Εχω μια ερωτηση για εγορα ενος κοσμηματος....Δεν ηξερα που να το ποσταρω, αν θελετε καποιος αντμιν ας το μετακινησει στην αρμοζουσα ενοτητα....
Στον συγκεκριμενο τομεα ειμαι αρκετα ασχετος, και για να μην παρω το αντιστοιχω του Daniel Wellington /Armani / Filippo Loretti κ.ο. σε κοσμημα, ειπα να απευθυνθω σε εσας...
Ειτε για συζυγους, ειτε για φλερτ , η και για τα 2 (ατιμουληδες!) , η για να εξιλεωθειτε για το νεο σας ρολοι, σιγουρα αρκετοι απο σας θα εχετε ψαξει κατα καιρους να παρετε καποιο κοσμημα για δωρο.
Επειδη ηρθε η ωρα να παρω ενα "καλο" δωρο για μια φιλη (οχι σχεση, εαν αυτο βοηθαει την επιλογη) , θα ηθελα κατι κοντα στα 300-400 Ε.
Επειδη οπως ειπα δεν εχω γνωση, κι επειδη το μπατζετ για κοσμημα της προκοπης μαλλον δεν ειναι "τρελο", θα ηθελα κατι που να ναι vfm, το αντιστοιχο ενος σεικο/ citizen ας πουμε
Δηλαδη μην πληρωσω μοδα/ brand κτλ, αλλα να παρω κατι ποιοτικο.
Οποτε ψανω για μαγαζι που να εχει καλη σχεση τιμης/ ποιοτητας , ωστε με την πρωτη ευκαιρια να το επισκεφτω -ειτε Αθηνα ,ειτε Θεσσαλονικη (ακομη καλυτερα). Ειδικα εαν καποιος εχει καλη πελατειακη σχεση, και μπορει να με στειλει συστημενο, για μια καλη εκπτωση κτλ. Η αν εχει αγορασει στο παρελθον και εχει μεινει ικανοποιημενος. Φυσικα οποιος θελει μπορει να στειλει και με πμ.
Και λιγο profiling :
Kοπελα στα 30 της, δουλευει σε corporate περιβαλλον.
Ειναι αρκετα μοντερνα/ classy-minimal στο ντυσυμο της
Οχι δαχτυλιδι, αρα σκουλαρικια η βραχιολι.
Ιδανικα καπου που να μπορει να γινει αλλαγη και να εχει αρκετες εναλλακτικες.
Επισης ιδανικα θα ταν να υπαρχει και online παρουσια, για την επιλογη, αλλα δε θελω να ναι αυτο περιορισμος.
Αυτα, περιμενω τις προτασεις σας!