Αποστολέας Θέμα: Κορωνοϊός  (Αναγνώστηκε 67552 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος criskalts

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Κορωνοϊός
« Απάντηση #705 στις: Αύγουστος 20, 2021, 14:16:42 μμ »
Είχαμε μεταλλάξεις πάντα...
Πιο αργά και ο ιός με κάθε μετάλλαξη γινόταν πιο ανίσχυρος...διότι οι εμβολιασμοί δεν ήταν μαζικοί και αποκτούσε ο άνθρωπος φυσική ανοσία και όχι με "ντόπα" εμβολίου...
Εδώ έχουμε την πρωτοτυπία να έχουμε μεταλλάξεις συνέχεια και ο ιός να μην ανισχυροποιείται...
Καλημέρα και καλή συνέχεια...
Άρα η φράση σου ''Φίλε, οι μεταλλάξεις από τους εμβολιασμούς προέρχονται...'' και που αποδίδονται αποκλειστικά στους εμβολιασμένους δεν ισχύει με τον κατηγορηματικό τρόπο που διατυπώθηκε, αλλά έστω κι έτσι κάτι πρέπει να σημαίνει για σένα.
Επίσης η φράση σου αυτή ΔΕΝ προκύπτει ως αποτέλεσμα από καμία επιστημονική τεκμηρίωση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #706 στις: Αύγουστος 20, 2021, 14:26:19 μμ »
Κινδυνευω και απο το κοκορετσι , το αλατι , το τσιγαρο , τις μηχανες , το σεξ , τα τηγανητα , τα ποτα ...

Καντε κατι και για αυτα ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιοι να κάνουν κάτι για το κοκορέτσι , το αλάτι , το τσιγάρο , τις μηχανές , το σεξ , τα τηγανητά , τα ποτά;
Απλά κάνε  κάτι  εσύ για αυτά και ξέρεις τι είναι, κόψε κάθε ανθυγιεινό ή εφάρμοσε το ''μηδέν άγαν'' του Χείλωνα.
 ΜΠΟΡΕΙΣ και μην περιμένεις να απαγορευτεί το κοκορέτσι, το αλάτι κλπ για να καλυτερέψει η υγεία σου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #707 στις: Αύγουστος 20, 2021, 14:30:18 μμ »
Εγώ θα σας πω ότι τέλη Μαΐου έχασα από covid έναν πολύ πολύ φίλο. Δεν είχε ανοίξει η ηλικιακή μας ομάδα και δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα. Απλά τον τσάκισε ο ιός.
Δεν μπορούσε να τον δει η μάνα του, η αδερφή του, η σύντροφός του και ούτε καλά καλά δεν μπορούσαν να τον αποχαιρετήσουν οι φίλοι του την ώρα που τον έχωναν τέσσερις εκεί που θα μας χώσουν όλους.

Αλλά οι αποφάσεις για τις κοινωνίες δεν λαμβάνονται με βάση τα προσωπικά μας συναισθήματα. Λαμβάνονται με βάση τη λογική και τις απόψεις της επιστήμης.

Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε πιει έναν καφέ με κάτι φίλους, του ενός η γυναίκα είναι ειδικός παθολόγος. Σε νοσοκομείο covid της Θεσσαλονίκης. Σχεδόν όλοι θα νοσήσουμε, μας μετέφερε τα λόγια της συζύγου του.

Αν λοιπόν οι αρνητές πιστεύουν ότι είναι κάτι μεταξύ Superman Wonderwoman και έχουν λίγη από την αίγλη του Τσιτσιπά, καιρός να αρχίσουν να το δείχνουν.

Και με κάθε συμπάθεια προς τους αρνητές. Μην ασπάζεστε ό,τι έχετε ανάγκη να ακούσετε για να στοιχειοθετήσετε το σενάριο της συνομωσίας. Δεν υπάρχει καμία "ντόπα" στο εμβόλιο. Ο ιός θα μας περάσει πιθανότατα όλους από ένα χεράκι. Φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι. Αν νομίζετε ότι η υγιεινή διατροφή, η άθληση και τα πολλά λεφτά είναι ασπίδα απέναντι στον covid εύχομαι να μη χρειαστεί να αποδειχτεί ότι... δεν είναι.

Η μόνη προετοιμασία είναι ο εμβολιασμός, η χρήση μάσκας και η τήρηση των μέτρων υγιεινής που συνιστούν οι επιστήμονες.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΩ.
Προετοιμασία για την αντιμετώπιση του ιού είναι ο εμβολιασμός. Εύχομαι και ελπίζω να συνταχθείτε με τη λογική και την επιστήμη.
+1.000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #708 στις: Αύγουστος 20, 2021, 14:50:00 μμ »
Διαβάζω από αρκετούς για τον "λάθος τρόπο" που συνιστούν η πολιτεία και σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος τον εμβολιασμό.
Μας το είπαν οι επιστήμονες, μας το είπαν οι υγειονομικοί, κάθε μέρα όπου σκατά κι αν βάλεις ένα κανάλι τηλεόρασης ή έναν ραδιοφωνικό σταθμό ακούς για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, το σύνολο του πολιτικού κόσμου προτρέπει τους πολίτες να εμβολιαστούν.
Και στο τέλος μας ενόχλησε το 150αρι που έδωσε ως μπόνους για τους νέους η κυβέρνηση. Εντάξει το βρήκαμε. Δεν το χειρίστηκε σωστά. Ε βέβαια, δεν έχει κινητοποιηθεί οοοοοοοόλο το ιατρικό προσωπικό αυτού του τόπου πολιτικό και στρατιωτικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Έχει κάποιος στο μυαλό του για το τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pasas21

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #709 στις: Αύγουστος 20, 2021, 14:54:52 μμ »
Πρέπει το εμβόλιο για covid να γίνει υποχρεωτικό. Όπως είναι για μαθητές στο σχολείο . Δε βγαίνει άκρη αλλιώς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #710 στις: Αύγουστος 20, 2021, 15:04:28 μμ »
Γιατρός δεν είμαι για να μπορώ να κρίνω τι από αυτά που μας σερβίρουν είναι
αλήθεια και τι όχι.
Βλέποντας όμως τα νούμερα το σίγουρο είναι ότι:
Πρώτον, κινδυνεύουν πολύ περισσότερο να νοσήσουν βαριά ή/και να καταλήξουν οι μεγάλες ηλικιακές ομάδες
και οι ταλαιπωρημένοι οργανισμοί.
Δεύτερον, όσο μικραίνουν οι ηλικίες τόσο μειώνεται και το ποσοστό των εμβολιασμών.
Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ και μακάρι να κάνω λάθος είναι ότι σε μεγάλο ποσοστό σαν κοινωνία
απλά δεν ενδιαφερόμαστε για του ηλικιωμένους είτε πρόκειται για γονείς είτε για συγγενείς είτε για αγνώστους...

Εγώ έχω αντίθετη άποψη:
 Κλείσαμε την οικονομία μας, δημιουργήσαμε τεράστια ψυχολογικά στα παιδιά μας, προκαλέσαμε ανήκεστο βλάβη στη χώρα και τη νεολαία της, για να σώσουμε τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς, μέχρι να φτάσει το εμβόλιο. Και τώρα που τα εμβόλια είναι εδώ, συνεχίζουμε να θυσιάζουμε τα παιδιά και τους νέους μας γιατί πολλοί γέροι μας δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Φοβούνται τις παρενέργειες μετά από 20 χρόνια, λέει.

Τα παιδιά μας πρέπει να παίξουν μπάλα και οι νέοι μας να φλερτάρουν μακριά από το διαδίκτυο και όχι να εμβολιάζονται αν δεν χρειάζεται.

Όσο για τους ανεμβολίαστους γέρους , να κλειδωθούν μέσα και να μην καταλαμβάνουν ΜΕΘ που δεν δικαιούνται. Ίσως να τις χρειαστούν αυτοί που τις δικαιούνται, γιατί έκαναν ό,τι μπορούσαν.

(τα είπα χοντρά, γιατί έχω πολλά ράμματα για τη γούνα της γενιάς των σημερινών 65-75αρηδων, της γενιάς του πολυτεχνείου , αν προτιμάτε)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος SHMAIOFOROS

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #711 στις: Αύγουστος 20, 2021, 15:05:28 μμ »
Αποχωρω απο την κουβεντα και ελπιζω να μην κανει εμβολιο ουτε ενας παραπανω απο αυτους ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ

Έτσι μπράβο...
Όχι στον φασισμό...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κάθε δευτερόλεπτο αλλάζουν: ο χρόνος, ο άνεμος, η τύχη και η γυναίκα.

Αποσυνδεδεμένος SHMAIOFOROS

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #712 στις: Αύγουστος 20, 2021, 15:06:27 μμ »
Πρέπει το εμβόλιο για covid να γίνει υποχρεωτικό. Όπως είναι για μαθητές στο σχολείο . Δε βγαίνει άκρη αλλιώς.
-1000000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κάθε δευτερόλεπτο αλλάζουν: ο χρόνος, ο άνεμος, η τύχη και η γυναίκα.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #713 στις: Αύγουστος 20, 2021, 15:28:01 μμ »
Το εμβόλιο για να πετύχει έπρεπε να έχει λίγη από την αίγλη της Rolex  :D κατά τη γνώμη μου(χωρίς καπέλα και αναμονες βέβαια). Να το παρουσίαζαν σαν κάτι το "premium" και όποιος τυχερός προλάβει...! Εκεί να δείς πως θα κάναμε αυτό το οποίο γνωρίζουμε (από παιδιά ακόμη) να κάνουμε καλύτερα...  8)  δηλαδή να τρωγόμαστε..  για το ποιος θα το κάνει πρώτος..!Αφού από την φύση μας είμαστε αντιδραστικοι σε ότι μας επιβάλουν...! Που πας να επιβάλεις τσιμπήματα στο χέρι...?!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #714 στις: Αύγουστος 20, 2021, 15:42:31 μμ »
 :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #715 στις: Αύγουστος 20, 2021, 15:45:07 μμ »
Μετά τα εμβόλια του Ε.Σ. που μπορείς να τρως απο σκουριασμένη κονσέρβα, μαζί με την κονσέρβα και να μη παθαίνεις τίποτα
...απορώ γιατί συνεχίζουμε να συζητάμε για τα εμβόλια;

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #716 στις: Αύγουστος 20, 2021, 15:54:57 μμ »
......

Σε αυτό το σημείο να αναφέρω οτι προχθές (18/8) έκανα την δεύτερη δόση pfizer και πιάνω 5G παντού

.......

Καλά, έμεινες πίσω ! Εγώ είμαι ήδη στα 60 τοσα, και η κυρία μου με ελέγχει με ..............τηλεκοντρόλ  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #717 στις: Αύγουστος 20, 2021, 16:23:51 μμ »
Διαβάζω από αρκετούς για τον "λάθος τρόπο" που συνιστούν η πολιτεία και σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος τον εμβολιασμό.
Μας το είπαν οι επιστήμονες, μας το είπαν οι υγειονομικοί, κάθε μέρα όπου σκατά κι αν βάλεις ένα κανάλι τηλεόρασης ή έναν ραδιοφωνικό σταθμό ακούς για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, το σύνολο του πολιτικού κόσμου προτρέπει τους πολίτες να εμβολιαστούν.
Και στο τέλος μας ενόχλησε το 150αρι που έδωσε ως μπόνους για τους νέους η κυβέρνηση. Εντάξει το βρήκαμε. Δεν το χειρίστηκε σωστά. Ε βέβαια, δεν έχει κινητοποιηθεί οοοοοοοόλο το ιατρικό προσωπικό αυτού του τόπου πολιτικό και στρατιωτικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Έχει κάποιος στο μυαλό του για το τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά;
Μιλάμε για το λαό που όταν γράφανε πιο εντατικά για ζώνες ασφαλείας αυτός σκέφτηκε να φοράει μπλουζάκια με ζωγραφισμένη τη ζώνη πάνω  :D Αυτοί διαμαρτύρονται  πως δε τους πέρασε σωστά το μήνυμα . :D.
Το 150αρι για μένα δε το έδωσε σα μπονους.Σα κίνητρο το έδωσε .  Αφού είναι τόσο στ @@ τους και δεν είναι κίνητρο η υγεία των δικών τους ανθρώπων ας το κάνουν για το 150αρι. 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #718 στις: Αύγουστος 20, 2021, 16:49:50 μμ »
Εγω ξερω κυριοι , οταν εκανε ο πατερας μου εμβολιο , ελεγαν οι γιατροι , οι νοσοκομοι , οι προισταμενες , οι πολιτικοι , οτι θα πεταξει τις μασκες και θα γινει σουπερμαν ( υπερβολη ) εναντια στον κοβιντ ...

Το κανε λοιπον .

Μετα οταν εφτασε η ηλικιακη μου ομαδα , ελεγαν οτι θα προστατευσουμε τους γερους μας , τον εαυτο μας , θα μπορουμε να ταξιδευουμε , θα πεταξουμε μασκες , θα μας μεγαλωσει καμια 10αρια ποντους( υπερβολη ) ...

Το κανα λοιπον .

Ενδιαμεσα ελεγαν οτι τα παιδια δεν κολλανε , δεν κλανουν ( υπερβολη ) , δεν , δεν , δεν ...

Τωρα εχει αλλαξει το παραμυθι , εξαιτιας μιας παραλλαγης .
Εγω που ειμαι εμβολιασμενος μπορω να το μεταδωσω .
Και αν το μεταδωσω σε εναν νεο εμβολιασμενο , κλάιν μάιν .

Αν το μεταδωσω στον εμβολιασμενο πατερα μου ομως , ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ μας λενε οτι θα χει θεμα .
Μαλλον θα χρειαστει και 3η αναμνηστικη ( το ονομαζουν ) , για να προστατευτει καλυτερα .

Αρα , Φαδερ , μακρια και αγαπημενοι .

Τα ποσοστα των εμβολιων , ουτε χρηματιστηριο να τανε .
Ανεβοκατεβαινουν .
Αρα δεν ξερουν ποσο ασφαλεις ειμαστε , εμεις που εμβολιαστηκαμε .

Ειμαστε παραπανω βεβαια απο τους ανεμβολιαστους .

Οι οποιοι μεταδιδουν τον κοβιντ .

Αλλα πλεον τον μεταδιδουμε και εμεις που εχουμε εμβολιαστει .

Πλεον , πρεπει να εμβολιαστουν και τα παιδια απο 12 και πανω .

Και μεσα σε ολο αυτο το σουρεαλ του πραγματος , μεχρι και αυτοι που εχουμε εμβολιαστει , αν τονισουμε τα παραδοξα και την επικινδυνοτητα για την ιδια την Δημοκρατια , τις ελευθεριες και τα δικαιωματα , θα μπει μπροστα η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και η ειρωνεια ( ψεκασμενοι - αρνητες - 5G - τσιπακια - επιπεδη γη και ο κολος της μαϊμους ) .

Εμεις λοιπον που καναμε την " υποχρεωση"
μας απεναντι στο κοινωνικο συνολο , μπορουμε και εχουμε δικαιωμα σαφων απαντησεων , αποφασεων , μετρων , σχεδιων , ηθικων και χρηματικων αποζημιωσεων , επιστημονικων μελετων και δικαιωμα στην διαφορετικη αποψη .

ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ . 

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Κορωνοϊός
« Απάντηση #719 στις: Αύγουστος 20, 2021, 17:11:14 μμ »
Ευτυχως παντως ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ο εμβολιασμος στα παιδια γιατι με τα τοσα λαμπρα ελληνικα μυαλα βλεπω να ξαναεμφανιζεται μεχρι και η πολυομυελιτιδα….
Μπορουμε και κει νακαμουμε βεβαια ενα κινημα υπερ της ελευθεριας της επιλογης των παιδιων
για την αναπηρια…

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions