Εγω ξερω κυριοι , οταν εκανε ο πατερας μου εμβολιο , ελεγαν οι γιατροι , οι νοσοκομοι , οι προισταμενες , οι πολιτικοι , οτι θα πεταξει τις μασκες και θα γινει σουπερμαν ( υπερβολη ) εναντια στον κοβιντ ...
Το κανε λοιπον .
Μετα οταν εφτασε η ηλικιακη μου ομαδα , ελεγαν οτι θα προστατευσουμε τους γερους μας , τον εαυτο μας , θα μπορουμε να ταξιδευουμε , θα πεταξουμε μασκες , θα μας μεγαλωσει καμια 10αρια ποντους( υπερβολη ) ...
Το κανα λοιπον .
Ενδιαμεσα ελεγαν οτι τα παιδια δεν κολλανε , δεν κλανουν ( υπερβολη ) , δεν , δεν , δεν ...
Τωρα εχει αλλαξει το παραμυθι , εξαιτιας μιας παραλλαγης .
Εγω που ειμαι εμβολιασμενος μπορω να το μεταδωσω .
Και αν το μεταδωσω σε εναν νεο εμβολιασμενο , κλάιν μάιν .
Αν το μεταδωσω στον εμβολιασμενο πατερα μου ομως , ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ μας λενε οτι θα χει θεμα .
Μαλλον θα χρειαστει και 3η αναμνηστικη ( το ονομαζουν ) , για να προστατευτει καλυτερα .
Αρα , Φαδερ , μακρια και αγαπημενοι .
Τα ποσοστα των εμβολιων , ουτε χρηματιστηριο να τανε .
Ανεβοκατεβαινουν .
Αρα δεν ξερουν ποσο ασφαλεις ειμαστε , εμεις που εμβολιαστηκαμε .
Ειμαστε παραπανω βεβαια απο τους ανεμβολιαστους .
Οι οποιοι μεταδιδουν τον κοβιντ .
Αλλα πλεον τον μεταδιδουμε και εμεις που εχουμε εμβολιαστει .
Πλεον , πρεπει να εμβολιαστουν και τα παιδια απο 12 και πανω .
Και μεσα σε ολο αυτο το σουρεαλ του πραγματος , μεχρι και αυτοι που εχουμε εμβολιαστει , αν τονισουμε τα παραδοξα και την επικινδυνοτητα για την ιδια την Δημοκρατια , τις ελευθεριες και τα δικαιωματα , θα μπει μπροστα η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και η ειρωνεια ( ψεκασμενοι - αρνητες - 5G - τσιπακια - επιπεδη γη και ο κολος της μαϊμους ) .
Εμεις λοιπον που καναμε την " υποχρεωση"
μας απεναντι στο κοινωνικο συνολο , μπορουμε και εχουμε δικαιωμα σαφων απαντησεων , αποφασεων , μετρων , σχεδιων , ηθικων και χρηματικων αποζημιωσεων , επιστημονικων μελετων και δικαιωμα στην διαφορετικη αποψη .
ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ .
Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk