Αποστολέας Θέμα: Αγορα κοσμηματος!  (Αναγνώστηκε 5686 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Αγορα κοσμηματος!
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 08, 2020, 11:18:32 πμ »
................. ή απο κανένα εργαστήριο για πιο vfm..Έχω έναν στα Λαδάδικα που προμηθεύει πολλά κοσμηματοπωλεία της πόλης..

Η καλύτερη λύση.

Πληρώνεις υλικά, εργασία τεχνίτη. Αντε και κάτι λίγο ακόμα, μια και δεν θα ψωνίσεις πολλά. Τέλος.  :)

Βιτρίνα, εμπορικά κέρδη, υπαλλήλους, τραπεζικό κόστος χρυσού, φως - νερό - τηλέφωνο - νοίκια, τα πληρώνουν οι άλλοι. ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 08, 2020, 12:02:09 μμ »
Έχω έναν παιδικό φίλο ο οποίος έχει εργαστήριο αλλά και κατάστημα στην Γλυφάδα..! Σχεδόν ότι χρυσό έχω αγοράσει το έχω πάρει από εκεί. Μάλιστα πρόσφατα πήρα ένα καταπληκτικό δαχτυλίδι για τη γυναίκα μου. Σου φτιάχνει ότι θέλεις και είναι πολύ τίμιος στις τιμές του(ειδικά άμα πεις ότι πας από εμένα θα έχεις ειδική μεταχείριση)...! Αν θες και σε βολεύει η περιοχή σου στέλνω με pm..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Συνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 08, 2020, 12:30:02 μμ »
Εγώ παιδιά το ξαναλέω, διαφωνώ εντελώς με αυτή την προσέγγιση, ειδικά όταν αφορά σε δώρο για τρίτο πρόσωπο.
Οκ, είναι σαφώς πιο vfm να πάρουμε από τον τεχνίτη της γειτονιάς ή τον γνωστό μας.
Κι εγώ έχω φίλο που μου έχει φτιάξει πράγματα... αλλά πάντα για την οικογένειά μου, που τα διαλέξαμε μαζί.
Αν όπως είναι να σκεφτόμαστε μόνο έτσι, τότε θα αγοράζαμε μόνο tissel και Steinhart και σε καμία περίπτωση rolex ή omega.
Αν πας δώρο ένα ανώνυμο κόσμημα, όσο και να αρχίσεις να εξηγείς ότι είναι πολύ καλό υλικό κλπ κλπ, το πιο πιθανό είναι απλά να χαρακτηριστείς τσίπης.
Επίσης, αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν αρέσει ή δεν ταιριάζει, μάλλον δε θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής, καθώς θα είναι παραγγελία.
Αν ήθελες να πάρεις π.χ. δώρο ένα πουκάμισο σε ένα φίλο που έχει γενέθλια, θα του αγόραζες από τα κινέζικα γιατί είναι vfm ή θα αγόραζες μια γνωστή φίρμα?
Θες λοιπόν να κάνεις δώρο ένα κόσμημα σε κάποιο τρίτο πρόσωπο για να δείξεις ότι το εκτιμάς, και έχεις budget 300-400 ευρώ.
Όταν λοιπόν μπορείς σήμερα να αγοράσεις ένα Ζολώτα ή ένα Λαλαούνη με αυτά τα χρήματα, με ολόκληρη ιστορία πίσω από κάθε σχέδιο και με άλλο επίπεδο ποιότητας στην κατασκευή, ενώ ταυτόχρονα, θα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής με κάποιο άλλο σχέδιο, νομίζω ότι θα εκτιμηθεί πολύ περισσότερο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 08, 2020, 13:32:51 μμ »
Sub50 για μαγαζί στη Γλυφάδα μίλησα και όχι για κάποιον φίλο τεχνίτη ο οποίος μένει 2 στενά πιο πάνω από το σπίτι μου...! Επίσης γιατί να υπάρχει πρόβλημα με τις αλλαγές...?! Άσε το παλικάρι να γλυτώσει κανα φράγκο....!  :D  Χρυσός είναι...  πληρώνεις μέταλλο,πέτρα και εργασία....  κουκιά μετρημένα...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Συνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 08, 2020, 14:05:13 μμ »
Συγνώμη για την παρεξήγηση wolf, δεν απαντούσα σε αυτό που είπες εσύ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 13, 2020, 03:00:24 πμ »
Sorry για την καθυστερηση παιδια, ειχα διαφορα τρεξιματακια με δουλιτσες....
Σας ευχαριστω πολυ, ως τωρα μου χουν κανει πιο πολυ κλικ αυτα ρου Ραλιστα  ;)
Θα θελα να δω τι διαφορα παιζει με εναν τεχνιτη, μηπως μπορεσω και παρω κατι καλυτερο....Οποτε Χαρη απο βδομαδα που θα μαι ξανα θεσσαλονικη, θα κατεβω να ριξω μια ματια.... Λυκε, Αθηνα θα ταν ιδανικα για να μπορει να το αλλαξει, αλλα αφου δε θα κατεβω τωρα, για τοκοπητηπιτα , εαν ευκαιρησω μαρτη, καλως.... Αλλιως δεν ξερω ποτε θα μαι αθηνα ξανα, ερχεται και σεζον σιγα σιγα  :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 13, 2020, 14:02:07 μμ »
Θα θελα να δω τι διαφορα παιζει με εναν τεχνιτη, μηπως μπορεσω και παρω κατι καλυτερο....Οποτε Χαρη απο βδομαδα που θα μαι ξανα θεσσαλονικη, θα κατεβω να ριξω μια ματια.... Λυκε, Αθηνα θα ταν ιδανικα για να μπορει να το αλλαξει, αλλα αφου δε θα κατεβω τωρα, για τοκοπητηπιτα , εαν ευκαιρησω μαρτη, καλως.... Αλλιως δεν ξερω ποτε θα μαι αθηνα ξανα, ερχεται και σεζον σιγα σιγα  :'(

Σκουλαρίκι λευκοχρυσο με μπριγιαν σε αυτήν την τιμή νομίζω ότι είναι υπέροχη επιλογή και νομίζω ότι αρέσει στην πλειονοτητα των γυναικών...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 13, 2020, 17:37:17 μμ »

Σκουλαρίκι λευκοχρυσο με μπριγιαν σε αυτήν την τιμή νομίζω ότι είναι υπέροχη επιλογή και νομίζω ότι αρέσει στην πλειονοτητα των γυναικών...

+ 1000

Αλλά θέλει τρυπημένο αυτί. Αλλιώς, θέλει κλίπ, και ανεβαίνει η τιμή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.