Απολογούμενος για την μικρή καθυστέρηση, ανεβάζω μερικές παραλλαγές του λογότυπου, που ζητήθηκαν από κάποιους φίλους:

1. Το αρχικό λογότυπο
2. Μια μικρή διαφοροποίηση στο «G», που γεμίζει το κενό αριστερά
3. Ο φίλος ftir ζήτησε καμπυλότητες στις γωνίες. Δεν βγήκε καλό, ειδικά στο «F», οπότε κράτησα τις καμπυλότητες μόνο στο «G».
Έτσι είχα σχεδιάσει το logo όταν πρωτοασχολήθηκα. Είναι πολύ καλό, πιο «σοφιστικέ» από το «1», με χαλάει όμως λίγο που χάνεται η συμμετρία
4. Εδώ τα γράμματα συμπτύχθηκαν ελαφρώς, σε περίπτωση που θα προτιμηθεί ένα πιο «συμπαγές» σύνολο
Ορίστε και το logo σε ό,τι πιο Bloody Red υπάρχει στην παλέτα ! (RGB: #ff0000):

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα ήταν να «ενσωματώσουμε» τη σημαία μέσα στο λογότυπο. Εδώ συνάντησα το εξής ευτράπελο:
Το Ελληνικό κράτος δεν έχει καθορίσει επακριβώς την απόχρωση του μπλε στη σημαία! Ο σχετικός νόμος αναφέρει απλά «κυανό» και αφήνει την επιλογή στους… κατασκευαστές σημαιών. Η φίλη μας η
Βίκυ παραθέτει 7 (!) διαφορετικές αποχρώσεις, από τις οποίες επέλεξα την πιο ανοιχτή, για να κάνει αντίθεση με το μαύρο καντράν και ακόμα περισσότερο για όσους επιλέξουν μπλε. Η απόχρωση είναι (RGB): #2175d8 ή σε CMYK: 80, 53, 0, 0. Τώρα τι θα φανεί στην οθόνη του κινητού ή του PC σας, είναι άλλη ιστορία...
Η γεωμετρία του λογότυπου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για παραλλαγές. Παρακάτω σας παραθέτω τις πιο ενδιαφέρουσες κατ' εμέ:

5. 3 γραμμές ισόπαχες.
6. Η λευκή γραμμή έχει λίγο μεγαλύτερο πάχος. Ταιριάζει καλύτερα με τη γεωμετρία των γραμμάτων.
7. Χμμ… ενδιαφέρον!
8. Εδώ μου βγήκε κάτι σε ξαπλώστρα παραλίας, οπότε λέω να το απορρίψουμε...
Τέλος, ο Πρόεδρος ζήτησε «λευκό logo με μια μπλέ πινελιά» και είχα κάποιες ιδέες, τις οποίες αφήνω στην κρίση σας:

9. Logo με «τσαχπινιά»

10, 11. Logo «στεγασμένο»
-----
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου, μιας και όλοι έχουμε μία: Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα τεκταινόμενα στα άλλα νήματα, όμως θα πρότεινα να μην το «ψειρίσουμε» και πάρα πολύ.
Η βασική φόρμα υπάρχει και είναι ωραία. Μπορώ, εύκολα, να φτιάξω άλλες τόσες παραλλαγές αύριο, αλλά φοβάμαι μήπως χαθούμε.
Θα προτιμούσα να βάλουμε το λογότυπο καθαρό και να αποφασίσουμε ( με ψηφοφορία; ) αν θα προσθέσουμε και τη σημαία.
Σε κάθε περίπτωση, θα (προσπαθήσω να) φτιάξω ό,τι μου ζητήσετε, και φυσικά ακολουθώ σε ό,τι επιλέξει η πλειοψηφία. -Θ.