Αποστολέας Θέμα: Κορωνοϊός  (Αναγνώστηκε 67764 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Κορωνοϊός
« Απάντηση #600 στις: Απρίλιος 02, 2021, 16:05:48 μμ »
Δηλαδή η λύση  αντί για μεθ, προσλήψεις γιατρών κτλ ξέρω γω είναι να πούνε "να πάτε να τρέξετε."
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #601 στις: Απρίλιος 02, 2021, 16:26:34 μμ »
Αν κάνει όλα αυτά,θα πεθάνει από υγεία  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #602 στις: Απρίλιος 02, 2021, 17:15:32 μμ »
Δηλαδή η λύση  αντί για μεθ, προσλήψεις γιατρών κτλ ξέρω γω είναι να πούνε "να πάτε να τρέξετε."

Η μειωμένη μυική μάζα είναι ανεξάρτητος προγνωστικός παράγοντας κινδύνου για ασθενείς που νοσηλεύονται για covid-19.
Ένας 50χρονος σε καθιστική ζωή έχει τον ίδιο κίνδυνο για επιπλοκές κοβιντ σε σχέση με έναν 80χρονο ενεργό.
Η μυική μάζα παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία. Για να ενισχύσουμε την υγεία μας θέλουμε άθληση κίνηση τρέξιμο καθαρό αέρα και ανοιχτούς χώρους

https://lastatalenews.unimi.it/covid-19-massa-muscolare-ridotta-aumenta-rischio-complicanze?fbclid=IwAR0R7bIc74yuQZeZobpq0HnMePXevgPTfUpW_8J8vU4C6s9qv16tgs8MrnQ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #603 στις: Απρίλιος 02, 2021, 21:58:54 μμ »
Υπάρχει καλύτερη προστασία για τον ιό. Λίγοι την αναφέρουν.
Φάτε καλά, φάτε σωστά, τροφές με vita-C-D, με ψευδάργυρο, κοιμηθείτε καλά και σωστά, αθληθείτε, κόψτε το κάπνισμα, χάστε περιττά κιλά.
Αν κάποιος κάνει τα παραπάνω, γράφει στα @@ του οποιαδήποτε ιογενή λοίμωξη.
Η κλεισούρα στο σπίτι, το άγχος και η στενοχώρια, μειώνουν το ανοσοποιητικό.
Οι έρευνες έχουν δείξει ότι το άγχος θρέφει και τα καρκινικά κύτταρα.

Όλοι κοιτούν το δέντρο και όχι το δάσος. Το θέμα δεν είναι να προσέχεις τώρα μόνο. Ο ιός δεν θα φύγει ποτέ, όπως κανένας ιός δεν έφυγε.
Η ουσία όλη είναι να προετοιμάσεις το "έδαφος" και έδαφος είναι το ανθρώπινο σώμα.

Πουθενά δεν λέγονται αυτά.  Όλοι λένε φτιάξε νοσοκομεία, φτιάξε το ένα, φτιάξε το άλλο, φτιάξε εμβόλια. Ανθρωπάκια κλεισμένα στα σπίτια, αδύναμα, που χλαπακιάζουν όλα τα τυρογαριδάκια. Το θέμα δεν είναι να αρρωσταίνεις και να χαίρεσαι που υπάρχουν επιστήμες, γιατροί και εμβόλια.
Προετοιμάστε τους οργανισμούς σας για να μην αρρωσταίνετε.

Κοινώς, μην εμπιστεύεστε εύκολα τις ζωές σας ΠΑΝΤΑ στους άλλους. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε μόνοι μας να κάνουμε και μας δυναμώνουν.

@oikonikos
Κάνε ένα κόπο και διάβασε το παρακάτω:
https://www.zougla.gr/apopseis/article/i-apati-me-tis-me8-politikes-ke-iatrikes-ef8ines

Οπότε αν θα έλεγα κάτι, όπως λέω και στους δικούς μου γονείς, είναι προφυλαχθείτε για να μην χρειαστεί να μπείτε σε Νοσοκομείο. Αυτό τον καιρό, για να στο πω λαϊκά, όποιος μπαίνει εκεί όρθιος, τον βγάζουν ξαπλωτό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #604 στις: Απρίλιος 02, 2021, 22:06:09 μμ »
Τζιουζεπε,
ΣΩΡΑΙΩΣΣΣΣ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #605 στις: Απρίλιος 02, 2021, 22:23:49 μμ »
Φίλε Τζιουζέπε σωστά όλα αυτά ως προς το να είμαστε υγιείς για να έχουμε ισχυρό ανοσοποιητικό κτλπ  αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για να μιλάς για ανθρωπάκια κλεισμένα στα σπίτια.Ναι! Πρέπει να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια και να βάλουν τον κώλο τους μέσα όλοι.Και μια κοινωνία με αθλητές ολυμπιακών αγώνων να ήμασταν οι γέροι είναι γέροι,οι ευπαθείς είναι ευπαθείς!! Και να μη πάθουμε τίποτα εμείς πρέπει πρωτίστως να προστατέψουμε αυτούς αλλά πρωτίστως αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι πρέπει να μη μπλοκάρει το σύστημα υγείας όπως φαίνεται να  συμβαίνει τώρα!!! Αν δε προσέχουμε εμείς και ας είμαστε σουπερ αθλητές,θα γεμίσουν οι μεθ απο ηλικιωμένους και μετά δε θα μπορεί να  νοσηλευτεί ούτε το παιδί που θα του σπάσει η σκωληκοειδίτιδα πχ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος criskalts

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #606 στις: Απρίλιος 02, 2021, 22:51:36 μμ »
Ο Giuseppe Busso πουθενά δεν είπε να μην προσέχουμε ή να μην τηρούμε τα μέτρα προστασίας ή να μην υπάρχει αξιόπιστο σύστημα υγείας, αντιθέτως επεσήμανε τα αυτονόητα δλδ, να διατηρούμε ένα ισχυρό ατομικό ανοσοποιητικό σύστημα όποια ηλικία και να έχουμε.   
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #607 στις: Απρίλιος 02, 2021, 23:06:27 μμ »
Ο Giuseppe Busso πουθενά δεν είπε να μην προσέχουμε ή να μην τηρούμε τα μέτρα προστασίας ή να μην υπάρχει αξιόπιστο σύστημα υγείας, αντιθέτως επεσήμανε τα αυτονόητα δλδ, να διατηρούμε ένα ισχυρό ατομικό ανοσοποιητικό σύστημα όποια ηλικία και να έχουμε.   
Και συμφωνώ απόλυτα σε αυτά και γι αυτό δε στάθηκα στα συγκεκριμένα.Διαπίστωσα όμως πως είναι και κατά του κλεισίματος στο σπίτι  .Εγώ λέω πως και σαφώς πρέπει να ήμαστε υγιείς για τους λόγους που αναφέρθηκαν αλλά και πρέπει να κάτσουμε σπίτι για να μη διασπείρουμε τον ιό .
Θα συμφωνήσω πως η κλεισούρα στο σπίτι είναι τρομερό πισωγύρισμα για τη φυσική μας κατάσταση αλλά δε γίνεται αλλιώς.Γι αυτό είπα πως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα,ιδίως σε κοινωνια σα την  Ελληνική που στο ενα στα δυο σπίτια ζουν με τις γιαγιάδες και τους παππούδες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jimakoZzz

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #608 στις: Απρίλιος 02, 2021, 23:44:56 μμ »
Τα πραγματα νομιζω ειναι απλα.. ατομικη ευθύνη και υπεθυνοτητα
Δυστυχώς δεν εχουν αρκετοι συνανθρωποι μας και εχουμε φτασει εδω.. οταν μαζευονται 10 10 ατομα στις πλατειες και σπιτια χωρις μασκες δε γινεται δουλεια.
Νομιζω οτι υπαρχουν πολλες δραστηριοτητες που μπορουν να γινουν με την μασκουλα και με μια τυπικη μασκα.
Λιγη υπομονη ακομα και θα βγουμε απο ολο αυτο..που θα παει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #609 στις: Απρίλιος 02, 2021, 23:55:16 μμ »
Τα πραγματα νομιζω ειναι απλα.. ατομικη ευθύνη και υπεθυνοτητα

Έτσι ακριβώς !!!
Δυστυχώς βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #610 στις: Απρίλιος 03, 2021, 00:32:31 πμ »
Φίλε Τζιουζέπε σωστά όλα αυτά ως προς το να είμαστε υγιείς για να έχουμε ισχυρό ανοσοποιητικό κτλπ  αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για να μιλάς για ανθρωπάκια κλεισμένα στα σπίτια.Ναι! Πρέπει να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια και να βάλουν τον κώλο τους μέσα όλοι.Και μια κοινωνία με αθλητές ολυμπιακών αγώνων να ήμασταν οι γέροι είναι γέροι,οι ευπαθείς είναι ευπαθείς!! Και να μη πάθουμε τίποτα εμείς πρέπει πρωτίστως να προστατέψουμε αυτούς αλλά πρωτίστως αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι πρέπει να μη μπλοκάρει το σύστημα υγείας όπως φαίνεται να  συμβαίνει τώρα!!! Αν δε προσέχουμε εμείς και ας είμαστε σουπερ αθλητές,θα γεμίσουν οι μεθ απο ηλικιωμένους και μετά δε θα μπορεί να  νοσηλευτεί ούτε το παιδί που θα του σπάσει η σκωληκοειδίτιδα πχ.

Είναι πολύ μεγάλο το ζήτημα για να συζητηθεί από εδώ. Και βασικά δεν είναι ότι δεν θέλω να το κάνω, αλλά είναι ότι θα σπαταλήσω χρόνο από την ξεκούρασή μου, τη δουλειά μου κλπ, χωρίς αμοιβή. Θέλω να πω ότι είναι πολύ πιο πολυσύνθετο για να σου ξεδιπλώσω την άποψή μου.
Σκέψου ότι γιατροί και ειδικοί, δεν συμφωνούν μεταξύ τους. Πως γίνεται εμείς να μην διαφωνούμε;

Και λέω διαφωνούμε γιατί απλά διαφωνώ στο να μείνουμε όλοι μέσα. Μπορούμε εύκολα να περιορίσουμε τους ευπαθείς μας αλλά και τους ηλικιωμένους μας, αλλά το να περιορίσουμε τους υγιείς, είναι ο λόγος που μας έφερε εδώ.
Οι υγιείς είναι αυτοί που θα "αδυνατίσουν" τον ιό, αφού και στον κορονοϊό ισχύει ότι και σε κάθε άλλον ιό. Θα μεταπηδήσει από σώμα σε σώμα, θα μεταλλαχθεί και ενόσω οι ευπαθείς θα έχουν εμβολιαστεί ικανοποιητικά, θα έχει υπάρξει φυσική ανοσία αλλά και ανοσία των εμβολίων που συνδυαστικά θα κάνει τον ιό να είναι μια εποχική γρίπη.

Δεν μπορείς να κρατήσεις πληθυσμό κλεισμένο στο σπίτι, γιατί δεν γίνεται να αποφασίζεις αμιγώς ιατρικά (που εξήγησα ότι και αυτό είναι λάθος), για κάτι που επιφέρει συνέπειες ψυχολογικές, κοινωνικές και οικονομικοπολιτικές.
Ο κόσμος δεν προσέχει πια γιατί δεν έχει τι να φοβηθεί. Ο υγιής δεν νοιάζεται αν κολλήσει. Εδώ κάποιοι μαθαίνουν από ένα τεστ ότι έχουν τον ίο, χωρίς να το έχουν καταλάβει ότι τον έχουν. Πως περιμένεις αυτοί να προσέξουν; είναι η πλειοψηφία αυτοί.

Τα Νοσοκομεία δεν έγιναν έτσι εξαιτίας του ιού. Απλά τώρα φάνηκαν οι παθογένειες δεκαετιών του ΕΣΥ. Αυτά πες τα στον Άδωνι που έκλεισε κάτι Νοσοκομεία Λοιμωδών Νοσημάτων και δεν ήθελε Δημόσια Υγεία. Σκέψου να είχε πετύχει στο απόλυτο τις ιδέες του, πόσο χειρότερα θα ήμασταν σήμερα.

Το θέμα όπως σου είπα χρήζει τεράστιας ανάλυσης. Κατ'εμέ εμπλέκονται τεράστια συμφέροντα. Ανοίχτηκε ολόκληρη αγορά με μάσκες, αντισηπτικά, παραφαρμακευτικά και φυσικά τι άλλο; ΕΜΒΟΛΙΑ...

Κλείνω εδώ λέγοντας πως άσχετα αν συμφωνεί κάποιος ή διαφωνεί μαζί μου, σίγουρα δεν γίνεται να διαφωνήσει κάποιος στο αρχικό μήνυμα. Γιατί όπως λένε και οι σοφότεροι, ο καλύτερος γιατρός του εαυτού σου, είσαι εσύ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος theodoxos

• Sr. Member
  • Ανδρέας
    • Προφίλ
« Απάντηση #611 στις: Απρίλιος 03, 2021, 00:55:58 πμ »
αυτό το παραμυθάκι με τις ΜΕΘ είναι για γέλια... έχασα τη μητέρα μου 1 μήνα προ covid επειδή δεν υπήρχε ΜΕΘ... φταίω και γω φυσικά γιατί δεν έχω κολλητό κανέναν δ/ντη νοσοκομείου ή κάνα υπουργό. Το σύστημα δεν δούλεψε και δεν θα δουλέψει ποτέ... ειδικά τώρα με τον covid... μη σου τύχει καμία σοβαρή αρρώστια, πεθαίνεις μόνος σου χωρίς να μπορείς να δεις τα παιδιά σου... πολιτισμός!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #612 στις: Απρίλιος 03, 2021, 00:58:47 πμ »
Συλλυπητήρια φίλε μου. Η απώλεια της μάνας είναι αναντικατάστατη...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος theodoxos

• Sr. Member
  • Ανδρέας
    • Προφίλ
« Απάντηση #613 στις: Απρίλιος 03, 2021, 01:01:23 πμ »
έχεις δίκιο, σε ευχαριστώ φίλε μου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #614 στις: Απρίλιος 03, 2021, 01:04:24 πμ »
Ο κόσμος δεν προσέχει γιατι μετά από ένα χρόνο πανδημίας αυτό που έχουν καταλάβει είναι ότι πρέπει να προσέχουν από την αστυνομία να μη τους γράψουν και όχι από τον ιό. Ήταν που ήταν η αστυνομία τα ζα μου αργά,τη βγάλανε και χούντα ,πλέον δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και yolo όλοι!   
Τώρα πχ που λες να περιορίσουμε τους ευπαθείς και να βγαίνουμε οι υγιείς έξω..Αντε να πω μαζί σου... Στη πράξη δε γίνεται.Η μέση Ελληνική οικογένεια αν δεν έχει γιαγια παππού στο σπίτι,παρκάρει σιγουρα τα παιδια στις γιαγιάδες. Δεν είμαστε Σουηδία εμείς.Εκεί να τα εφαρμόσουν αυτά ,αλλά είδες κι εκεί τα χάλια...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions