριο ) , αλλα δικαιως και ο κοσμος φοβαται ή εναντιωνεται βλεποντας αυτη την αβεβαιοτητα , αναμεσα στους υπευθυνους .

Το φαινομενο ειναι παγκοσμιο και θα επρεπε ολοι μας να αναλογιστουμε γιατι ενα τοσο μεγαλο μερος του πληθυσμου δεν θελει να εμβολιαστει .
Μονο αυτοι φταινε ;
Ειναι ολοι ψεκασμενοι ;
Καποιοι μπορει να ειναι φανατικοι , ναι .
Καποιοι φανατικοι υπαρχουν και σε αυτους που εμβολιαστηκαν .

Μηπως οι ενεργειες και η ρητορικη κυβερνησεων , γιατρων και επιστημονων , ειναι προς λαθος κατευθυνση ;

Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #796 στις: Αύγουστος 22, 2021, 10:59:39 πμ »

................ ώστε να καλυφθεί η ανεπάρκεια της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει σοβαρά και πολύπλευρα την πανδημία.

Να ρίξουμε λοιπόν την κυβέρνηση.  ;D

Δεν είμαι επιθετικός, είμαι απλώς ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟΣ. :P

Πιστεύει κάποιος, ότι η οιαδήποτε κυβέρνηση, θα έκανε κάτι το διαφορετικό ? Εκτός και εάν, χοροπηδάγαμε στο Σύνταγμα. ή κάναμε ευχέλαια.

Η κυβέρνηση αυτή, έκανε ότι θα έκανε μια λογική και σύγχρονη κυβέρνηση. Εβγαλε μπροστά την επιστημονική κοινότητα, που ήταν σε επαφή με την διεθνή επιστημονική κοινότητα, που παρακολουθούσε, και έκανε αυτά τα οποία ήταν ενδεδειγμένα, κάθε φορά με τα δεδομένα της εξέλιξης.

Και δεδομένου του ταξιδιού σε "αχαρτογράφητα νερά" ( ....άλλη προσφιλής έκφραση  ;) ), τα πήγε εξαιρετικά καλά.

Και δεν υπερασπίζομαι κανέναν. Εκφράζω καθαρά την προσλαμβάνουσά μου, βάσει της εμπειρίας μου και της λογικής μου.

Κάποια θέματα, είτε παρουσιάζονται σε αεροπλάνο εν ώρα πτήσης, είτε σε επιχείρηση με έκτακτο περιστατικό, αντιμετωπίζονται by the book, ακολουθώντας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ διαδικασίες.

Αυτό έκαναν και οι κυβερνώντες. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #797 στις: Αύγουστος 22, 2021, 11:09:24 πμ »
........................
Μπορω να καταλαβω ομως καποιον που φοβαται , διοτι ειναι ενα εμβολιο που περασε τις δοκιμες και τις εγκρισεις με ταχυτητα φωτος .

Και βεβαια , ο τροπος που προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο να το κανει , ειναι εντελως λαθος .

Εχουν πει παρα πολλες ανακριβειες 2 χρονια τωρα , εχουν αλλαξει τροπους , αποψεις για την αντιμετωπιση του ιου και δεν υπαρχει μια κοινη συνισταμενη .

Αυτο μου δινει να καταλαβω οτι πανε ψαχνοντας ( δικαιως , αφου ειναι κατι καινουριο ) , αλλα δικαιως και ο κοσμος φοβαται ή εναντιωνεται βλεποντας αυτη την αβεβαιοτητα , αναμεσα στους υπευθυνους .
.................

....η απάντησή μου, κουμπώνει με την ανωτέρω απάντηση.

Σε περιόδους κρίσης, η ταχύτητα είναι πιο σημαντική από την ακρίβεια.

Ναι, δεν είχαν χρόνο ( ....εκτός και αν ήταν φτιαχτό για να κονομήσουν οι φαρμακευτικές ), οι αντιδράσεις ΕΠΡΕΠΕ να είναι ταχύτατες, και εννοείται, ότι το επιστημονικό δείγμα δεν είναι αρκετά μεγάλο, για να υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα τόσο γρηγορα.

Ετσι γίνεται πάντα, οταν δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου.

Λάθη, από κάποιες εφαρμογές θα γίνουν, μέχρι τα στατιστικά (........πολύς κόσμος / ανάλυση των επιπτώσεων σε βάθος χρόνου ), καταδείξουν τις ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ωφέλειες / παρενέργειες.

Τα υπόλοιπα, είναι σχολιασμοί κάποιων επιστημόνων που θέλουν να βγούν στο προσκήνιο, κάποιων που απέκτησαν ειδικότητας με αυτά που ακούνε ( .....πχ την κα Μάγδα ), αλλά, κανένας δεν μας λέει ακλομα ΟΛΗ την αλήθεια, γιατί, εκεί στα υπόγεια των ερευνών, έχει ομερτά, κανένας δεν θα μας πεί τι ακριβώς έγινε και ποιοι είναι οι κίνδυνοι, μια και αυτοί ακόμα δεν ξέρουν, και εάν έχουν ενδείξεις, να είμαστε σίγουροι ότι ΔΕΝ θα μας τα πούνε.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #798 στις: Αύγουστος 22, 2021, 11:10:00 πμ »
Ακριβως ετσι καποια ειναι υποχρεωτικα .
Άλλα τα εχουμε κανει με δικη μας θεληση και κοστος .

Να μιλησω μονο για εμενα .

Το εμβολιο το εκανα για προστασια δικη μου και των κοντινων μου προσωπων .

Το φαινομενο ειναι παγκοσμιο και θα επρεπε ολοι μας να αναλογιστουμε γιατι ενα τοσο μεγαλο μερος του πληθυσμου δεν θελει να εμβολιαστει .
Μονο αυτοι φταινε ;
Ειναι ολοι ψεκασμενοι ;
Καποιοι μπορει να ειναι φανατικοι , ναι .
Καποιοι φανατικοι υπαρχουν και σε αυτους που εμβολιαστηκαν .

Μηπως οι ενεργειες και η ρητορικη κυβερνησεων , γιατρων και επιστημονων , ειναι προς λαθος κατευθυνση ;

Βάιε ευχαριστώ για την απάντηση.

Και το ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο ισχύει, τα ίδια επιχειρήματα έχουν ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό εδώ.

Επίσης ισχύει ότι πολλές ενέργειες και οδηγίες τα τελευταία δυο χρόνια, ιατρικές, πολιτικές και κοινωνικές ήταν λάθος, άγαρμπες ή και τελείως καθοδηγούμενες. Σε παγκόσμιο επίπεδο. Που να δεις τι γίνεται με τους πολιτικούς και τους επικεφαλείς γιατρούς εδώ, τώρα που έχουμε ουσιαστικά το πρώτο μεγάλο κύμα κρουσμάτων.

Παρόλα αυτά, δεν μου απαντάει γιατί είναι απολυταρχικό/αυταρχικό/φασιστικό να επιβληθεί ένα εμβόλιο σε μια χώρα που υπάρχουν ήδη υποχρεωτικά εμβόλια (πχ Ελλάδα, Αυστραλία).

Πρόσεξε, ρωτάω για τη συγκεκριμένη ρητορική. Δεν μιλάω για τον φόβο προς το εμβόλιο, τυχόν επιφυλάξεις για τη διαδικασία έγκρισης, φόβο για τη νέα τεχνολογία κλπ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #799 στις: Αύγουστος 22, 2021, 11:18:43 πμ »
Παρόλα αυτά, δεν μου απαντάει γιατί είναι απολυταρχικό/αυταρχικό/φασιστικό να επιβληθεί ένα εμβόλιο σε μια χώρα που υπάρχουν ήδη υποχρεωτικά εμβόλια (πχ Ελλάδα, Αυστραλία).

Οι λόγοι διαφοροποίησης σε σχέση με τα παιδικά υποχρεωτικά εμβόλια είναι δύο. Τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι πειραματικά χωρίς κανονική άδεια, και δεν οδηγούν σε ανοσία αγέλης δεδομένης της τελευταίας μετάλλαξης.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #800 στις: Αύγουστος 22, 2021, 11:22:15 πμ »
Να ρίξουμε λοιπόν την κυβέρνηση.  ;D

Δεν είμαι επιθετικός, είμαι απλώς ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟΣ. :P

Πιστεύει κάποιος, ότι η οιαδήποτε κυβέρνηση, θα έκανε κάτι το διαφορετικό ? Εκτός και εάν, χοροπηδάγαμε στο Σύνταγμα. ή κάναμε ευχέλαια.

Η κυβέρνηση αυτή, έκανε ότι θα έκανε μια λογική και σύγχρονη κυβέρνηση. Εβγαλε μπροστά την επιστημονική κοινότητα, που ήταν σε επαφή με την διεθνή επιστημονική κοινότητα, που παρακολουθούσε, και έκανε αυτά τα οποία ήταν ενδεδειγμένα, κάθε φορά με τα δεδομένα της εξέλιξης.

Και δεδομένου του ταξιδιού σε "αχαρτογράφητα νερά" ( ....άλλη προσφιλής έκφραση  ;) ), τα πήγε εξαιρετικά καλά.

Και δεν υπερασπίζομαι κανέναν. Εκφράζω καθαρά την προσλαμβάνουσά μου, βάσει της εμπειρίας μου και της λογικής μου.

Κάποια θέματα, είτε παρουσιάζονται σε αεροπλάνο εν ώρα πτήσης, είτε σε επιχείρηση με έκτακτο περιστατικό, αντιμετωπίζονται by the book, ακολουθώντας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ διαδικασίες.

Αυτό έκαναν και οι κυβερνώντες. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Δεν θα μιλήσω για τα λεφτά που έχουν πάει σε εξυπηρετήσεις και φαντάζουν ξένα με τις ανάγκες μας εν μέσω πανδημίας (fraport, aegean).
Είναι δυνατόν πχ. να μιλάμε για αποφυγή συνωστισμού, να γνωρίζουμε όλοι τι συμβαίνει στα ΜΜΜ και παρόλαυτα να έχουμε τον Αύγουστο τα προσαρμοσμένα πιο αραιά δρομολόγια ? Εγώ δεν αναγνωρίζω καμία υπευθυνότητα, μετά το αφήγημα της ατομικής ευθύνης. Ειδικά στο πρώτο κύμα οι μόνοι που έδειξαν υπευθυνότητα ήταν οι πολίτες. Δεν ξεχνώ τα βάλε μάσκα, βγάλε μάσκα, φταίνε οι νέοι και οι πλατείες, κλείνε το Φλεβάρη τα σκ νωρίς (χωρίς καμία αιτιολογία) κλπ. Με τόσα λεφτά στα μέσα ενημέρωσης βεβαια δεν σας αδικώ κύριε Γιώργο, είναι μια άποψη κι αυτή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #801 στις: Αύγουστος 22, 2021, 11:32:36 πμ »
Οι λόγοι διαφοροποίησης σε σχέση με τα παιδικά υποχρεωτικά εμβόλια είναι δύο. Τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι πειραματικά χωρίς κανονική άδεια, και δεν οδηγούν σε ανοσία αγέλης δεδομένης της τελευταίας μετάλλαξης.
Άρα οι όποιες επιφυλάξεις είναι γραφειοκρατικές και επιστημονικές/επιδημιολογικές αντίστοιχα;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #802 στις: Αύγουστος 22, 2021, 11:33:38 πμ »
.....................

....................

Αυτά, είναι απόψεις κάποιων, που είναι πολύ "ψαγμένοι".

Αλλά, το κράτος έχει και άλλα υποχρεωτικά. Την εφορία, τον στρατό, την εισφορά αλληλεγγύης, τον ΑΜΚΑ, τις Πανελλήνιες,
 τις άδειες ασκήσεων επαγγέλματος, κλπ.

Το κράτος, επιβιώνει από την ύπαρξη των πολιτών. ή , από την απώλειά τους.  ::)

Οταν σου λέει, πάρε το όπλο και πάενε να σκοτωθείς, για να ζήσω εγώ, ............εκεί τι λέμε ? Απολυταρχικό /αυταρχικό / φασιστικό ?

Οταν κόβει τις συντάξεις τι λέμε ? Ανάλγητο ?

Δεν βλέπουν όλοι το ίδιο θέμα με τις ίδιες προσλαμβάνουσες. Εξαρτάται από την κοινωνική τους εμπλοκή, τις εμπειρίες τους, τα όνειρα, τις προσδοκίες, κλπ.

...............παρεκτός και δεν γίνομαι κατανοητός.  ;)

Οταν σου λέει, απαγορεύεται
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #803 στις: Αύγουστος 22, 2021, 11:36:45 πμ »
Άρα οι όποιες επιφυλάξεις είναι γραφειοκρατικές και επιστημονικές/επιδημιολογικές αντίστοιχα;

Δεν ξέρω για επιφυλάξεις (ποιος λέει τι και πως), απλά παρέθεσα τις πραγματικές διαφορές μεταξύ των γνωστών μας παιδικών εμβολίων και των τωρινών για την συγκεκριμένη ασθένεια.
Επιπρόσθετα, νομίζω πως το εμβόλιο της Pfizer παίρνει κανονική άδεια από FDA την Δευτέρα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #804 στις: Αύγουστος 22, 2021, 11:41:54 πμ »
Δεν ξέρω για επιφυλάξεις (ποιος λέει τι και πως), απλά παρέθεσα τις πραγματικές διαφορές μεταξύ των γνωστών μας παιδικών εμβολίων και των τωρινών για την συγκεκριμένη ασθένεια.
Επιπρόσθετα, νομίζω πως το εμβόλιο της Pfizer παίρνει κανονική άδεια από FDA την Δευτέρα.
Το καταλαβαίνω και ευχαριστώ για την απάντηση.

Σωστά για το Pfizer. Δεν ξέρω αν είναι τη Δευτέρα αλλά αν θυμάμαι καλά, το τελευταίο τυπικό «χαρτί» παραδόθηκε μέσα στον Αύγουστο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #805 στις: Αύγουστος 22, 2021, 11:45:22 πμ »
Βάιε ευχαριστώ για την απάντηση.

Και το ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο ισχύει, τα ίδια επιχειρήματα έχουν ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό εδώ.

Επίσης ισχύει ότι πολλές ενέργειες και οδηγίες τα τελευταία δυο χρόνια, ιατρικές, πολιτικές και κοινωνικές ήταν λάθος, άγαρμπες ή και τελείως καθοδηγούμενες. Σε παγκόσμιο επίπεδο. Που να δεις τι γίνεται με τους πολιτικούς και τους επικεφαλείς γιατρούς εδώ, τώρα που έχουμε ουσιαστικά το πρώτο μεγάλο κύμα κρουσμάτων.

Πρόσεξε, ρωτάω για τη συγκεκριμένη ρητορική. Δεν μιλάω για τον φόβο προς το εμβόλιο, τυχόν επιφυλάξεις για τη διαδικασία έγκρισης, φόβο για τη νέα τεχνολογία κλπ.
Καταλαβαινω τι ρωτας και πως το ρωτας .

Στο δικο μου εγκεφαλο ειναι διαφορετικο να κανεις ενα εμβολιο υποχρεωτικο διοτι προστατευει ολους τους αλλους γυρω σου αλλα και εσενα αποδεδειγμενα και με αποδειξεις χρονων και αλλο να κανεις ενα εμβολιο υποχρεωτικο χωρις να προστατευει τους γυρω σου αλλα μονο αυτον που το κανει .( Ξερουμε πλεον οτι και οι εμβολιασμενοι συμβαλλουν στην διασπορα )

Σε υποχρεωνει να " προστατευσεις " τον εαυτο σου ;

Ενδιαφερεται πιο πολυ για εμενα απο εμενα ;

Μου ακουγεται λιγο περιεργο .

Λιγο ομως , τοσο λιγο που εκανα το εμβολιο .

Αλλα δεν μπορω να κλεισω τα ματια στα κακως κειμενα .

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #806 στις: Αύγουστος 22, 2021, 11:47:12 πμ »
Δεν θα μιλήσω για τα λεφτά που έχουν πάει σε εξυπηρετήσεις και φαντάζουν ξένα με τις ανάγκες μας εν μέσω πανδημίας (fraport, aegean).
Είναι δυνατόν πχ. να μιλάμε για αποφυγή συνωστισμού, να γνωρίζουμε όλοι τι συμβαίνει στα ΜΜΜ και παρόλαυτα να έχουμε τον Αύγουστο τα προσαρμοσμένα πιο αραιά δρομολόγια ? Εγώ δεν αναγνωρίζω καμία υπευθυνότητα, μετά το αφήγημα της ατομικής ευθύνης. Ειδικά στο πρώτο κύμα οι μόνοι που έδειξαν υπευθυνότητα ήταν οι πολίτες. Δεν ξεχνώ τα βάλε μάσκα, βγάλε μάσκα, φταίνε οι νέοι και οι πλατείες, κλείνε το Φλεβάρη τα σκ νωρίς (χωρίς καμία αιτιολογία) κλπ. Με τόσα λεφτά στα μέσα ενημέρωσης βεβαια δεν σας αδικώ κύριε Γιώργο, είναι μια άποψη κι αυτή.

Δεν απαντώ προσωπικά, ξέρεις ότι σε εκτιμώ.

Απαντώ γενικά, και πιστεύω, ότι είμαι αρκετά έμπειρος ( ....ώριμος προς το σάπιο  :D :D :D ), για να μην παρασύρομαι από βαμένες ξανθιές των δελτίων ειδήσεων, ή τις ανούσιες κριτικές διαφόρων μαϊντανών.

Η όλη ιστορία, ήταν - είναι, βλέποντας και κάνοντας, και αυτό ισχύει για όλες τις χώρες, και τις κοινά αποδεκτές επιστημονικές κοινότητες.

Προσωπικά, με δύο γιατρούς σε νοσοκομεία πρώτης γραμμής, κόρη - γαμπρό, και συγκεκριμένες απώλειες στον κοινωνικό μου περίγυρο, και νέους κάτω των 50, και λίγο μεγαλύτερους, που αποδόθηκαν στον ιό, ενεργώ, όπως η λογική μου μου επιβάλλει.

Σημ. Διαφορετικά ενεργείς όταν έχεις ζωές στην ευθύνη σου, είτε είναι προσωπικό, 40 - 50 - 100 άτομα, είτε επιβάτες, είτε μέλη οικογένειας, ανήλικα, για τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να αποφασίσεις εσύ. Και πάντα παίζει ρόλο, η κρίση εκάστου, το μορφωτικό του επίπεδο, η εμπλοκή του στην κοινωνία. Μην παραβλέπουμε αυτούς τους παράγοντες.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Κορωνοϊός
« Απάντηση #807 στις: Αύγουστος 22, 2021, 11:54:23 πμ »
Στα υποχρεωτικά "παιδικά" εμβόλια είναι γνωστές όλες οι παρενέργειες, είναι ελεγμένα χρόνια τώρα και υπάρχει τεράστια βάση επιστημονικών δεδομένων. Στο εμβόλιο για τον covid ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο.
Στο Ισραήλ, που υποτίθεται ότι είναι χώρα πρότυπο εμβολιασμού και δημιουργίας τείχους ανοσίας, επανέρχονται σε περιοριστικά μέτρα, διότι μάλλον ο καθολικός εμβολιασμός δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η λογική του κοινωνικού αυτοματισμού που προωθείται, και τσουβαλιαζει συλλήβδην ψεκ, αρνητές, ανθρώπους επιφυλακτικούς προς την αποτελεσματικότητα του καθολικού εμβολιασμού που καταρρίπτεται εν μέρει, ανθρώπους που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο λόγω παρενεργειών, ανθρώπους που για λόγους αρχής θεωρούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό απαράδεκτο για λόγους αρχής, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια τακτική να υπάρξουν εξιλαστήρια θυματα για την κατάσταση που έρχεται, ώστε να καλυφθεί η ανεπάρκεια της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει σοβαρά και πολύπλευρα την πανδημία.

Η απαξιωτική στα όρια του επιθετικού στάση των μεν προς τους δε, δείχνει πως μια χαρά βρίσκει έρεισμα αυτή η λογική στα ταπεινά ένστικτα μερικών.

Δυστυχώς η πολιτεία απέτυχε να πείσει μια σημαντική μερίδα κόσμου, αναμενόμενο φυσικά όταν έχει απολέσει αυτή και τα ΜΜΕ την αξιοπιστία και αμεροληψία τους αντίστοιχα, με ιδία ευθύνη.

Με απλά λόγια, μας έχουν βάλει να τρωγομαστε μεταξύ μας για να μην ασχολούμαστε με τις ανεπάρκειες τους.
Ενημερωτικα διαβαζοντας  τις πρωτες γραμμες οι ερευνες για τα κορωνα εμβολια ειχαν μεγαλυτερο  πληθυσμιακα γκρουπ απο οτι τα παιδικα εμβολια και γενικα οτιδηποτε εμβολιο η φαρμακο…
Οσο για τη πολιτεια τι να κανει να χτισει 10000 μεθ για να εχει καποιος την επιλογη να μη κανει εμβολιο;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #808 στις: Αύγουστος 22, 2021, 11:59:30 πμ »
Ενημερωτικα διαβαζοντας μονο τις πρωτες γραμμες οι ερευνες για τα κορωνα εμβολια ειχαν μεγαλυτερο  πληθυσμιακα γκρουπ απο οτι τα παιδικα εμβολια και γενικα οτιδηποτε εμβολιο η φαρμακο…

Δεν αναφέρομαι στο πληθυσμιακό δείγμα, προφανώς στο εμβόλιο covid είναι τεράστιο. Αναφέρομαι στον χρόνο. Σας είπα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που μας έτυχε με τον πατέρα μου.
Κύριε Γιώργο ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα. Στο βλέποντας και κάνοντας, τι ακριβώς θα υποχρεώσεις τον άλλο?! Κι αν είδες λάθος δηλαδή? Εγώ όπως έχω ξαναπεί, είμαι υπέρ του εμβολιασμού, αλλά για όποιον το επιθυμεί. Διότι εάν γίνει υποχρεωτικό, που γίνεται έμμεσα σε κάποιες κατηγορίες, αυτός που σε υποχρεώνει πρέπει να είναι και αστικά και ποινικά υπεύθυνος αν συμβεί κάτι διαφορετικό από αυτό για το οποίο υποχρέωσε. Υπάρχει τέτοια πρόβλεψη?
Όταν η ενημέρωση περιορίζεται στο "το εμβόλιο είναι ασφαλές", αλλά έχει πεθάνει κόσμος από αυτό, κι ας είναι ένα ελάχιστο ποσοστό στο όριο του στατιστικού λάθους, ποιος παίρνει την ευθύνη? Ποιος έχει εμπιστοσύνη σε αυτού του τύπου την ενημέρωση?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #809 στις: Αύγουστος 22, 2021, 12:07:10 μμ »
Ειναι σχεδον σιγουρο πως αν αυριο τοσα εκατομμυρια κοσμος παρει ενα αλλο σκευασμα της φαιζερ πχ βιαγκρα οι παρενεργειες θα ειναι περισσοτερες….

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions